canım evet ilk düşüklerde çok fazla araştırılmıyor .ama ailende kalp damar hastalığı olan kimse var mı . kan pıhtılaşması artık nedense çok yaygın . eğer böyle bir risk grubunda isen her gün bir tane coraspin al .
pko çok nalet bir hastalık tatlım . aynı sorun bendede var yıllardır uğraşıyorum . ama bir türlü kurtulamıyorum .
neler yapmadım neler denemedim . Regl düzenlidir her ay 30 ünde bir olurum . ama gel görki kilo bu hastalığın en büyük düşmanı . beni yanlış anlama lütfen verebiliyorsan en az 5 kilo falan versen bile vucudun buna yanıt verecek . eğer pko isen doktorun bunu sana söyledi ise aslında kilo vermende yardımcı olacak bir ilaç vermeliydi sana . biliyorsun bizler insülin direnci fazla olan kişileriz . ve şeker hastalığına kadar gidebilir bunun sonu . doktorun sana verdiği ilaç ile vucundundaki insülin direnci dengeleniyor ve her yediğın vucudunda yağ olarak kalmıyor .
ayrıca pko tedavisinde soğan kürüde çok etkilidir .
evet canım napalım olacagı varmıs.haktan hayırlısı ne yapalım gülüm sıcak tut kendini çabuk atlat inşallah ilaçlarını düzenli kullan canım
Canım çok çalışınca haliyle coook banyo yapıyoruz usutuyoruzzz kesin havalarda coj aldatıyor geçiş döneminde olunca
slm kızlar nasılsınız . ben dun geceyı hstanede gecırdım akıntım vardı kahverengı hemen acıle gıttık. ıdrar ve kan tahlıllerım yapıldı ıdrarımda enfeksıyon cıktı
evet canım napalım olacagı varmıs.
aynen öyle canım yapacak bısy yok. barı siz dikkat edın kendınızeee
yok cnm yanlış anlıcak bişey yok,alınmam ben
pıhtılaşmayıda çok duyar oldum evet,ona bakılmadı sanırım.. kilo vermeye yardımcı bi ilaç geçen ay verdi doktor, diaformin isminde 1 aydır kullanıyorum 1 kilo bile verdirmedi vallaterslik bende mi bilmem..ama bende şu an inisülin direnci yok,2 defa bakıldı değerler normal aralıkta çıkıyo.. ama tabi yaştan kazanıyosun dedi doktor 30'larda şekere dönmesi olası böyle gidferse dedi.. haftada 4 gün spor yapıyorum,evde koşu bandım var tempolu yürüyüş yapıyorum.. soğan kürünü de çok duydum ama düşüncesi bile midemi bulandırıyo yaaa, içemem gibi geliyo bana :26:
saol canımm benım ama ben hamıle degılım dahaAllahtan sifalar diliyorum Insallah hersey yolunda gider hic bir sorun cikmaz.Cok yatip dinlen fazla ayakta durma 3 ayini doldurana kadar canim.Folsäure vitamini aliyormusun?
Bulantim yüzünden hiç bisey yemedim canım su bile icsem gidip çıkarıyorum afedersin
yok cnm yanlış anlıcak bişey yok,alınmam ben
pıhtılaşmayıda çok duyar oldum evet,ona bakılmadı sanırım.. kilo vermeye yardımcı bi ilaç geçen ay verdi doktor, diaformin isminde 1 aydır kullanıyorum 1 kilo bile verdirmedi vallaterslik bende mi bilmem..ama bende şu an inisülin direnci yok,2 defa bakıldı değerler normal aralıkta çıkıyo.. ama tabi yaştan kazanıyosun dedi doktor 30'larda şekere dönmesi olası böyle gidferse dedi.. haftada 4 gün spor yapıyorum,evde koşu bandım var tempolu yürüyüş yapıyorum.. soğan kürünü de çok duydum ama düşüncesi bile midemi bulandırıyo yaaa, içemem gibi geliyo bana :26:
Selam kızlar nasılsınız neler yapıyosunuz? Ben çok kötüyüm baş ağrısından ölücem sinüzit çok fena deliricem ama hamileleiğe hazırlandığım bu dönemde ilaç içmek istemiyorum. var mı yapabileceğim bildiğiniz bişeyler çok kötüyüm(
Selam kızlar nasılsınız neler yapıyosunuz? Ben çok kötüyüm baş ağrısından ölücem sinüzit çok fena deliricem ama hamileleiğe hazırlandığım bu dönemde ilaç içmek istemiyorum. var mı yapabileceğim bildiğiniz bişeyler çok kötüyüm(
saol canımm benım ama ben hamıle degılım daha
hımm sende dıkkat et canım benım. yaglı seylerden uzak dur
saol canımm benım ama ben hamıle degılım daha
hımm sende dıkkat et canım benım. yaglı seylerden uzak dur
sağolun kızlar deniycem bunları. çıkıyorum şimdi bilgisayara bakamıyorum ağrıdan. görüşürüz öptüm hepinizi
canım ilaç zayıflatmıyor yani sadece iştahını kontrol altına alıyor . bu hastalıkta şeker değerleri hep normal çıkar zaten . aldanma onlara . ilacını sakın ihmal etme . sabah akşam mutlaka iç onları . sadece bu ilacı kullanıp pko olup hamile kalanlar var sorunsuz . istersen netten araştır . .metformin ilaçları ve pko bağlantısı diye kendin oku daha iyi olur . inşl hep birlikte burada hamile kalacağız bu ay olmazsa öbür ay olmadı sonraki ay
canım miden bulansada iç başka çaremiz yok okadarda kötü değil ya bildiğin soğan işteben asıl böğürtlen kökünü çok zor içtim ramazandaydık orucumu onunla açıyordum okadar zordu ki anlatamam ama bebek için bazı şeylere katlanmamız lazım
hımm bızde kac gundur calısıyoruz ama sonuc hastandımmSağol canım bugün tüm gün yattım akşama nasıl olacak bakalım çalışmamız lazım bugün
Ben hamilesin sandim bak Allah söyletti demek :)))) INSALLAH hemen hamile kalirsin.
Idrar intihap icin bol su icersen temizlenme cabuk oluyormus ben cok gecirmistim ondan biliyorum bol su icince bakterileri cabuk atiyormus gercektende cabuk atlatmistim Insallah sende hemen atlatirsin.
kızlar merhaba nasılsınız..hicran sen tarlusalı sabah akşam mı içtin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?