yap canım inşallah faydasını görürsün ben artık kür yapmaktan korkar oldum canım tedavi boyunca yapmayacağım Allah kerim inşallah....
inşallah canım ben çıkayım daha duşa gireceğim bugün zor bir gündü çok yorulmuşum gusülde etmem lazım namazıma ve dualarıma başlayayım inşallah çok öptüm canım
benim ilk kürüm olucak :)acaba ilaçlar kimyasal olduğu için yumurtalar sağlıklı gelişmiyor mu die düşünmeye başladım bu sefer ondan ilgimi çekti
Çok teşekkür ederim arkadaşlar içim rahatladı biraz olsun Allah hepinize bu duyguyu nasip etsin ..... Arada bir öyle laflar söylüyor ki korkuyorum ben ondan çok çekiniyorum kırmakta istemiyorum dediğiniz gibi hep alttan alıyorum eşyanın önemi yok yeter ki evladımla beni koparmasın onu istediğim gibi yetiştirebileyim....
Mrb canlarım bugün 13.günüm 5 gündür ovu testi yapıyorum bugün ikinci çizgi kontrol çizgisi gibi çok az farkla aynı renkte yani şimdi yumurtluyor muyum acaba çok heyecanlandım birde aksi gibi çok hastayimm dün gece mide bulantisindan hiç uymadım hala devam ediyor ateşim de çıktı uffffffff
Sagol canım yataktan hiç çıkmadım kolumu kaldıracak halim yok akşam nasıl caliscaz bakalım geçen stds böyle test denk çekmişti yumurtlama dönemimcanım çok geçmiş olsun kıyamam sanaolabilir canım esracığım aynı ikiside aynı renk olacak demişti canım değerlendirmeye çalış bence yarında testi yap yarında değerlendir canım dikkat etsene canım kendine hoş sana diyorum ama bende aynıyım
hicran anacım dün görüşemedik ben yarında doktora gidiyorum dün mahvoldum sabahtan akşama kadar doktordaydımyumoşlarım 9,11,5 küçükler daha kalan 150mlliki de kullan gel dedi bugün bitti azönce yaptım bende baktım içinde hala ilaç var gibi havasını alırken 12.5mllik dışarı gitti kız kalanını da bir daha yaptım bakalım yarın ne diyecek hayırlısı
Sagol canım yataktan hiç çıkmadım kolumu kaldıracak halim yok akşam nasıl caliscaz bakalım geçen stds böyle test denk çekmişti yumurtlama dönemim
Tatlım yanlış hatırlamıyorsam günün falandı küçük olmaları normal ben 12.gün ölçüme gitmiştim 22-18-16ml olmuşlardı canım benim de son kalanları yaptım hava mava dinlemeden
canım kendini kasma rahat hissedersen mik mik yapyarında değerlendirirsin çünkü...yarın 9.günüm canım bakalım bu sefer ne diyecek:18:hakkımızda hayırlısı olsun canım rabbim daha fazla bu konuda imtihan etmesin bizleri
kzşar ben geldim bu aralar yogunum o yuzden pek giremiyorum nete varmı aranızda hamişlelerr
tubişim canım bugün hastanede bir bayanla tanıştım iki kere düşük yapmış kan pıhtılaşmasından ilk düşükte söylememişler ikinci düşük olursa diyorlarmış ne kadar kızdım onada düşük yapmak kolay birşey sankıcanım bunun üzerinde dur derim ben
hayırlı akşamlar bayanlar ancak girebildim hastaneden saat 16.ooda geldim sabahın 7sinden beri hastanedeydim geldim şiddetli baş ağrısı ilaç aldım yattım yeni kalktım mahvolmuşumdaha duşa gireceğim ama sizlere bir bakayım dedim
kızlar yumoşlarım daha büyümemiş 11,2 9 birde 7 yazdırdı doktor kontrol ederken dosyaya sonrada hocaya danışacağım dedi hocaya ulaşamadı saat 16.00ya kadar orada bekledik ben tahmin ettim hatta eşime dedim yumurtalar küçük görde bak 150mlik kalan ilacı kullan gel diyecek dedimaynısını söyledi bu cuma tekrar gideceğim inşallah rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah eşime yemek bile yapamadım ben yatarken 18.00gibi işe gitmiş adam onada üzüldüm ama yapacak birşey yok
kızlar buarada yumoşlarım büyür dimi yaaa?bugün reglimin 7.günüydü bitti cuma günü 9.günüm olacak yine büyümezse doktor ne yapar acaba:26:
buarada sizler nasılsınız bakalım canlarım
Kocisime msj attim yumurtluyorum diye çok sevindi yaaaaaa
Küçük olmaları normal cum ins yarına büyürler belki bi daha gidersin canım ama kafana fazla takma yumoslar geldi şura bebislede
Kocisime msj attim yumurtluyorum diye çok sevindi yaaaaaa
Küçük olmaları normal cum ins yarına büyürler belki bi daha gidersin canım ama kafana fazla takma yumoslar geldi şura bebislede
hicran test mi yaptın sen canım . testin pzitif çıktığı gün yumurtlamıyorsun bak ona göre ayarla ilişki günlerini . bugün poztşf çıktı ise yarın falan çatlar yarını ve öbür gübü iyi değerlendir .
yaaa kız ozaman akşama kadar yat dinlen akşama hazır ol anacımyok takmıyorum canım ama sağ yumoşun kenarlarında tıbbi terim olarak bişeyler söyledi yanındakı dosyaya yazan bayana kist mi var adetim çok az etkisi olur mu dedim?yok birşey testlerinde normal kafana takma yumurtalarını büyüteceğiz dedi bende tamam dedim demekki ymurtam çatlamadı boyutları küçük diye söylemiyor heralde canım bakalım hayırlısı
Canım kontrol çizgisine çok yakın renkte çıktı ikisi arasında çok az fark var perşembe cuma cumartesi akşamlari yapsak nasıl olur
dün akşam yaptıysan bence bu akşam ara ver . kaliteli sperm uzun zaman yaşayabiliyor içinde zaten . bugün eğer kırmızı çizgiyi gördüysen yumurtan yarın falan çatlayacak senin . bu akşam ara ver yarın çalış öbür gün çalış sonra gün aşırı çalış bence .
dün akşam yaptıysan bence bu akşam ara ver . kaliteli sperm uzun zaman yaşayabiliyor içinde zaten . bugün eğer kırmızı çizgiyi gördüysen yumurtan yarın falan çatlayacak senin . bu akşam ara ver yarın çalış öbür gün çalış sonra gün aşırı çalış bence .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?