Güzelim bu desene tam bana göre bir kür,benim yumurtlama cok erken oluyor 9 veya 10 uncu gün belki tam olgunlasmiyorda normalde 14 üncü gün tam olgun oluyormus gereken büyüklüge geliyormus yumurta.
Peki cörekotuyagi kullansamda olurmu cekilmis cörekotunun yerine?
Canım yağını bilmiyorum da havan da dov öyle kullan bari
Bu gidisle forumdan atilcam galiba :))) cok soru sormaktan :)) simdi havan hani sarimsak dövülüyor icinde omu oluyor?
Toz veya ezmesi fark etmiyor yani öylemi?
canım dr ne zaman gideceksin ilaçlarda etkili yumurta gelişiminde ama sana kalmış sonradan keşke tedaviye başlasaydım diyeceksen hiç baslama derim benim de yumurta gelişmiyor ana şu an tedaviyi bırakamam bu ton para verdim iğnelerehemşooo napan sen :)bişe sorcam ben hiç ovu.testi kullanmadım nası bişey o nasıl yapılıyor.bide diyorum ki bu ay tedaviye başlamasamda btc mi yapsam yum. gelişimi için çünkü bnm sorunum yum.gelişmemesi
hemşooo napan sen :)bişe sorcam ben hiç ovu.testi kullanmadım nası bişey o nasıl yapılıyor.bide diyorum ki bu ay tedaviye başlamasamda btc mi yapsam yum. gelişimi için çünkü bnm sorunum yum.gelişmemesi
tarlusala bugun başadım cnm adet olmayı beklicem.menedon mu kullanıyosun,bide ben ilkinde menegon kullandım ikincisinde menepur dedi dr ama arasında 100 tl falan fark var menegon almıştım.ovu testi nasıl yapıosun cnm ovitrelle den öncemi
Ovu testini bende ilk kez kullanıyorum canım pko olunca ne zaman yumurtlayacsgimiz belli olmuyor o yüzden kullanıyorum ben bugün yumurtluyorum
canım gecen ay güttim takibe ana bu ay çağırmadı bende ovu testiyle bulmaya çalışıyorumanladım cnm sen yumurta takibini ovu testiyle mi yapıyosun dr a gelmiyomusun
Bu ay serophene gonal f kullandım canım ilaçlain 250tl tuttu canım ovu testini adet döngüne göre yapıyorsun ben 9.gün başladım yapmaya aynı gebelik testi gibi canım
1,5 yıllık evliyim.. hiç korunmadık zaten istiyorduk.. karar verdikten sonra 2.ayda oldu ama 2 aylıkken düşükle sonuçlandı..
kürtaj olmadım,ilaçla düşük tamamlandı..
üstünede 1 sene geçti,daha olmuyo..
çok detaylı incelemeli bi kontrol yapılmadı ama bakılan şeylerde sorun yok..
ara sıra prolaktin yükseliyo,hapını kullanıyorum onunda..
bide doktorumun dediğine göre fazlalık kiloyu versem sorun olmucakmış..sebep oymuş..
ama 85-90 hatta 100'lerde bile hamile kalan kaç kişi var yaniii..
bilemiyorumki :44:
yeterli büyüklüğe ulasıp ulasmadığını bilebilecekmisin cnm riske atmasaydın ovitrelle olucakmısın peki
canım gecen ay güttim takibe ana bu ay çağırmadı bende ovu testiyle bulmaya çalışıyorum
Kiz bune? hahaaaahaaaaaaaaaaaa :))))))))))) hic gülceyim yoktu ALLAH bize bir an önce hamile olmamizi nasip etsinde böyle komik seyler yapmak zorunda kalmayalim artik :))))))))))))))))) hahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hayırlısı canım inş tutar :)sen kaç yasındasın
hayırlısı canım inş tutar :)sen kaç yasındasın
24üm bende.acayip gerginim yaa yumurta takibi beni çok geriyo
Neden canım bende benim dr kızıyorum takip yapmıyor diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?