Bu daha ki 14 şubatta da bebeğini hediye paketi yapar verirsin kocana insüzülme canım benim ovitrelleden hemem sonra akıntı oldu ama yumurtlama akuntisi olduğunu bilmiyordum bu çok şeyi yeni öğrendim
Canim Ay basin geldigi gün ahududu yapragi cayi icsene yumurtlama gününe kadar. ilac falan degil sonucta bir zarari olmaz belki o fayda eder.
amin cnm inş. normalde akıntın yoksa büyük ihtimalle yum akıntısıdır.inş bide hamişlik akıntın başlar
Insss canım hamile iken ne zaman başlıyor akıntı
Aklima geldi,sen agnus hapi neden icmiyorsun? ilac degil bilmiyorum hic duydunmu bunu?
benm bata 1 hafta kala başlamıştı cnm normalde hiç akıntım olmaz canım sıfır yani o yüzden şüphelenmiştim bide çok gaz olmuştu
Benim akinti olur ama katı ve sarı renkte nohut kadar falan.ama yumurtlama akıntısı şeffaf ve uzayan bi akinti oluyormus yumurta akina benziyor muş.
Benim de su an kasık agrim var yumurtlamadan galiba
evet cnm aynen beyaz ve uzayan :) bnm hiç ağrım oluyo cnm nası bi tipim ben :)))
evet cnm aynen beyaz ve uzayan :) bnm hiç ağrım oluyo cnm nası bi tipim ben :)))
selam kızlar uzun bi aradan sonra yne burdayım reglim bugun bitti aselim hicranım talesim pofudukum... nasılsınız kızlarrr ha bu arada salatı munciye okumaya başlıyorum
Hg canım nerelerdesin sen yahu merak ettik listeye girmek isteyen ark var canım dunya dua üstüne canım allah kabul etsin
amin canım listeyi yenilicem zaten malum bu ay hamiş kalamadık yoksa kalan varmı kızz esra bat ını bekliyodu adet oldu mu o topicten dedikoduları istiyorum hemen
yumurtlamak için mi yoksa adetimi düzenliyo cnm
aa ciddi misin bende ilk defa dr a gitmeye karar verdim canım haftaya gidiyorum inşllll da ilk etapta hormon mu bakılıyo canım
bilmiyorum ki cnm hiç duymadım.
canım ben pkoluyum adetin 2'gün hormon testi istedi ama ben o ay geç adet oldum test önceden yapıldı sonra vajinal muayene yaptı dr eşimden de sperm testi istedi sonuçlara göre tedaviye başladık
amin canım listeyi yenilicem zaten malum bu ay hamiş kalamadık yoksa kalan varmı kızz esra bat ını bekliyodu adet oldu mu o topicten dedikoduları istiyorum hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?