canım hoşgeldin nerelerdesin sen bakemmmmmmcanım ilk etapta adetinin 2.günü hormon testi istiyor canım ama sen bu ay gideyim diyorsan bir genel muayene olabilirsin...buarada bende bugün hastaneden geldim 15.30 gibi sabahın 5inden beri hastanedeydim geldim yine şiddetli baş ağrısı boynumun kökü şişmiş beze çıkmış yattım bu saate kadar ya çok kötü yapıyor hastane beniiiiii ilacım bitmişti tekrardan iğne yazdı kızlar yumurtarım 14,15 civarıydı iki gün daha kullan p.tesi gel dedi bakalım hayırlısı işte böyle canlarım baş ağrım hala devam ediyor rabbim yardımcımız olsun....
kızlar buarada meryem suresini 41 gün ara vermeden okuyacakmışım hergün bir tane sonra bir bardak suya üfleyip yarısını eşimiz yarısını biz içecekmişiz hasta olduğumuzda başkası okuyabilirmiş hergün aksamadan 41e tamamlanacakmış bence bunuda yapalım canlarım
buarada kayınvalidemde öğrendi kızlar doktora gittiğimi ne yapayım öğrensinlerde bende kurtulayım:18:ağzı olan konuşuyor olmuyorsa yardım edelim filan diye nasıl yardım edeceklerse tövbe tövbeama kayınvalidem sağolsun birşey demedi çünkü o da çok düşük yapmış bazıları karnında ölmüş ilk bebeği 8 aylıkken ölmüş yani yaşayan demekki anlayışla karşılıyor hayırlısı bizi birazcık üzecek torunumuz dünyaya gelirse ne yaparsak artık onu dedi minik parmaklarını ısırırım dedi ben de inşallah hayırlısını versin rabbim hayırlı olmayanı vermesin dedim işte böle canlarımmmmm
Kizlar su an ohaberi izliyorum kadavradan rahim nakli olan derya sert hamileymiş transfer edilen embriyo annesini bırakmamış
Selam kizlarrrr
nasilsiniz,var mi güzel haber
kız anacım birde ütülesin bari kocişin çok yaşa sen emi güldürdün beniArtik taaaa pazartesi aksami yazarim kizlar.Dua edin su terbiyesiz isimi halledebileyim herif beni bi güzel yikasin kurulasin sonrada cirpip assin :))
Insallah pazartesi gününe kadar güzel haberler gelir sizlerden.
Hepinizi öpüyorum!!!
canım çok geçmiş olsun
Allah yardımcın olsun
iyi olmuş kayınvalidenin öğrenmesi neyseki oda normal karşılamış canım
bu Allahtan gelen bişey canım ama işte bazı insanlar öyle patavatsız konuşuyor
iyiki kayınvaliden anlamış seni
sıkma kendini işi akışına bırak
hayırlısını dilemeyi bırakma canım sakın
anaaa bizim kızlaarr burdaaaaanbrsinizz kızlaarrrr ben geldiimmm
Selam kizlarrrr
nasilsiniz,var mi güzel haber
kız anacım birde ütülesin bari kocişin çok yaşa sen emi güldürdün beni
sağol canım ya rabbim hepimize kolaylık versin inşallah...kayınvalideme de annem söyledi canım daha iyi oldukayınvalideminde zamanında başından geçmiş canım 8 aylık bebeğini toprağa vermiş 5 tane düşük bir kaç tanesi karnında ölmüş oyüzden sağolsun anlayışla karşıladı çok şükür
Canım nasıl oldun geçti mi basının ağrısı
başım geçti canım çok şükür ama boynumdakı bezem ağrıyor onada sıcak su torbası koyuyorum
kız anacım birde ütülesin bari kocişin çok yaşa sen emi güldürdün beni
sağol canım ya rabbim hepimize kolaylık versin inşallah...kayınvalideme de annem söyledi canım daha iyi oldukayınvalideminde zamanında başından geçmiş canım 8 aylık bebeğini toprağa vermiş 5 tane düşük bir kaç tanesi karnında ölmüş oyüzden sağolsun anlayışla karşıladı çok şükür
Canlarım günaydın benim az önce uzayan bi akıntı oldu baya uzundu ilk kez böyle oluyor yumurtlamus mi oluyorum dün akşam 9 da ilişki oldu akinti da sabah 9da geldi tutturmuş olabilir miyiz
Canım evet yjmurtladin demekki . Sen bu akşamıda değerlendir sonra gun asırı olsun :))
bu akşam kv gidiyoruz orda kalcaz pazar gece doncez kocisle konuştuk orda da caliscaz diyo offfff offfff zor bu durum yani aselcim kendini bu kadar yorma her hafta hali silinir mi koltuklar falan neyse de kız ay kendimi çok pis hissetim şimdi
Ooooooo ne kadar cok gidiyorsunuz kayınvalideye ya . Bu hafta gitmeyin olmuyor mu . Ya orada çalışamazsan sıkılırsın ya( off hicran valla canım az manyagim bu konuda ben . Hafta arası temizlik yapamıyorum diye hafta sonu her yeri kaldırıyorum :))
Ahh sorma canım alıştırdık şimdi gitmeyince olmuyor her iki hafta da gidiyoruz pufff
Aman temizlik iyidir stres atarsin bence ama fazla abartma yavrum yazık bu hafta sonun var zaten
Canım ya bari yumos günlerine denk getirme sen ona göre hareket et . Valla o kadar uğraşıyoruz o günleri boş geçirme . O zaman bu aksam ne yap ne et boş geçirmeeeeeeee valla döverim seni :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?