Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

Canim fazla olmamis 9 ay istiyen biri icin cok uzun zaman ama gör bak 3 ay icinde hamile kalirsin Insallah yüce rabbim sanada saglikli hayirli bir evlat verir.
Gecenlerde benim yakin arkadasimin Yengesi 12 yillik evli ve 12 yildir ne tedaviler gördü neler yapmadi cok masraf yapti en sonunda herseyi birakti 42 yasinda artik cocugum zaten olmaz diye.
Simdi hamile :)

Ins canım ins geç olsunda güç olmasın demişler arkadaşın için de coook sevindim darısı bize ins

Evet canim 3 yasinda bir kizim var Allah herkeze nasip eder Insallah en kisa zamanda.
ikinciyi istiyorum simdi evet.Ya sen?

nasılsınız kkızlarr. buy bende silkelenecemmm:):) eşim ayaklarımı kaldırıyodu ama silkeleme olmamıştı

Az önce test yaptım bugün
Çizgiler daha net birbirinin aynı dün çalışmadık bugün ins final yapcaz
Silkelen kis silkelen cok hamis kalan var

hadi bakalımm hayırlı finaller ovitrelle oldun mu cnm

Kıss hicrann insan tarlusal içerken heyecanlanır mı heyecanlanıyorum anasını satayım :):):):)

hadi bakalımm hayırlı finaller ovitrelle oldun mu cnm

Kıss hicrann insan tarlusal içerken heyecanlanır mı heyecanlanıyorum anasını satayım :):):):)
Ovitrelle olmayacam canım kendisi catlayacak ins

Ben ilk 4 ay hiç bisey hissetmiyordum su iki aydır herşey heyecanlandıriyor beni valla

Az önce test yaptım bugün
Çizgiler daha net birbirinin aynı dün çalışmadık bugün ins final yapcaz
Silkelen kis silkelen cok hamis kalan var

ay kiz dur bende birden heyecanlandim bak tuttur hafta sonu tamammi? söz bu ay tutturursan bebisine özel bir t-shirt yaptircam :)))

Geçen ay oldum canım ovitrelle catliyor mu hiç fark etmiyorum akıntı falan olmuyor bende

ben de hiç anlamıştım ama son gebelikte baya akıntı olmuştu o akıntı nası mutlu ediyo insanı 14 şubatta müjde wermiştim eşime

ben de hiç anlamıştım ama son gebelikte baya akıntı olmuştu o akıntı nası mutlu ediyo insanı 14 şubatta müjde wermiştim eşime

Bu daha ki 14 şubatta da bebeğini hediye paketi yapar verirsin kocana ins üzülme canım benim ovitrelleden hemem sonra akıntı oldu ama yumurtlama akuntisi olduğunu bilmiyordum bu çok şeyi yeni öğrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…