Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

inşallah canım ben çıkayım daha duşa gireceğim bugün zor bir gündü çok yorulmuşum gusülde etmem lazım namazıma ve dualarıma başlayayım inşallah çok öptüm canım

yap canım inşallah faydasını görürsün ben artık kür yapmaktan korkar oldum canım tedavi boyunca yapmayacağım Allah kerim inşallah....

benim ilk kürüm olucak :)acaba ilaçlar kimyasal olduğu için yumurtalar sağlıklı gelişmiyor mu die düşünmeye başladım bu sefer ondan ilgimi çekti

Çok teşekkür ederim arkadaşlar içim rahatladı biraz olsun Allah hepinize bu duyguyu nasip etsin ..... Arada bir öyle laflar söylüyor ki korkuyorum ben ondan çok çekiniyorum kırmakta istemiyorum dediğiniz gibi hep alttan alıyorum eşyanın önemi yok yeter ki evladımla beni koparmasın onu istediğim gibi yetiştirebileyim....

Kizlar güzel yazmislar,onlarinda yazdigi gibi en önemlisi cocugun,kafana fazla birseyi takma ve alttan al.Her seferinde yapma ama cogu yerde dogru annecim,Haklisin annecim,Tamam annecim,...
Birsey istemedigin zamansa mesela yazdigin gibi kiyafet alirken,annecim buna benzeri var ben almistim fazla masraf oldu sana annecim de,deki anlasin o istemedigi halde sen gidip almissin ona danismadan.
O an sana söylenirse kizarsa aklindan o an hareketli bir müzik düsün ve ona arada tamam annecim ok falan de ama müzigine devam et ozaman pek takmazsin müzikle o an ilgilendigin icin,ben bir kere basladim hep böyle yapiyorum iyi ise yariyor valla :)))
Bir konuda seni cok iyi anliyorum cok cekinip kizar veya kirilir diye herseyi icine atman,bende sirf kaynanamda degil malesef herkezde.Ama bana söylenilen sözleri Insallah kimse duymaz hicbir zaman hic kimselerden.
Ama sunu unutma sen onunla degil kocanla evlisin canim,kaynananin yaninda he de gec kocana annen söyle dedi sunu yapti pek bahsetmesen iyi olur cünkü erkekler annesi cok kötüleniyormus gibi birden soguyabilir eslerinden ALLAH korusun.ALLAH yardimcin olsun,hepinize saglik,mutluluk,huzur ve en önemlisi cok cok sabir versin Insallah güzelim,Amin.

Mrb canlarım bugün 13.günüm 5 gündür ovu testi yapıyorum bugün ikinci çizgi kontrol çizgisi gibi çok az farkla aynı renkte yani şimdi yumurtluyor muyum acaba çok heyecanlandım birde aksi gibi çok hastayimm dün gece mide bulantisindan hiç uymadım hala devam ediyor ateşim de çıktı uffffffff

canım çok geçmiş olsun kıyamam sanaolabilir canım esracığım aynı ikiside aynı renk olacak demişti canım değerlendirmeye çalış bence yarında testi yap yarında değerlendir canımdikkat etsene canım kendine hoş sana diyorum ama bende aynıyım

hicran anacım dün görüşemedik ben yarında doktora gidiyorum dün mahvoldum sabahtan akşama kadar doktordaydımyumoşlarım 9,11,5 küçükler daha kalan 150mlliki de kullan gel dedi bugün bitti azönce yaptım bende baktım içinde hala ilaç var gibi havasını alırken 12.5mllik dışarı gitti kız kalanını da bir daha yaptım bakalım yarın ne diyecek hayırlısı

Sagol canım yataktan hiç çıkmadım kolumu kaldıracak halim yok akşam nasıl caliscaz bakalım geçen stds böyle test denk çekmişti yumurtlama dönemim

Tatlım yanlış hatırlamıyorsam günün falandı küçük olmaları normal ben 12.gün ölçüme gitmiştim 22-18-16ml olmuşlardı canım benim de son kalanları yaptım hava mava dinlemeden

canım kendini kasma rahat hissedersen mik mik yapyarında değerlendirirsin çünkü...yarın 9.günüm canım bakalım bu sefer ne diyecek:18:hakkımızda hayırlısı olsun canım rabbim daha fazla bu konuda imtihan etmesin bizleri

Kocisime msj attim yumurtluyorum diye çok sevindi yaaaaaa
Küçük olmaları normal cum ins yarına büyürler belki bi daha gidersin canım ama kafana fazla takma yumoslar geldi şura bebislede

kzşar ben geldim bu aralar yogunum o yuzden pek giremiyorum nete varmı aranızda hamişlelerr

canım sen nerelerdesin ya neden girmiyorsun artık bir sorun mu var ? uzak mı kalmak istiyorsun malum bahar depresyonu falan mı var yoksaaaaaaaaaaaaaaa

pofuduk ay büyümüş ya yumoşlar ne güzel . canım benden sana tavsiye şimdi hemen dışarı çık kuru incir al . günde 4-5 tane ye bak yumoşlar nasıl hemencik büyüyecek . lütfen al ve ye etkisini göreceksin canımmmmmmmmm

Küçük olmaları normal cum ins yarına büyürler belki bi daha gidersin canım ama kafana fazla takma yumoslar geldi şura bebislede

hicran test mi yaptın sen canım . testin pzitif çıktığı gün yumurtlamıyorsun bak ona göre ayarla ilişki günlerini . bugün poztşf çıktı ise yarın falan çatlar yarını ve öbür gübü iyi değerlendir .

yaaa kız ozaman akşama kadar yat dinlen akşama hazır ol anacımyok takmıyorum canım ama sağ yumoşun kenarlarında tıbbi terim olarak bişeyler söyledi yanındakı dosyaya yazan bayana kist mi var adetim çok az etkisi olur mu dedim?yok birşey testlerinde normal kafana takma yumurtalarını büyüteceğiz dedi bende tamam dedim demekki ymurtam çatlamadı boyutları küçük diye söylemiyor heralde canım bakalım hayırlısı

Canım kontrol çizgisine çok yakın renkte çıktı ikisi arasında çok az fark var perşembe cuma cumartesi akşamlari yapsak nasıl olur

Aselin dediği gibi canım kuru incir ye ben günde iki tane yiyorum faydası olur benim dr da söylemedi canım ben sordum var mi diye çok gusel 3 yumurtan olmuş dedi boyutlarını söyledi sormasam yok yani

Canım kontrol çizgisine çok yakın renkte çıktı ikisi arasında çok az fark var perşembe cuma cumartesi akşamlari yapsak nasıl olur

dün akşam yaptıysan bence bu akşam ara ver . kaliteli sperm uzun zaman yaşayabiliyor içinde zaten . bugün eğer kırmızı çizgiyi gördüysen yumurtan yarın falan çatlayacak senin . bu akşam ara ver yarın çalış öbür gün çalış sonra gün aşırı çalış bence .

Salı aksamı oldu canım yaaaaa gün aşırı oluyordu bugün yani kafam karıştı

slm nu sayfanın hızına yetişilmiyor yani asel çok aktifsin canım yaaben tamda dediğin gibi yaptım 2 çizgi görünce 3 gün üst üste oldu sonra gün aşırısilkelemeyide yaptık bu ay bakalım işe yarayacakmısen nasılsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…