ben cok zor muayene oluyorum cnm adam 2 saat uğraşıyo görene kadar ama allahtan çok iyi doktorum hiç kızmaz:)iyi anlaşıyoruz her aradığımda açar arkadaş olduk.benim ilk gecemde cok zor olmustu 1 ay falan beklemiştiko yüzden korkuyorum biras muayeneden.ama gidiyorum tabi.kıss takip etmeyen dk ilk defa duydum o kadar para weriyoruz niye şansa bırakıyo bişey diyimmi ben olsan gitmem
Neden canım bende benim dr kızıyorum takip yapmıyor diye
cnm farabi hastanesi mehmet bardakçıyı öneririm gerçekten cok anlayışlı benm 2.düşüğümde eşimle görüşmüşler telde tugbaya hemen söyleme üzülmesin falan demiş o kadar düşünceli saolsun:)yüz yüze söylemişti ben ağladığımda 2 saat teselli etti beni dışarda hastaları varken.bide hsg çektirmiştim 2 yıl önce onu da ancak anestezi ile yaptırabildim.
Canım bende düşünüyorum dr değiştirmeyi bu daha ki ay aşılama falan derse yaptırmayacam zaten ben de iki kere alttan muayene oldum canım çok zor oluyor bizim dr ulaşmak imkansız sekreteri ile bile zor konuşuyoruz bizde 4 ay sonra birlikte olduk çok korkuyordum ben
40 tl canım zaten özel hastanede 10 gün muayene süresi varya bi kere vermen yeterli oluyo gelişim uzarsa en fazla 80 tl werirsin.hsg yi bilemiyorum cnm ben bi uyandım herşey bitmiş:)ama bi arkadaşım yaptırdı çok zor olduğunu söylüyor.ben cesaret edemedim anlattığım sebeplerden dolayı o sandalyededn koşarak kaçardım herhalde:):)
Hsg çok mu zor canım yaaaaaa mehmet bardakçiya bi tanıdığım da gidiyor iyi diyorlar düşünebilirim muayene ücreti ne kadar canım[
M.Bardakçı çekti cnm farabi de.2 yıl önceydi 700tl wermiştik
Hsg çok mu zor canım yaaaaaa mehmet bardakçiya bi tanıdığım da gidiyor iyi diyorlar düşünebilirim muayene ücreti ne kadar canım[
M.Bardakçı çekti cnm farabi de.2 yıl önceydi 700tl wermiştik
Anladım canım ins gerek kalmaz hsg ye falan yaaaaaa benim canım da cih tatlidir
Ayyy canım 150tl veriyoruz muayenede çok iyi 40 valla.birde hsg nerde çekildi ne kadar ücret verdiniz anestezi ile birlikte
inşallah cnm tutar bu ay gelir bebişin:)
Ayyy canım 150tl veriyoruz muayenede çok iyi 40 valla.birde hsg nerde çekildi ne kadar ücret verdiniz anestezi ile birlikte
Ins hepimizin ki gelir canım yaza hamile gireriz oyy oyyyy oyy
esracım saol canım bide adetin ilk günü başlayıp 11. gün bırakılıyor die okudum.bunu kullanırken ada çayı içiliyormuş bilgin var mı canım
bizde gülüyoduk hatta benim eşim ben asla yapmam öyle bişey diyodu ama onca hamile kalanı okuyunca o topicte, bi ümit diyip zorla ikna ettim başladık bu silkelemeye çok komik oluyor kendimi o kadar sıkıyorumki gülmeyim diye16
Gercekten ise yariyormuymus? tamam ozaman o sira hüzünlü bir sarki düsünürüm gülmemek icin :))))))))))))
bunu bizde denedik ilk zamanlar komik oluyor ama sonra alısıyorsun
Bu arada galiba hafta sonuna denk geliyor yumurtlama eger degisiklik olmazsa ve yarin yine kaynanam geliyor bizde kalicak pazartesine kadar (INSALLAH) yada hic gitmez.
Ne yapicam ben? hadi asna fisnayi hallettim diyelim gizli sakli,ya silkelenme?o sira biz cok güleriz yatak falan gicirdamasin? :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?