Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

Canım yağını bilmiyorum da havan da dov öyle kullan bari

Bu gidisle forumdan atilcam galiba :))) cok soru sormaktan :)) simdi havan hani sarimsak dövülüyor icinde omu oluyor?
Toz veya ezmesi fark etmiyor yani öylemi?

Evet canım havan o kis niye atilasin sorcan tabi ezip yapmazsan bütün at içine balin

Daha öncede sormustum varmi ege den aramizda? memleketlerinizi yazsaniz? Hani belki akraba falan cikar ortaya :)

Son düzenleme:

hemşooo napan sen :)bişe sorcam ben hiç ovu.testi kullanmadım nası bişey o nasıl yapılıyor.bide diyorum ki bu ay tedaviye başlamasamda btc mi yapsam yum. gelişimi için çünkü bnm sorunum yum.gelişmemesi

hemşooo napan sen :)bişe sorcam ben hiç ovu.testi kullanmadım nası bişey o nasıl yapılıyor.bide diyorum ki bu ay tedaviye başlamasamda btc mi yapsam yum. gelişimi için çünkü bnm sorunum yum.gelişmemesi
canım dr ne zaman gideceksin ilaçlarda etkili yumurta gelişiminde ama sana kalmış sonradan keşke tedaviye başlasaydım diyeceksen hiç baslama derim benim de yumurta gelişmiyor ana şu an tedaviyi bırakamam bu ton para verdim iğnelere

Ovu testini bende ilk kez kullanıyorum canım pko olunca ne zaman yumurtlayacsgimiz belli olmuyor o yüzden kullanıyorum ben bugün yumurtluyorum

tarlusala bugun başadım cnm adet olmayı beklicem.menedon mu kullanıyosun,bide ben ilkinde menegon kullandım ikincisinde menepur dedi dr ama arasında 100 tl falan fark var menegon almıştım.ovu testi nasıl yapıosun cnm ovitrelle den öncemi

Bu ay serophene gonal f kullandım canım ilaçlain 250tl tuttu canım ovu testini adet döngüne göre yapıyorsun ben 9.gün başladım yapmaya aynı gebelik testi gibi canım

Bu ay serophene gonal f kullandım canım ilaçlain 250tl tuttu canım ovu testini adet döngüne göre yapıyorsun ben 9.gün başladım yapmaya aynı gebelik testi gibi canım

yeterli büyüklüğe ulasıp ulasmadığını bilebilecekmisin cnm riske atmasaydın ovitrelle olucakmısın peki

bendede aynı omuştu canım ilk istediğim ay hamile kaldım 9 haftalıkken düşük oldusonrasında sebepsiz 1 yıldan fazla olmadı 4 ay serophone kullandım bıraktım,psikolojimin çok rahat olduğu tamamen çocuk fikrini aklımdan çıkardığım ay kendiliğinden hamile kaldım son derece güzel bi hamilelik geçirdim.anlıyacağın pskolojik bence bu durum.tabi şimdide benim 2.olmuyor bakalım bu nezman kısmet olur

Kiz bune? hahaaaahaaaaaaaaaaaa :))))))))))) hic gülceyim yoktu ALLAH bize bir an önce hamile olmamizi nasip etsinde böyle komik seyler yapmak zorunda kalmayalim artik :))))))))))))))))) hahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

bizde gülüyoduk hatta benim eşim ben asla yapmam öyle bişey diyodu ama onca hamile kalanı okuyunca o topicte, bi ümit diyip zorla ikna ettim başladık bu silkelemeye çok komik oluyor kendimi o kadar sıkıyorumki gülmeyim diye 16

Neden canım bende benim dr kızıyorum takip yapmıyor diye

ben cok zor muayene oluyorum cnm adam 2 saat uğraşıyo görene kadar ama allahtan çok iyi doktorum hiç kızmaz:)iyi anlaşıyoruz her aradığımda açar arkadaş olduk.benim ilk gecemde cok zor olmustu 1 ay falan beklemiştiko yüzden korkuyorum biras muayeneden.ama gidiyorum tabi.kıss takip etmeyen dk ilk defa duydum o kadar para weriyoruz niye şansa bırakıyo bişey diyimmi ben olsan gitmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…