Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

tatlım kahve çekirdeği varsa evde kahve çekirdeği çiğne baş ağrsına iyi gelir . birde duş alma şansın varsa duş al yarım saat falan kestir .
çok geçmiş olsun

Bu arada silkelenme ne oluyor?

canım ilişkiden sonra eşin ayak bileklerinde tutuyor seni böyle kaldırabildiği kadar kaldırıyor sonra yana sağa sola öne arkaya iyice silkeliyor . böyle elinde sanki birşey varmışda poşete koyar ya hani insan sığmazda o poşeti alıp böle silkip yer acar iyice girsin diye öyle silkiyor eşin sonra dayıyorsun bacakları yukarı yatıyorsun öylece . hani bunun mantığı spermler daha iyi ulaşsın olduğu yerde kalmasın diye .

hepiniz benim bebeklerimsinizzzzzzzzzzzzzzzzz
canların ben kaçıyorum accık gelecem birazdan işlerimi toparlamam lazım . hepinizi öpüyorummmmmmmmmmmmm

Süper bu tasvir olmuş canım

yalnız çok güldüm :)alemsin

evet canım daha neler duyacağız bakalımböğürtlen kökü yumurtları geliştiriyor canım ama ben tedaviye başladığım için kür yapmıyorum artık

canım bende teawiye başladım bal tarcın çörekotu zararlı olur mu bilgin var mı:S

canım bende teawiye başladım bal tarcın çörekotu zararlı olur mu bilgin var mı:S

Canım bende yapmayı düşünüyordum btc yi yumurta geliştirici ilaçlar kullanıyorum diye yapmadım bi kaç yede okudum kist yapıyormuş ilaçlarla tedaviyi bırakırsan o zaman yaparsın canım ben öyle yapcam

ok cnm başlamayım o zaman bu ay.zaten kistten bol ne var bende :):):)

Kiz bune? hahaaaahaaaaaaaaaaaa :))))))))))) hic gülceyim yoktu ALLAH bize bir an önce hamile olmamizi nasip etsinde böyle komik seyler yapmak zorunda kalmayalim artik :))))))))))))))))) hahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bu kür nasil? yani nasil yapiliyor bilen varsa yazabilirmi neyden ne kadar almam gerekiyor?

Bu kür nasil? yani nasil yapiliyor bilen varsa yazabilirmi neyden ne kadar almam gerekiyor?

Canım farkli ölçülerde yapan var yumurta gelistirmek için yapılıyor 12 yemek kaşığı bal 10 tatlı kaşığı çekilmiş çörek otu 8 çay kaşığı tarcın canım sabah akşam ac karna bir tatlı kasigi yiyorsun

Cörek otu cekilmis derken ezmesimi oluyor? yada toz halimi? bende böreklerin üzerine koyulandan var bütün oluyor galiba,onu nasil cekilmis hale getircem?makinemde bozuldu (

Cörek otu cekilmis derken ezmesimi oluyor? yada toz halimi? bende böreklerin üzerine koyulandan var bütün oluyor galiba,onu nasil cekilmis hale getircem?makinemde bozuldu (

Canım ilaç kullanıyorsan yap bunu toz halinde oluyor aktar gibi bi yer yok mu alacağın gerçi zor almanyada

Güzelim bu desene tam bana göre bir kür,benim yumurtlama cok erken oluyor 9 veya 10 uncu gün belki tam olgunlasmiyorda normalde 14 üncü gün tam olgun oluyormus gereken büyüklüge geliyormus yumurta.
Peki cörekotuyagi kullansamda olurmu cekilmis cörekotunun yerine?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…