40 tl canım zaten özel hastanede 10 gün muayene süresi varya bi kere vermen yeterli oluyo gelişim uzarsa en fazla 80 tl werirsin.hsg yi bilemiyorum cnm ben bi uyandım herşey bitmiş:)ama bi arkadaşım yaptırdı çok zor olduğunu söylüyor.ben cesaret edemedim anlattığım sebeplerden dolayı o sandalyededn koşarak kaçardım herhalde:):)
Kilo tüylenme falan var mi canımbende de 2 aydır geçe atıyo adetim pko olabilir mi canım :26:
selam kızlar uzun bi aradan sonra yne burdayım reglim bugun bitti aselim hicranım talesim pofudukum esram... nasılsınız kızlarrr ha bu arada salatı munciye okumaya başlıyorum
aa ciddi misin bende ilk defa dr a gitmeye karar verdim canım haftaya gidiyorum inşllll da ilk etapta hormon mu bakılıyo canım
kızlar korkmayın hsg den yaa zor bişey değil ben 2 kez çektirdim ancak vajinal muayene kadar zordu diyebilirim(yalnız benim tüplerde rahimde açıktı o yüzden kolay olmuş olabilir)anesteziye falan gerek yok korkmayın
bende de 2 aydır geçe atıyo adetim pko olabilir mi canım :26:
canım hoşgeldin nerelerdesin sen bakemmmmmmcanım ilk etapta adetinin 2.günü hormon testi istiyor canım ama sen bu ay gideyim diyorsan bir genel muayene olabilirsin...buarada bende bugün hastaneden geldim 15.30 gibi sabahın 5inden beri hastanedeydim geldim yine şiddetli baş ağrısı boynumun kökü şişmiş beze çıkmış yattım bu saate kadar ya çok kötü yapıyor hastane beniiiiii ilacım bitmişti tekrardan iğne yazdı kızlar yumurtarım 14,15 civarıydı iki gün daha kullan p.tesi gel dedi bakalım hayırlısı işte böyle canlarım baş ağrım hala devam ediyor rabbim yardımcımız olsun....
kızlar buarada meryem suresini 41 gün ara vermeden okuyacakmışım hergün bir tane sonra bir bardak suya üfleyip yarısını eşimiz yarısını biz içecekmişiz hasta olduğumuzda başkası okuyabilirmiş hergün aksamadan 41e tamamlanacakmış bence bunuda yapalım canlarım
buarada kayınvalidemde öğrendi kızlar doktora gittiğimi ne yapayım öğrensinlerde bende kurtulayım:18:ağzı olan konuşuyor olmuyorsa yardım edelim filan diye nasıl yardım edeceklerse tövbe tövbeama kayınvalidem sağolsun birşey demedi çünkü o da çok düşük yapmış bazıları karnında ölmüş ilk bebeği 8 aylıkken ölmüş yani yaşayan demekki anlayışla karşılıyor hayırlısı bizi birazcık üzecek torunumuz dünyaya gelirse ne yaparsak artık onu dedi minik parmaklarını ısırırım dedi ben de inşallah hayırlısını versin rabbim hayırlı olmayanı vermesin dedim işte böle canlarımmmmm
Canım coook geçmiş olsun hastaneye gittin mi hasta olmasan bile ordan hasta olup geliyorsun şimdi kaç gün daha iğne kullancan allah allah niye büyümedi acaba yumurtalar incir yemeyi unutma canım kv öğrendiği de iyi olmuş canım
canım benım gecmıs olsun.kvalıdende ogrenmesı ıyı olmus.dedıgın gıbı agzı olan konusuyor ıster ıstemz senı uzuyor
aynen canım inan bana rahatladım birazda olsa o bile ne kadar stres yapıyormuş üzerimde sonuçta rabbimden geliyor elimizden geleni yapıyoruz gerisi rabbime kalmış....sen nasıl oldun canım?
Kizlar su an ohaberi izliyorum kadavradan rahim nakli olan derya sert hamileymiş transfer edilen embriyo annesini bırakmamış
Doğru canım erken daha kafanatakma canım dün yumutlamamisim ben bugün test yaptım çizgiler birbirinin aynı dün çalışmadık bugün çalış caz ins bu ay olur kasiklarimda ağrı var hafif adet ağrısı gibisağol canım ya eve zor geldim miğde bulantısı baş ağrısı mahvoluyorum yaaslında erken değil mi canım?bugün daha 9.günüm anladığım kadarıyla doktor yumurtlama zamanımı beklemeden yapacak canım dünden beri incir yiyorum,bidaha 300mllik yazdı canım ancak saat 16da vurabildim al eve gel derken 2 gün daha 75mllik kullanıp gel dedi araya pazar giriyor p.tesi gideceğim artık canım sonra çatlatabiliriz kullan gelde dedi işte böyle hicranım sen ne yaptın canım?
tabı canım üzerindeki baskı azalıyor ınsanın.rabbım hayırlısını versın bızler ıcın.bende bugun daha ıyıym canım.bol bol sıvı tuketıorum :)
Doğru canım erken daha kafanatakma canım dün yumutlamamisim ben bugün test yaptım çizgiler birbirinin aynı dün çalışmadık bugün çalış caz ins bu ay olur kasiklarimda ağrı var hafif adet ağrısı gibi
testine devam et canım bugünüde değerlendir inşallah silkelette kendini heeeeeeeeeeeeşimdi kaçıyorum sonra gelecem çok öptüm hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?