günaydın canlar
umarim diger kizlar iyidir ama ben pek degilim cünkü kaynanam gelicek aksam( benim asna fisna isim yaticak galiba tamda yumurtlama hafta sonu büyük bir ihtimal.
sizlerede günaydınnnn .ben bugun bıraz daha ıyıym sizler nasılsınızzzzzzzz
Hg canım sevindim iyi olmana bende iyiyim biraz daha
dıkkat edelım canım ıkımızde.sen de mı kaynana magdurusun bu ara canım üzüldüm şimdi
Canım benim de yumurtlama günlerim yarın kavinvalidelere gidecez ama çalışmamız lazım pazar gece doncez eve ufff ya
Sende kaynanana bol bol ayran yoğurt yedir erkenden uykusu gelsin sonra işine bakarsın
Ya onu sessiz sedasiz halletcemde bir türlü su silkelenme olayini bakalim sessizce yapabilcekmiyiz :)))
Sen sakin ihmal etme haa! belim agriyor yerde yatayim ben de,yerde gicirdicak birseyde yok hemencecik zak zak :))) bir ay daha kaybetcek vaktimiz yok....
hadi insallah olur canım benım.Maalesef ama ben bu kez dinlemeyecem kv falan caliscazzz
valla ilkinde gülersiniz diye tahmin ediyorum ama hersey bebiş için oldugu için ciddiye alın :)Ya onu sessiz sedasiz halletcemde bir türlü su silkelenme olayini bakalim sessizce yapabilcekmiyiz :)))
Sen sakin ihmal etme haa! belim agriyor yerde yatayim ben de,yerde gicirdicak birseyde yok hemencecik zak zak :))) bir ay daha kaybetcek vaktimiz yok....
Silkelenmeyi bu kere denedik bizde ama gülmekten yapamadık yerde yaptık ses olmasın diye şimdi kendi kendimi silkiyorum ben ayaklarımı duvara dayayıp öne arkaya sağa solda hareket ettiriyorum kalcayi böyle yapan bi ark üçüzlere hamile kalmış
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnhadi insallah olur canım benım.
valla ilkinde gülersiniz diye tahmin ediyorum ama hersey bebiş için oldugu için ciddiye alın :)
allahım isteyen herkese bir an once nasip etsin.ne hallerde ugrasıyoruz cabalarımızı görür rabbim inş.
Silkelenmeyi bu kere denedik bizde ama gülmekten yapamadık yerde yaptık ses olmasın diye şimdi kendi kendimi silkiyorum ben ayaklarımı duvara dayayıp öne arkaya sağa solda hareket ettiriyorum kalcayi böyle yapan bi ark üçüzlere hamile kalmış
Silkelenmeyi degilde ben su mum hareketinde ikizlere hamile kalmistim
O nasıl oluyor canım yaaaaa
Iste sizin yaptiginiz duvara yasliyorsun ama tüm vücudunu kafa asada...yani ...tersine ayakta duruyorsun farzet ama bunu cogu yapamadigi icin duvara yaslanarak yapiyor anladin? Insallah anlata bilmisimdir :)))
Anladım canım senin bebiş in var mı ikinciyi mi düşünüyorsun
Evet canim 3 yasinda bir kizim var Allah herkeze nasip eder Insallah en kisa zamanda.
ikinciyi istiyorum simdi evet.Ya sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?