Salı aksamı oldu canım yaaaaa gün aşırı oluyordu bugün yani kafam karıştı
hicran sen konyalımısın canım
Aselin dediği gibi canım kuru incir ye ben günde iki tane yiyorum faydası olur benim dr da söylemedi canım ben sordum var mi diye çok gusel 3 yumurtan olmuş dedi boyutlarını söyledi sormasam yok yani
Evet canım sen nerelisin birde kuu renk çizgiyi gördüğün akşam mi yaptin 3 gün üst üste mi
Mrb canlarım bugün 13.günüm 5 gündür ovu testi yapıyorum bugün ikinci çizgi kontrol çizgisi gibi çok az farkla aynı renkte yani şimdi yumurtluyor muyum acaba çok heyecanlandım birde aksi gibi çok hastayimm dün gece mide bulantisindan hiç uymadım hala devam ediyor ateşim de çıktı uffffffff
Merhaba arkadaşlar.
Benim eşim istemiyordu hiç yeni ikna ettim bebek sahibi olmaya .. Ama 8-9 güne kadar adet olcam.
Şuan demenin bir faydası olur mu acaba ? Yoksa regl döneminden sonraki yumurtlama döneminde mi başlasam??
deneyimlerinizden faydalanmak istiyorum. yardım lütfen :))))
Merhaba arkadaşlar.
Benim eşim istemiyordu hiç yeni ikna ettim bebek sahibi olmaya .. Ama 8-9 güne kadar adet olcam.
Şuan demenin bir faydası olur mu acaba ? Yoksa regl döneminden sonraki yumurtlama döneminde mi başlasam??
deneyimlerinizden faydalanmak istiyorum. yardım lütfen :))))
bende bebek isteyen, deneyenlerdenim ... gelsin artıkkkkkkkkkk
hoşgeldin canım....evet gelsin artık bebişler hayırlısıylabende bebek isteyen, deneyenlerdenim ... gelsin artıkkkkkkkkkk
merhabalar bende aranıza yeni katıldım bende pko dan muzdaribim ne yazıkki
RABBİM kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah :))
Resmini cekebilirmisin?Su andan ihtibaren 3 gün boyunca asna fisna yap kiz hatta isini garantiye al 3 günden fazla yap terbiyesiz seyler :))) yani su an derken aksamda olur :)) ve sonra mum sekli yap biliyormusun onu?yani poponu baya kaldir altina bol yastik falan koy ve eger herhangi gibi bir ilac kullanmiyorsan hergün Grapefruit suyu ic direkt suyunu veya kendisini ye o spermleri direkt yerine gitmeyi kolaylastiriyor canim.
gelir inş. canım ne zmandır istiyosun sounun varmı:26:
Aldır canım ye ilaçların yanında destek olurevet canım ağızlarından resmen cımbızla çekiyoruz sözlerikuru incir kürüde yapmıştım daha önce dur kocişime aldırayımda yiyeyim canım sağol canım aşılama yapacak değil mi bu ay doktorun sana?
Aynen canım ödev gibi olduğu için insan sıkılıyor ins bu ay son olur bundan sonra canımız istediğinde yaparızevet canım geçen ay 9.gün çıkmıştı 2 çizgi bu ay 14.gün çıktı bende 3 gün üst üste olsun dedim eşime keçi boynuzu içirdim sperm kalitesi artsın diye.sonrasındada gün aşırı devam ama laf aramızda bıktım bu tempodan bi hamile kalsamda şöyle her akşam yatıp uyusam diyorum artık ilşkiden sonrada ayağımı duvara dayayıp 1 saat yatıyorum
hg canım kendinden bahset biraz ne karar zamandır istiyorsun bi sorun var mu falanbende bebek isteyen, deneyenlerdenim ... gelsin artıkkkkkkkkkk
hg canım bende pkoluyum anın ins bu ay güzel sonuçlar alırız tedavi görüyor muydunmerhabalar bende aranıza yeni katıldım bende pko dan muzdaribim ne yazıkki
RABBİM kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah :))
Yapacam canım da bugün de aksi gibi hasta oldum usuttum galiba ins zararı olmazResmini cekebilirmisin?Su andan ihtibaren 3 gün boyunca asna fisna yap kiz hatta isini garantiye al 3 günden fazla yap terbiyesiz seyler :))) yani su an derken aksamda olur :)) ve sonra mum sekli yap biliyormusun onu?yani poponu baya kaldir altina bol yastik falan koy ve eger herhangi gibi bir ilac kullanmiyorsan hergün Grapefruit suyu ic direkt suyunu veya kendisini ye o spermleri direkt yerine gitmeyi kolaylastiriyor canim.
1,5 yıllık evliyim.. hiç korunmadık zaten istiyorduk.. karar verdikten sonra 2.ayda oldu ama 2 aylıkken düşükle sonuçlandı..
kürtaj olmadım,ilaçla düşük tamamlandı..
üstünede 1 sene geçti,daha olmuyo..
çok detaylı incelemeli bi kontrol yapılmadı ama bakılan şeylerde sorun yok..
ara sıra prolaktin yükseliyo,hapını kullanıyorum onunda..
bide doktorumun dediğine göre fazlalık kiloyu versem sorun olmucakmış..sebep oymuş..
ama 85-90 hatta 100'lerde bile hamile kalan kaç kişi var yaniii..
bilemiyorumki :44:
siz başlayın canım allah bu verdimi veriyo.bana dr oğlumda geç döllenme olmuş demişti yani adete yakında oluyor
Aldır canım ye ilaçların yanında destek olur
Aynen canım ödev gibi olduğu için insan sıkılıyor ins bu ay son olur bundan sonra canımız istediğinde yaparız
hg canım kendinden bahset biraz ne karar zamandır istiyorsun bi sorun var mu falan
hg canım bende pkoluyum anın ins bu ay güzel sonuçlar alırız tedavi görüyor muydun
Yapacam canım da bugün de aksi gibi hasta oldum usuttum galiba ins zararı olmaz
1,5 yıllık evliyim.. hiç korunmadık zaten istiyorduk.. karar verdikten sonra 2.ayda oldu ama 2 aylıkken düşükle sonuçlandı..
kürtaj olmadım,ilaçla düşük tamamlandı..
üstünede 1 sene geçti,daha olmuyo..
çok detaylı incelemeli bi kontrol yapılmadı ama bakılan şeylerde sorun yok..
ara sıra prolaktin yükseliyo,hapını kullanıyorum onunda..
bide doktorumun dediğine göre fazlalık kiloyu versem sorun olmucakmış..sebep oymuş..
ama 85-90 hatta 100'lerde bile hamile kalan kaç kişi var yaniii..
bilemiyorumki :44:
Ne zarari olsunki güzelim sen yap iki dakikada hallet bugünlük böyle olsun :))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?