Allah bagislasin canım hayırlı evlat olur ins benim yerime öp kızını
Benim 1.5 yıllık evliyim 9 aydır bebek düşünüyoruz 6 aydır da tedavi görüyorum hiç hamilelik falan yaşamadım öyle iste canım
kızlarr selamm :)
Canim fazla olmamis 9 ay istiyen biri icin cok uzun zaman ama gör bak 3 ay icinde hamile kalirsin Insallah yüce rabbim sanada saglikli hayirli bir evlat verir.
Gecenlerde benim yakin arkadasimin Yengesi 12 yillik evli ve 12 yildir ne tedaviler gördü neler yapmadi cok masraf yapti en sonunda herseyi birakti 42 yasinda artik cocugum zaten olmaz diye.
Simdi hamile :)
As canım hoşgeldinkızlarr selamm :)
Evet canim 3 yasinda bir kizim var Allah herkeze nasip eder Insallah en kisa zamanda.
ikinciyi istiyorum simdi evet.Ya sen?
As canım hoşgeldin
Az önce test yaptım bugünhemşoo başladın mı çalışmaya yumurtlamıştın:)
nasılsınız kkızlarr. buy bende silkelenecemmm:):) eşim ayaklarımı kaldırıyodu ama silkeleme olmamıştı
Az önce test yaptım bugün
Çizgiler daha net birbirinin aynı dün çalışmadık bugün ins final yapcaz
Silkelen kis silkelen cok hamis kalan var
Ovitrelle olmayacam canım kendisi catlayacak inshadi bakalımm hayırlı finallerovitrelle oldun mu cnm
Kıss hicrann insan tarlusal içerken heyecanlanır mı heyecanlanıyorum anasını satayım :):):):)
Selam canim senin yumurtlama ne zaman?
Ovitrelle olmayacam canım kendisi catlayacak ins
Ben ilk 4 ay hiç bisey hissetmiyordum su iki aydır herşey heyecanlandıriyor beni valla
inş tutar canımm.geçen ay oldun mu ovitrelle.kendi çatlıyo mu yumoşların
Az önce test yaptım bugün
Çizgiler daha net birbirinin aynı dün çalışmadık bugün ins final yapcaz
Silkelen kis silkelen cok hamis kalan var
daha belli değil cnm adet getiriciye yeni başladım dün
Geçen ay oldum canım ovitrelle catliyor mu hiç fark etmiyorum akıntı falan olmuyor bende
ay kiz dur bende birden heyecanlandim bak tuttur hafta sonu tamammi? söz bu ay tutturursan bebisine özel bir t-shirt yaptircam :)))
Onsuz adet olmuyormusun canim?
ben de hiç anlamıştım ama son gebelikte baya akıntı olmuştu o akıntı nası mutlu ediyo insanı 14 şubatta müjde wermiştim eşime
yok olamıyorum malesefiçmiyim 2 sene olmam heralde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?