Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

aaaaa bunuda yeni duydum greyfurt suyu nerden duydun canım nette mi gördün bende arştırayımhiçte sevmem yalnız

Güzelim bunu burda herkez yapiyor (almanyada) kiminde fayda ediyor kiminde etmiyor sen dene yinede ama kesinlikle ilac kullanma yaninda cok tehlikeli!!!

Canım sende mi konyalisin birde tugba var oda hemsoooo hangi dra gidiyorsun canım

ay canım sizlerde kalıyor aklım işi gücü bırakıp geliyorum . sorma kaç gündür enerjimden eser yok

Canım hayırlısı olsun hakkında . adetine zamanın varsa bence değerlendir ne zaman yumurtladığı belli olmaz . sen regl dönemine kadar olan zamanı değerlendir bence olmadı bir sonraki ay daha deneyimli olursun .

bende bebek isteyen, deneyenlerdenim ... gelsin artıkkkkkkkkkk

Hoş geldin canım . gelsin tabi sıpalar

merhabalar bende aranıza yeni katıldım bende pko dan muzdaribim ne yazıkki
RABBİM kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah :))

canım hoş geldin . bende de pko var . sen neler yapıyorsun bunun için peki ?

canım sende pko mu var acaba ? birde düşük sebebi araştırıldı mı ki ?
tabi kilo prblemi hamile kalma olayınca çok önemli . ama kilo verirsen senin içinde gelecek bebeğin içinde iyi olur tatlım .
bende aynı durumda muzdaribim tedaviler süresince çok kilo aldım . ne kadar verirsem verecem hamile kalana kadar kendim ve bebeğim için . çok sıkmıyorum kendimi sadece ekmek ymiyorum ve şekeri bıraktım . birde akşamları bir kase çorba ve yanında çok az iki kaşık falan yemek yiyiorum yavaş yavaş veriyor insan

slm kızlar nasılsınız . ben dun geceyı hstanede gecırdım akıntım vardı kahverengı hemen acıle gıttık. ıdrar ve kan tahlıllerım yapıldı ıdrarımda enfeksıyon cıktı

Allah bir daha yasatmasin hic kimselere.Canim kilo ile pek alakasi yok ama yinede kilo vermek istiyorsan sanada bir tavsiyede bulunayim.
Hem kilo vermek icin hemde hamileligini kolaylastirmak icin ---->>> Grapefruit direkt suyu!!! yalniz herhangi gibi bir ilac kullaniyorsan bu sudan ve meyvenin kendisinden uzak dur lütfen cok tehlikeli.

aselim sen yavaş yavaş ver canım hasta olacağına dikkat et yeter o sıpalar gelsin zaten hepsini sırayla döveceğim ben popolarına yiyecekler şaplağıııııııı

slm kızlar nasılsınız . ben dun geceyı hstanede gecırdım akıntım vardı kahverengı hemen acıle gıttık. ıdrar ve kan tahlıllerım yapıldı ıdrarımda enfeksıyon cıktı

anammmmm çok geçmiş olsun canım yaaaa üzüldüm şimdiüşüttün mü canım ya dikkat et aman çocuk diye çırpındıkça birşeyler çıkıyor kendini sıcak tut canım

evet canım pko'da var o da kiloya bağlıymış.. önceden böyle bişey yoktu valla bende..
evlendiğimden beri regl ler inanılmaz düzenliydi,şaşmazdı..
herşey düşükten sonra oldu nedense..
ilk düşükler çok sık rastlanan bi durum artık şu dönemde,sebep detaya girilmiyo ilk olunca..tekrarlarsa bakılıyo..zaten 12 haftalıktan önce düşük olursa bunun sebebi belli olmuyomuş,geneldede sağlıksız gebelik diye tanımlıyolar ve vücut dışarı atıyomuş kabullenemeyip..düşük yapanların 2.si direk oluyo ve sağlıklı diye duydum hep ama bende olmadı..

Cok geçmiş olsun canım kendini usutme canım dikkat et bende bugün çok kötüyüm dün gece mide bulantisi ates vardı hiç uyumadım hala aynı devam ediyor

şu an dostinex kullanıyorum canım..
ama bunuda ilk kez duydum,etkili bişeymiymiş bu? :44:

çok geçmiş olsun canım umarım çabucak atlatırsın . dikakt et kendine bu aralar üşütme ve dinlenme şansın varsa dinlen bol bol su iç mutlaka .

aselim sen yavaş yavaş ver canım hasta olacağına dikkat et yeter o sıpalar gelsin zaten hepsini sırayla döveceğim ben popolarına yiyecekler şaplağıııııııı

evetttttttttttttttttttttt bende dövecem ya kızzzzzzzzzzzzzz allahım onun her yerlerini ısıracam öpücük manyağı yapacam onu

canım evet ilk düşüklerde çok fazla araştırılmıyor .ama ailende kalp damar hastalığı olan kimse var mı . kan pıhtılaşması artık nedense çok yaygın . eğer böyle bir risk grubunda isen her gün bir tane coraspin al .
pko çok nalet bir hastalık tatlım . aynı sorun bendede var yıllardır uğraşıyorum . ama bir türlü kurtulamıyorum .
neler yapmadım neler denemedim . Regl düzenlidir her ay 30 ünde bir olurum . ama gel görki kilo bu hastalığın en büyük düşmanı . beni yanlış anlama lütfen verebiliyorsan en az 5 kilo falan versen bile vucudun buna yanıt verecek . eğer pko isen doktorun bunu sana söyledi ise aslında kilo vermende yardımcı olacak bir ilaç vermeliydi sana . biliyorsun bizler insülin direnci fazla olan kişileriz . ve şeker hastalığına kadar gidebilir bunun sonu . doktorun sana verdiği ilaç ile vucundundaki insülin direnci dengeleniyor ve her yediğın vucudunda yağ olarak kalmıyor .
ayrıca pko tedavisinde soğan kürüde çok etkilidir .

Evet canim ama unut bosver madem ilac kullaniyorsun ciddiye al. Burada ilaclarla bu suyu icenler cok hastanelik oldu ve iki kiside öldü.Ozaman sen bol bol beyaz yogurt ye ve soguk süt ic bunlarda cok fayda ediyormus ve kutunu soguk su ile yika hergün.Kocana bol havuc falan yedir.Eger geri gidersen sayfalarda diger önerilerimide okuyabilirsin hem kendin hemde kocan icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…