Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

slm kızlar nasılsınız bakalım doktordan yeni geldimmmmmm
aşılamam iptal oldu benim yaaaaokadar vurduğum iğneler boşa gitti yumurtalarım çok büyümüş 24,25 olmuş kızlar doktor çatlatmamız zor olur önümüzdeki ay tekrar gel dedi ya asistan baktı hocaya danıştı sonra hoca geldi o da vajinadan baktı tekrargün aşırı ilişki dedi reglin olunca gel düşük dozdan iğne yazarız dedi....bütün vurduğum iğneler boşa yaniiiiibunda da vardır bir hayır ne yapalım rabbim çok büyük inşallah aşılamaya gerek kalmadan mucizemi gönderirhatta hepimizinkini gönderir inşallahhhhh

canlarım nasılsınız
iki gündür düzgün bakamadım
test okumaya yardım edeceğim arkadaşlar vardı onlara yardımcı olabilirim istedikleri zaman

benim canım arkadaşım herşeyin hayırlısı olsun sıkma kendini sakın
bundada vardır bi hayır

benim canım arkadaşım herşeyin hayırlısı olsun sıkma kendini sakın
bundada vardır bi hayır

esram sağol bitanem evet bunda da vardır bir hayır dedim rabbim aşılamaya gerek kalmadan verir inşallah canım ne yapalım....ama 2 gün önce 14,15 ti nasıl birden okadar büyüdü doktorda şaşırdı anacım bende incir yemiştim acaba ondan mı dedim tabiki kendi kendimeeeedoktor bu sefer beni yolardı heralde sen yine mi kür filan yapıyorsun diyeaslında hata yaptılar canım bana göre çünkü bugün benim daha 12.günüm ya iğneyi fazla verdiler neyse keşke demek şeytandandır rabbim büyük canım....doktor regl olursan iğnenin dozunu düşük vereceğiz dedi....içimden nedense sevindim bende kendime şaşıyorum doktora gitmeyeceğim diye hayırlısı olsun artık....rabbim kutlu doğum haftasının yüzüsuyu hürmetine dualarımızı kabul etsin inşallah....

canım cok güzel yazmıssın

ay canım ya kıyamam sana .. öyle deme her işte bir hayır vardır . belki çatlar yumoşların kendiliğinden olurrrrrrrrrrrrrrrrr .
sana tavsiyem bu akşamdan itibaren bol bol havuç suyu kaynat iç de çatlasın yumoşun .

Canım benim testler aşağıda . klomen kullanmama rağmen bu ay hiç hareketlenme olmadı . bir önceki ay bçt yapmıştım ve kasıklarımdaki ağrılardan yumoşları hissedebiliyordum . bu ay hiç bir şey yok testlerden de belli zaten . bugün 13. günüm henüz yapmadım . birazdan yapacağım .

geçen ay 14. günde yumurtlamıştım
Esracım bana mail adresini mesaj atar mısınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ben pc den sadece iş günlerinde girebiliyorum .
Telden girdiğimde fotoğraf ekleyemiyorum .

Merci Bebek

Arkadaşlar kimse gelmiyor artık sanırım . Bizim tuzluğumuz biberimiz nirelerde yaaa

esracım buda bugünkü testim allahım ya kafam karıştı iyice benimmmmmmmmmmmmmmmm bugün çok silik ((

çok haklısın canım herşeyde hayır aramak lazım
işte güvenip doktor diye gidiyoruz ama onlarda bazen bizleri deneme tahtası yapabiliyor
umarım birdahaki ay hamiş olursunda topiğin yüzü güler

canım ilk önce koyu sora açık oluyor bazen sora ise iyice koyulaşıyor
11. gün baya koyu aslında ama tam anlamıyla pozitif gibi gelmedi bana
sen bu arada gün aşırı birlikteliğe devam et lütfen canım
ilaç filan da alıyordun sanırım onların etkisiylede testler yanlış sonuç verebilir
yapmaya devam et sen canım
birde adet döngün kaç gündü senin

herkese slm silkeltmelere ragmen yakı sogan kürü.... hepsi adetmi 5 gün önce getirmekten baska bir işe yaramadııııı.... ben bugun koyu renkli akıntıyla karşılaştım sabahta adet olurum heralde bir ayın hayali gene çöpte
şimdi gelecek aya yogunlaşma zamanı

bundada vardır bi hayır canım ya
nasipse birdahaki aya inşallah daha sıkı çalışmayyla hamiş olursun
kısmet işte biz sabırsızlansakta nasip olmayınca olmuyor

ooooooooooooooooooo hoş geldin şekerim haydi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz

ayy ınsallah verebilirim hayırlı haberleri canım hosgördüüüüm :) sen nasılsın bu arada dün yumurtlamıs olabilirsin bence dünkü dHA koyu cnm

hakkında hayırısı caım
inşallah hayırlı bi evladın olur

ahhh ınsallah canımmm hepimizin :)

canım koyu renkli akıntın nasıl ??? ve cokmuydu hamile olabilirsin belki !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…