Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

Inssss canım inssssssssss

Merhaba kızlar...
Bugün şu ultra erken gebelik testinden yaptım hani adetten 7 gün önce tespit eden. negatif çıktı hevesim kırıldı biraz sanırım olmadı bu ay şimdi adet günüme kadar yine bi umut beklicem ama bilmiyorum

Canım ya i testler cok güvenli degil ki hemen umudunu kaybetme . Ki bak 1 hafta once kanda bile tespit etmek cim zor . Bekle accik canım ya adete 1-2 gun kala yaparsın hemen moralini bozma olmadı bir dahaki ay tam gaz devam :)))

Canım kırmızıları görmeden üzülme gerçi gördükten sonra da üzülme önümüzde çok güzel aylar var çok caliscaz ve basaricazzz

Canım ya i testler cok güvenli degil ki hemen umudunu kaybetme . Ki bak 1 hafta once kanda bile tespit etmek cim zor . Bekle accik canım ya adete 1-2 gun kala yaparsın hemen moralini bozma olmadı bir dahaki ay tam gaz devam :)))

Canım kırmızıları görmeden üzülme gerçi gördükten sonra da üzülme önümüzde çok güzel aylar var çok caliscaz ve basaricazzz
sağolun kızlar dedim ya umudumu kaybetmedim ama hevesim kırıldı üzüldüm biraz neyse bakalım inşallah adet günüm geldiğinde bi sürpriz olur. olmazsa da önümüzdeki maçlara bakıcaz :)

canım hicbirzaman umudunu kaybetme.bu ay olmazsa dığer ay insallah.rabbim hayırlısını versin. sen üzülme . üzülürsen kendini yıpratırsın. gelecek maçlar için umutlu ol.

Üst kat komşumuza gittim kızlar aman aman ne sekerler :))) 3 kardeş hepsi bayan en büyüklerinin kocası olunce birlikte yasamaya başlamışlar . Ortalama 45-50 yaslarindalar . İkisi hiç evlenmemiş . Ama cok şekerlerdi yeni geldim eve daha evi falan supurucem :))) kocama da dedim yemek yiyip gelin hiç uğraşamam isim var dedim ben karnımı doyurdum yemekle falan uğraşamam dedim gicik oldu bana :)) birde benim alt kattaki komşu da geldi oraya doğumuna 10 gun var daha yeni evli ona baktikca icim sızladı dedim kıymetini bil aldığın bu hediyenin . Senin gibi olmak isteyen o kadar cok insan var ki ((

Bu arada ablalardan bir tanesi Kur'an kursu hocası emekli olmus . Bana dedi ki 170 ayetel kursu oku bir cok kapının kilidi bundadir dedi . Abdestini al niyetini et oku sonrada duanı et dedi . Meryem süresini okuyorum dedim ısrarla bunu oku dedi . Yapalım derim bence :)))

cnm yalnış anlamada seni kaynvaldenn evinde banyo su vs yokmu?evliligimin ilk 6 ayı utanıyordum bizde gidinnce yada aileler gelince ilişki olmuordu ama artık ben bir yıldan beri ugraştıgım için utanmıyorum valla eşimde utanmadan banyo yapabilio sonuçta utanılacak bişi dgil bebek problemi olmasa bir yıl ililşki olayı olmasa takmamda sırf bebek olsn die bir yıldır gün asırı bıktım valllaaa ilk 6 7 ay aşklaydı daa şimdi planla programla

bay geldi bana geldigim zaman herkez toz oluo kıslaaar :95: görüşemiyoz ben sabahçı oldugum için öglen geliyorum eve yemek iş felan ancak gece müsait oluyorum hafta sonuda tatil yap gez toz yat bitürlü olmuyooooooorr neyse görüşemesekte herzaman kalbimde yaşıyorsunuz.... öpüyorum...

Oy oy kıyamam sana ben . Bebeğim herkes yogun sanırım bu aralar karsilasamiyoruz

kızlarrrr benide ekleyinnn :)tabi pko dan dolayı batı bilmiyorum

meraba kızlar iyi pazarlar. benım adet günüm ayın 19 daydı ama dün ikı damla koyu kahve bişey geldi acaba adet mi olacam ya daha 6 gün vardı (

ay nerde bu millet nerde bu devletttttttttkimsecikler kalmamış yaaaaa ortalıkta in cin top oynuyor:92:yarın doktora gidiyorum yineeeeeee bakalım ne diyecek
kızlar ya buarada iğne kullandım diye eşim hiç yaklaşmıyor ya bana aşılamam olacak doktor ymurtalarımı kontrol ediyor çatlatacak büyürse sonrada aşılama ondan sonra mik mik yaparız değil mi şuan boş geçmiyordur umarım doktorda birşey demedi:26:

ben burdayımm canım.korkma boş geçmiyodur öyle olsa dr kesin söylerdi ilişki olsun diee hadi bakalımm yarım güzel haberler alman dileğiyle:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…