Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

canım çok geçmiş olsun
Allah yardımcın olsun
iyi olmuş kayınvalidenin öğrenmesi neyseki oda normal karşılamış canım
bu Allahtan gelen bişey canım ama işte bazı insanlar öyle patavatsız konuşuyor
iyiki kayınvaliden anlamış seni
sıkma kendini işi akışına bırak
hayırlısını dilemeyi bırakma canım sakın

Artik taaaa pazartesi aksami yazarim kizlar.Dua edin su terbiyesiz isimi halledebileyim herif beni bi güzel yikasin kurulasin sonrada cirpip assin :))
Insallah pazartesi gününe kadar güzel haberler gelir sizlerden.
Hepinizi öpüyorum!!!

kız anacım birde ütülesin bari kocişin çok yaşa sen emi güldürdün beni

sağol canım ya rabbim hepimize kolaylık versin inşallah...kayınvalideme de annem söyledi canım daha iyi oldukayınvalideminde zamanında başından geçmiş canım 8 aylık bebeğini toprağa vermiş5 tane düşük bir kaç tanesi karnında ölmüş oyüzden sağolsun anlayışla karşıladı çok şükür

anaaa bizim kızlaarr burdaaaaanbrsinizz kızlaarrrrben geldiimmm

Selam kizlarrrr

nasilsiniz,var mi güzel haber

Canım nasıl oldun geçti mi basının ağrısı

annen söyleyince dahada iyi olmuş güzelim
çok çok amiyane olacak belki canım ama nasrettin hocanın tabiriyle eşekten düşmüş insanın halinden yine eşekten düşmüş bir insan anlar anca
kimse yaşamadığını kolay kolay anlayamaz
Rabbim kakkınızda hayırlı olanını nasip etsin canım

Canlarım günaydın benim az önce uzayan bi akıntı oldu baya uzundu ilk kez böyle oluyor yumurtlamus mi oluyorum dün akşam 9 da ilişki oldu akinti da sabah 9da geldi tutturmuş olabilir miyiz

Canlarım günaydın benim az önce uzayan bi akıntı oldu baya uzundu ilk kez böyle oluyor yumurtlamus mi oluyorum dün akşam 9 da ilişki oldu akinti da sabah 9da geldi tutturmuş olabilir miyiz

Canım evet yjmurtladin demekki . Sen bu akşamıda değerlendir sonra gun asırı olsun :))

Canlarım
Selam
Ben geldim . Kac gündür gelemedim dogru düzgün telden girdiğim icin eskileri okumak zor oluyor . Ben den bir haber yok bu ay doktora gittim sonra kocama bir seyler oldu adam akşamları hiç yanaşmıyor bana bende her aksam sinirimden erken yatıyorum dün testlerim geldi bir tane yaptım ama buraya ekleyemiyorum ( Esracim sen bana bir boş mail göndersen ben sana yollasam olur mu tatlım . Simdi size yazarken kapı çaldı :)) apartman komşum tanışma cayı yapıyormuş gelir mısın dedi gelirim. 2 de oraya gidicem . Evde de cok isim var malum hafta sonu . Ben biraz temizlik konusunu abartıyorum . Her hafta koltukları çeker halıları silerim onun icin isim hiç bitmiyor :)))

Canım evet yjmurtladin demekki . Sen bu akşamıda değerlendir sonra gun asırı olsun :))

bu akşam kv gidiyoruz orda kalcaz pazar gece doncez kocisle konuştuk orda da caliscaz diyo offfff offfff zor bu durum yani aselcim kendini bu kadar yorma her hafta hali silinir mi koltuklar falan neyse de kız ay kendimi çok pis hissetim şimdi

Ooooooo ne kadar cok gidiyorsunuz kayınvalideye ya . Bu hafta gitmeyin olmuyor mu . Ya orada çalışamazsan sıkılırsın ya ( off hicran valla canım az manyagim bu konuda ben . Hafta arası temizlik yapamıyorum diye hafta sonu her yeri kaldırıyorum :))

Ahh sorma canım alıştırdık şimdi gitmeyince olmuyor her iki hafta da gidiyoruz pufff
Aman temizlik iyidir stres atarsin bence ama fazla abartma yavrum yazık bu hafta sonun var zaten

Ahh sorma canım alıştırdık şimdi gitmeyince olmuyor her iki hafta da gidiyoruz pufff
Aman temizlik iyidir stres atarsin bence ama fazla abartma yavrum yazık bu hafta sonun var zaten

Canım ya bari yumos günlerine denk getirme sen ona göre hareket et . Valla o kadar uğraşıyoruz o günleri boş geçirme . O zaman bu aksam ne yap ne et boş geçirmeeeeeeee valla döverim seni :))

Canım ya bari yumos günlerine denk getirme sen ona göre hareket et . Valla o kadar uğraşıyoruz o günleri boş geçirme . O zaman bu aksam ne yap ne et boş geçirmeeeeeeee valla döverim seni :))

Ya geçen ay da catlatma ignesinden sonra böyle alıntı oldu tabi o zaman bilmiyordum yumurta catladigi için olduğunu ve zaman da kvdeydik tabi bisey yapamadık ağzım yandı bi kere bu gün caliscaz kesin tek sorun duş alamamak olacak ufff allah affetsin

Turkmax da bir annenin günlüğü programı vardı . Oradaki kadının doguma giderken e dogum sonrası çekimlerini yayımladılar allahım o minik bebek anne babanın sevinci ağla ağla sistimmmmmmm ya ( allahım bizleride bu mutluluğa Nail etsin . Bizlere de en kısa sürede yaşatsın insllll (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…