hımm bızde kac gundur calısıyoruz ama sonuc hastandımmkendını ıyı hıssetmeden yapma bence.
ay ınsallah canım ya.dedıklerını yapcam canım umarım bır an once gecer
Selam kızlar nasılsınız neler yapıyosunuz? Ben çok kötüyüm baş ağrısından ölücem sinüzit çok fena deliricem ama hamileleiğe hazırlandığım bu dönemde ilaç içmek istemiyorum. var mı yapabileceğim bildiğiniz bişeyler çok kötüyüm(
böğürtlen kökü? vaaaşşş onuda yeni duyuyorum
Bu arada silkelenme ne oluyor?
canım ilişkiden sonra eşin ayak bileklerinde tutuyor seni böyle kaldırabildiği kadar kaldırıyor sonra yana sağa sola öne arkaya iyice silkeliyor . böyle elinde sanki birşey varmışda poşete koyar ya hani insan sığmazda o poşeti alıp böle silkip yer acar iyice girsin diye öyle silkiyor eşin sonra dayıyorsun bacakları yukarı yatıyorsun öylece . hani bunun mantığı spermler daha iyi ulaşsın olduğu yerde kalmasın diye .
canım ilişkiden sonra eşin ayak bileklerinde tutuyor seni böyle kaldırabildiği kadar kaldırıyor sonra yana sağa sola öne arkaya iyice silkeliyor . böyle elinde sanki birşey varmışda poşete koyar ya hani insan sığmazda o poşeti alıp böle silkip yer acar iyice girsin diye öyle silkiyor eşin sonra dayıyorsun bacakları yukarı yatıyorsun öylece . hani bunun mantığı spermler daha iyi ulaşsın olduğu yerde kalmasın diye .
evet canım daha neler duyacağız bakalımböğürtlen kökü yumurtları geliştiriyor canım ama ben tedaviye başladığım için kür yapmıyorum artık
canım bende teawiye başladım bal tarcın çörekotu zararlı olur mu bilgin var mı:S
Canım bende yapmayı düşünüyordum btc yi yumurta geliştirici ilaçlar kullanıyorum diye yapmadım bi kaç yede okudum kist yapıyormuş ilaçlarla tedaviyi bırakırsan o zaman yaparsın canım ben öyle yapcam
ok cnm başlamayım o zaman bu ay.zaten kistten bol ne var bende :):):)
Bu kür nasil? yani nasil yapiliyor bilen varsa yazabilirmi neyden ne kadar almam gerekiyor?
Canım farkli ölçülerde yapan var yumurta gelistirmek için yapılıyor 12 yemek kaşığı bal 10 tatlı kaşığı çekilmiş çörek otu 8 çay kaşığı tarcın canım sabah akşam ac karna bir tatlı kasigi yiyorsun
Cörek otu cekilmis derken ezmesimi oluyor? yada toz halimi? bende böreklerin üzerine koyulandan var bütün oluyor galiba,onu nasil cekilmis hale getircem?makinemde bozuldu(
Canım ilaç kullanıyorsan yap bunu toz halinde oluyor aktar gibi bi yer yok mu alacağın gerçi zor almanyada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?