Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

slm cnm dr banada asılamadan 3 gün önce ilişki yapın demişti yani adet bitimimin 2. günü ilişki 4. günü aşılamam oldu asılamadan sonrada adet olana kadar yada gebelik belli olana kadar ilişki yok dedi ama tutmadı

Utandim kiz diyemedim ama ben kendim birsey yaptim yani kafa üstü biraz dansözlük kivirtma :)))))
Kaynanam erken gitti dualarim kabul oldu ama esim ateslendi eve gelir gelmez ama yinede birakirmiyim :))

süpersin :) inşallah tutar cnm batın ne zamandı

Bu arada tam bekledigim kivamda akintim oldu haplar ve grapefruit direkt suyu gercekten ise yaradi,ancak o akinti yumurta catladiktan sonra geldi.catladiktan sonra iliski gecmi oluyor?
Bugün oldugu garanti yani ben hissediyorum hatta gününü birak o anini :))) bunu tam bilen cok nadirmis,Sansliyim Allaha sükür.

evet canım mesela ben hiç hissetmem çok şanslısın :)ilişki geç olmaz cnm niye geç olsun çatladıktan sonra bence sen bugunu değerlendir yada yarın :))

evet canım mesela ben hiç hissetmem çok şanslısın :)ilişki geç olmaz cnm niye geç olsun çatladıktan sonra bence sen bugunu değerlendir yada yarın :))

Bir yildir bir degisiklik daha oldu bende.Tam gecen seneden bu yana her yumurtlamadan 2 gün önce basim öyle hizli dönüyorki insan o an cok korkuyor.Doktorlar bir yildir ordan oraya her kontrolü yaptilar ct mrt (galiba türkcesi emar) iki hafta önce hersey temiz cikti Allaha sükür ve kendim yazmaya baslamistim hangi saat ne zaman oluyor diye,en sonunda baktim yumurtlamadan tam 48 saat önce.Ne kadar ilginc bence.Kimisinin basi asiri agrir kiminin migdesi bulanir tüm bunlari cok kisiden duyuyorum ama bas dönmesi ilk defa.Normal bas dönmesi degil yalniz tek yöne ve asiri hizli dönüyor her yer.
Sende her hangi gibi birsey oluyormu yumurtlama dönem zamanlarinda?bel agrisi,asiri uyku,falan?belki böyle anlarsin?

sonuçların temiz cıkmıs cnm şükür yok cnm hicbisey olmuyor malesef

canım sen normal greyfurttanmı bahsediyosun ya geçende sormuştum ama görmedin sanırım

İyi diyorsun hoş diyorsun da kv tarafı biraz dar düşünüyorlar nasıl yorum yapacaklarını tahmin ediyorum iki hafta da bir geliyorlar bu güne mi saklamışlar derler beni kuduruk bisey zannederler ama bana sorsan biktim derim ama bunu onlar bilmez tabi yorum yapması kolay canım

meraba kızlar iyi pazarlar. benım adet günüm ayın 19 daydı ama dün ikı damla koyu kahve bişey geldi acaba adet mi olacam ya daha 6 gün vardı (

kız yerleşme kanamasıdır belkiii ay inşl canım hadi bakalım dikatli ol regl gününe kadar

merhaba kızlarrr!!! nasılsınız kaç haftadır giremiyordum ya takip edemedim... güzel haberler varmı ? ?

canım evet nirdesin sennnnnnnnnnnnnnn . geçen ay hepimizin boş geçti ama bu ay daha ummalı bir çalışma var herkeste
sende ne var ne yok ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…