Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

Canım bende düşünüyorum dr değiştirmeyi bu daha ki ay aşılama falan derse yaptırmayacam zaten ben de iki kere alttan muayene oldum canım çok zor oluyor bizim dr ulaşmak imkansız sekreteri ile bile zor konuşuyoruz bizde 4 ay sonra birlikte olduk çok korkuyordum ben

Neden canım bende benim dr kızıyorum takip yapmıyor diye

cnm farabi hastanesi mehmet bardakçıyı öneririm gerçekten cok anlayışlı benm 2.düşüğümde eşimle görüşmüşler telde tugbaya hemen söyleme üzülmesin falan demiş o kadar düşünceli saolsun:)yüz yüze söylemişti ben ağladığımda 2 saat teselli etti beni dışarda hastaları varken.bide hsg çektirmiştim 2 yıl önce onu da ancak anestezi ile yaptırabildim.

Hsg çok mu zor canım yaaaaaa mehmet bardakçiya bi tanıdığım da gidiyor iyi diyorlar düşünebilirim muayene ücreti ne kadar canım

40 tl canım zaten özel hastanede 10 gün muayene süresi varya bi kere vermen yeterli oluyo gelişim uzarsa en fazla 80 tl werirsin.hsg yi bilemiyorum cnm ben bi uyandım herşey bitmiş:)ama bi arkadaşım yaptırdı çok zor olduğunu söylüyor.ben cesaret edemedim anlattığım sebeplerden dolayı o sandalyededn koşarak kaçardım herhalde:):)

Ayyy canım 150tl veriyoruz muayenede çok iyi 40 valla.birde hsg nerde çekildi ne kadar ücret verdiniz anestezi ile birlikte

esracım saol canım bide adetin ilk günü başlayıp 11. gün bırakılıyor die okudum.bunu kullanırken ada çayı içiliyormuş bilgin var mı canım

canım 2. günü başlayıp 12. güne kadar ye
yok ada çayını bilemedim canım ben uygulmadım

Gercekten ise yariyormuymus? tamam ozaman o sira hüzünlü bir sarki düsünürüm gülmemek icin :))))))))))))

Bu arada galiba hafta sonuna denk geliyor yumurtlama eger degisiklik olmazsa ve yarin yine kaynanam geliyor bizde kalicak pazartesine kadar (INSALLAH) yada hic gitmez.
Ne yapicam ben? hadi asna fisnayi hallettim diyelim gizli sakli,ya silkelenme?o sira biz cok güleriz yatak falan gicirdamasin? :))))))

aaaaa tam gelecek zamanı buluyor desene . valla artık bi sekilde olacak yanı orası size kalmıs canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…