aaaaa bunuda yeni duydum greyfurt suyu nerden duydun canım nette mi gördün bende arştırayımhiçte sevmem yalnız
Öyle olacak artik greyfurt suyunu bende ilk kez duyuyorum canım ama ilaç kullanıyorum ben
Canim sakin icme ozaman gercekten cok tehlikeli sakin meyve deyip hafife alma lütfen.
slm nu sayfanın hızına yetişilmiyor yani asel çok aktifsin canım yaaben tamda dediğin gibi yaptım 2 çizgi görünce 3 gün üst üste oldu sonra gün aşırı silkelemeyide yaptık bu ay bakalım işe yarayacakmı sen nasılsın canım
Merhaba arkadaşlar.
Benim eşim istemiyordu hiç yeni ikna ettim bebek sahibi olmaya .. Ama 8-9 güne kadar adet olcam.
Şuan demenin bir faydası olur mu acaba ? Yoksa regl döneminden sonraki yumurtlama döneminde mi başlasam??
deneyimlerinizden faydalanmak istiyorum. yardım lütfen :))))
bende bebek isteyen, deneyenlerdenim ... gelsin artıkkkkkkkkkk
merhabalar bende aranıza yeni katıldım bende pko dan muzdaribim ne yazıkki
RABBİM kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah :))
1,5 yıllık evliyim.. hiç korunmadık zaten istiyorduk.. karar verdikten sonra 2.ayda oldu ama 2 aylıkken düşükle sonuçlandı..
kürtaj olmadım,ilaçla düşük tamamlandı..
üstünede 1 sene geçti,daha olmuyo..
çok detaylı incelemeli bi kontrol yapılmadı ama bakılan şeylerde sorun yok..
ara sıra prolaktin yükseliyo,hapını kullanıyorum onunda..
bide doktorumun dediğine göre fazlalık kiloyu versem sorun olmucakmış..sebep oymuş..
ama 85-90 hatta 100'lerde bile hamile kalan kaç kişi var yaniii..
bilemiyorumki :44:
1,5 yıllık evliyim.. hiç korunmadık zaten istiyorduk.. karar verdikten sonra 2.ayda oldu ama 2 aylıkken düşükle sonuçlandı..
kürtaj olmadım,ilaçla düşük tamamlandı..
üstünede 1 sene geçti,daha olmuyo..
çok detaylı incelemeli bi kontrol yapılmadı ama bakılan şeylerde sorun yok..
ara sıra prolaktin yükseliyo,hapını kullanıyorum onunda..
bide doktorumun dediğine göre fazlalık kiloyu versem sorun olmucakmış..sebep oymuş..
ama 85-90 hatta 100'lerde bile hamile kalan kaç kişi var yaniii..
bilemiyorumki :44:
ay canım sizlerde kalıyor aklım işi gücü bırakıp geliyorum .sorma kaç gündür enerjimden eser yok
Canım hayırlısı olsun hakkında . adetine zamanın varsa bence değerlendir ne zaman yumurtladığı belli olmaz . sen regl dönemine kadar olan zamanı değerlendir bence olmadı bir sonraki ay daha deneyimli olursun .
Hoş geldin canım . gelsin tabi sıpalar
canım hoş geldin . bende de pko var . sen neler yapıyorsun bunun için peki ?
canım sende pko mu var acaba ? birde düşük sebebi araştırıldı mı ki ?
tabi kilo prblemi hamile kalma olayınca çok önemli . ama kilo verirsen senin içinde gelecek bebeğin içinde iyi olur tatlım .
bende aynı durumda muzdaribim tedaviler süresince çok kilo aldım . ne kadar verirsem verecem hamile kalana kadar kendim ve bebeğim için . çok sıkmıyorum kendimi sadece ekmek ymiyorum ve şekeri bıraktım . birde akşamları bir kase çorba ve yanında çok az iki kaşık falan yemek yiyiorum yavaş yavaş veriyor insan
slm kızlar nasılsınız . ben dun geceyı hstanede gecırdım akıntım vardı kahverengı hemen acıle gıttık. ıdrar ve kan tahlıllerım yapıldı ıdrarımda enfeksıyon cıktı
Hoş geldin canım . gelsin tabi sıpalar
canım sende pko mu var acaba ? birde düşük sebebi araştırıldı mı ki ?
tabi kilo prblemi hamile kalma olayınca çok önemli . ama kilo verirsen senin içinde gelecek bebeğin içinde iyi olur tatlım .
bende aynı durumda muzdaribim tedaviler süresince çok kilo aldım . ne kadar verirsem verecem hamile kalana kadar kendim ve bebeğim için . çok sıkmıyorum kendimi sadece ekmek ymiyorum ve şekeri bıraktım . birde akşamları bir kase çorba ve yanında çok az iki kaşık falan yemek yiyiorum yavaş yavaş veriyor insan
slm kızlar nasılsınız . ben dun geceyı hstanede gecırdım akıntım vardı kahverengı hemen acıle gıttık. ıdrar ve kan tahlıllerım yapıldı ıdrarımda enfeksıyon cıktı
Tmm canım hamilelikte tehlikeli olduğunu duymuştum bende
Allah bir daha yasatmasin hic kimselere.Canim kilo ile pek alakasi yok ama yinede kilo vermek istiyorsan sanada bir tavsiyede bulunayim.
Hem kilo vermek icin hemde hamileligini kolaylastirmak icin ---->>> Grapefruit direkt suyu!!! yalniz herhangi gibi bir ilac kullaniyorsan bu sudan ve meyvenin kendisinden uzak dur lütfen cok tehlikeli.
anammmmm çok geçmiş olsun canım yaaaa üzüldüm şimdiüşüttün mü canım ya dikkat et aman çocuk diye çırpındıkça birşeyler çıkıyor kendini sıcak tut canım
Doğrudur canım ben nerden duyduğumu hatırlamıyorum zatenHayir hamilelikte tehlikeli degil tam tersi günde bir bardak cok saglikli bunu doktorlar diyor :)
Cok geçmiş olsun canım kendini usutme canım dikkat et bende bugün çok kötüyüm dün gece mide bulantisi ates vardı hiç uyumadım hala aynı devam ediyor
saol bebegım . sanırım üşüttümbebek yapcaz dıye hep bısıler cıkıyor ya
tesekurler canım benım.havalardanmıdır nedır sende dıkkat et canım.
aselim sen yavaş yavaş ver canım hasta olacağına dikkat et yeter o sıpalar gelsin zaten hepsini sırayla döveceğim ben popolarına yiyecekler şaplağıııııııı
evet canım pko'da var o da kiloya bağlıymış.. önceden böyle bişey yoktu valla bende..
evlendiğimden beri regl ler inanılmaz düzenliydi,şaşmazdı..
herşey düşükten sonra oldu nedense..
ilk düşükler çok sık rastlanan bi durum artık şu dönemde,sebep detaya girilmiyo ilk olunca..tekrarlarsa bakılıyo..zaten 12 haftalıktan önce düşük olursa bunun sebebi belli olmuyomuş,geneldede sağlıksız gebelik diye tanımlıyolar ve vücut dışarı atıyomuş kabullenemeyip..düşük yapanların 2.si direk oluyo ve sağlıklı diye duydum hep ama bende olmadı..
şu an dostinex kullanıyorum canım..
ama bunuda ilk kez duydum,etkili bişeymiymiş bu? :44:
şu an dostinex kullanıyorum canım..
ama bunuda ilk kez duydum,etkili bişeymiymiş bu? :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?