Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

yok cnm yanlış anlıcak bişey yok,alınmam ben
pıhtılaşmayıda çok duyar oldum evet,ona bakılmadı sanırım.. kilo vermeye yardımcı bi ilaç geçen ay verdi doktor, diaformin isminde 1 aydır kullanıyorum 1 kilo bile verdirmedi valla terslik bende mi bilmem..ama bende şu an inisülin direnci yok,2 defa bakıldı değerler normal aralıkta çıkıyo.. ama tabi yaştan kazanıyosun dedi doktor 30'larda şekere dönmesi olası böyle gidferse dedi.. haftada 4 gün spor yapıyorum,evde koşu bandım var tempolu yürüyüş yapıyorum.. soğan kürünü de çok duydum ama düşüncesi bile midemi bulandırıyo yaaa, içemem gibi geliyo bana :26:

haktan hayırlısı ne yapalım gülüm sıcak tut kendini çabuk atlat inşallah ilaçlarını düzenli kullan canım
evet canım napalım olacagı varmıs.
Canım çok çalışınca haliyle coook banyo yapıyoruz usutuyoruzzz kesin havalarda coj aldatıyor geçiş döneminde olunca

aynen öyle canım yapacak bısy yok. barı siz dikkat edın kendınızeee

slm kızlar nasılsınız . ben dun geceyı hstanede gecırdım akıntım vardı kahverengı hemen acıle gıttık. ıdrar ve kan tahlıllerım yapıldı ıdrarımda enfeksıyon cıktı

Allahtan sifalar diliyorum Insallah hersey yolunda gider hic bir sorun cikmaz.Cok yatip dinlen fazla ayakta durma 3 ayini doldurana kadar canim.Folsäure vitamini aliyormusun?

canım ilaç zayıflatmıyor yani sadece iştahını kontrol altına alıyor . bu hastalıkta şeker değerleri hep normal çıkar zaten . aldanma onlara . ilacını sakın ihmal etme . sabah akşam mutlaka iç onları . sadece bu ilacı kullanıp pko olup hamile kalanlar var sorunsuz . istersen netten araştır . .metformin ilaçları ve pko bağlantısı diye kendin oku daha iyi olur . inşl hep birlikte burada hamile kalacağız bu ay olmazsa öbür ay olmadı sonraki ay

Selam kızlar nasılsınız neler yapıyosunuz? Ben çok kötüyüm baş ağrısından ölücem sinüzit çok fena deliricem ama hamileleiğe hazırlandığım bu dönemde ilaç içmek istemiyorum. var mı yapabileceğim bildiğiniz bişeyler çok kötüyüm (

Allahtan sifalar diliyorum Insallah hersey yolunda gider hic bir sorun cikmaz.Cok yatip dinlen fazla ayakta durma 3 ayini doldurana kadar canim.Folsäure vitamini aliyormusun?
saol canımm benım ama ben hamıle degılım daha
Bulantim yüzünden hiç bisey yemedim canım su bile icsem gidip çıkarıyorum afedersin

hımm sende dıkkat et canım benım. yaglı seylerden uzak dur

canım miden bulansada iç başka çaremiz yok okadarda kötü değil ya bildiğin soğan işteben asıl böğürtlen kökünü çok zor içtim ramazandaydık orucumu onunla açıyordum okadar zordu ki anlatamam ama bebek için bazı şeylere katlanmamız lazım

Çok geçmiş olsun canım kızlar bize be oldu böyle hepimiz döküluyoruzzzz nazara mu geldik ne uç dört kahve çekirdeği çiğne canım

Cig bir dis sarimsak ye canim yada varsa bir parca biter cikolata

canım çok geçmiş olsun bende de sinüzit var dün ölüyordum ama dayanamadım ilaç aldımben yazmayla başımı sıkıca bağlayıp yatıyorum oda çok şiddetli değilse geçiriyor...

sağolun kızlar deniycem bunları. çıkıyorum şimdi bilgisayara bakamıyorum ağrıdan. görüşürüz öptüm hepinizi

saol canımm benım ama ben hamıle degılım daha

hımm sende dıkkat et canım benım. yaglı seylerden uzak dur

Ben hamilesin sandim bak Allah söyletti demek :)))) INSALLAH hemen hamile kalirsin.
Idrar intihap icin bol su icersen temizlenme cabuk oluyormus ben cok gecirmistim ondan biliyorum bol su icince bakterileri cabuk atiyormus gercektende cabuk atlatmistim Insallah sende hemen atlatirsin.

evet cnm okudum baya..kullanmadan önce..büyük umutlarla içmeye başlamıştım oysa ama boşa içiyo gibiyim bi faydası olmadıki bana,1 kilo bile verdirmedi nasıl olcak bu iş? bide ben günde 1 içiyorum..sadece sabah,doktor öyle verdiydi..

böğürtlen kökü? vaaaşşş onuda yeni duyuyorum

kızlar merhaba nasılsınız..hicran sen tarlusalı sabah akşam mı içtin

Sağol canım bugün tüm gün yattım akşama nasıl olacak bakalım çalışmamız lazım bugün
hımm bızde kac gundur calısıyoruz ama sonuc hastandımm kendını ıyı hıssetmeden yapma bence.

ay ınsallah canım ya.dedıklerını yapcam canım umarım bır an once gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…