Canlarımmmmmmmmm
slm kızlar nasılsınız bakalım doktordan yeni geldimmmmmm
aşılamam iptal oldu benim yaaaaokadar vurduğum iğneler boşa gitti yumurtalarım çok büyümüş 24,25 olmuş kızlar doktor çatlatmamız zor olur önümüzdeki ay tekrar gel dedi ya asistan baktı hocaya danıştı sonra hoca geldi o da vajinadan baktı tekrargün aşırı ilişki dedi reglin olunca gel düşük dozdan iğne yazarız dedi....bütün vurduğum iğneler boşa yaniiiii bunda da vardır bir hayır ne yapalım rabbim çok büyük inşallah aşılamaya gerek kalmadan mucizemi gönderir hatta hepimizin kini gönderir inşallahhhhh
benim canım arkadaşım herşeyin hayırlısı olsun sıkma kendini sakın
bundada vardır bi hayır
Herkese Merhabalar arkadaşlar ,
bu forumda yeni değilim
arkadaşlar çoğumuz hamile kalmak için çeşitli şeyler deniyoruz . Bitkisel kürler , fiziksel aktiviteler
Diyorum ki bütün herkes deneyimlerini paylaşsın . Birlikte takip edelim bu süreci .
Adım adım ilerleyelim bu yolda . Bu topik hepimizin olsun . Herkes yaptıklarını yapacaklarını , hüzünlerini , mutluluklarını paylaşsın .
Her ay gelen kırmızılara birlikte göğüs gerelimbir dahaki ay gelmesin diye dua edelim ...
Kısacası el ele verelim bu yolda birbirimizin yanında olalım . Bizden sonra burada çare arayanlaraIşık Tutalım ...
İstemek başarmanın yarısıdır , pozitif olalım , pozitif olsun . Moral olalım birbirimize .
hiç bir şey imkansız değildir . Rabbim ol dedikten sonra olmayacak şey yok !!!
Benimle birlikte yola çıkmak isteyen herkesi bekliyorum ...
Gelsin bebişler
aşılamam iptal oldu benim yaaaaokadar vurduğum iğneler boşa gitti yumurtalarım çok büyümüş 24,25 olmuş kızlar doktor çatlatmamız zor olur önümüzdeki ay tekrar gel dedi ya asistan baktı hocaya danıştı sonra hoca geldi o da vajinadan baktı tekrargün aşırı ilişki dedi reglin olunca gel düşük dozdan iğne yazarız dedi....bütün vurduğum iğneler boşa yaniiiii bunda da vardır bir hayır ne yapalım rabbim çok büyük inşallah aşılamaya gerek kalmadan mucizemi gönderir hatta hepimizin kini gönderir inşallahhhhh
Bende gelddddddiiiim asılama oldum ben gecen carsamba beklıyorum :)
Canım benim testler aşağıda . klomen kullanmama rağmen bu ay hiç hareketlenme olmadı . bir önceki ay bçt yapmıştım ve kasıklarımdaki ağrılardan yumoşları hissedebiliyordum . bu ay hiç bir şey yok testlerden de belli zaten . bugün 13. günüm henüz yapmadım . birazdan yapacağım .
geçen ay 14. günde yumurtlamıştım
Esracım bana mail adresini mesaj atar mısınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ben pc den sadece iş günlerinde girebiliyorum .
Telden girdiğimde fotoğraf ekleyemiyorum .
Merci Bebek
Eki Görüntüle 686236 Eki Görüntüle 686235 Eki Görüntüle 686234
aşılamam iptal oldu benim yaaaaokadar vurduğum iğneler boşa gitti yumurtalarım çok büyümüş 24,25 olmuş kızlar doktor çatlatmamız zor olur önümüzdeki ay tekrar gel dedi ya asistan baktı hocaya danıştı sonra hoca geldi o da vajinadan baktı tekrargün aşırı ilişki dedi reglin olunca gel düşük dozdan iğne yazarız dedi....bütün vurduğum iğneler boşa yaniiiii bunda da vardır bir hayır ne yapalım rabbim çok büyük inşallah aşılamaya gerek kalmadan mucizemi gönderir hatta hepimizin kini gönderir inşallahhhhh [/QU
canım üzülme rabbim hakkında hayırlısın versin hayırlı zamanda gelsin
esracım buda bugünkü testim allahım ya kafam karıştı iyice benimmmmmmmmmmmmmmmm bugün çok silik((
Eki Görüntüle 686296
Bende gelddddddiiiim asılama oldum ben gecen carsamba beklıyorum :)
esram sağol bitanem evet bunda da vardır bir hayır dedim rabbim aşılamaya gerek kalmadan verir inşallah canım ne yapalım....ama 2 gün önce 14,15 ti nasıl birden okadar büyüdü doktorda şaşırdı anacım bende incir yemiştim acaba ondan mı dedim tabiki kendi kendimeeeedoktor bu sefer beni yolardı heralde sen yine mi kür filan yapıyorsun diye aslında hata yaptılar canım bana göre çünkü bugün benim daha 12.günüm ya iğneyi fazla verdiler neyse keşke demek şeytandandır rabbim büyük canım....doktor regl olursan iğnenin dozunu düşük vereceğiz dedi....içimden nedense sevindim bende kendime şaşıyorum doktora gitmeyeceğim diye hayırlısı olsun artık....rabbim kutlu doğum haftasının yüzüsuyu hürmetine dualarımızı kabul etsin inşallah....
Canım benim testler aşağıda . klomen kullanmama rağmen bu ay hiç hareketlenme olmadı . bir önceki ay bçt yapmıştım ve kasıklarımdaki ağrılardan yumoşları hissedebiliyordum . bu ay hiç bir şey yok testlerden de belli zaten . bugün 13. günüm henüz yapmadım . birazdan yapacağım .
geçen ay 14. günde yumurtlamıştım
Esracım bana mail adresini mesaj atar mısınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ben pc den sadece iş günlerinde girebiliyorum .
Telden girdiğimde fotoğraf ekleyemiyorum .
Merci Bebek
Eki Görüntüle 686236 Eki Görüntüle 686235 Eki Görüntüle 686234
herkese slm silkeltmelere ragmen yakı sogan kürü....hepsi adetmi 5 gün önce getirmekten baska bir işe yaramadııııı.... ben bugun koyu renkli akıntıyla karşılaştım sabahta adet olurum heralde bir ayın hayali gene çöpte
şimdi gelecek aya yogunlaşma zamanı
ooooooooooooooooooo hoş geldin şekerimhaydi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz
hakkında hayırısı caım
inşallah hayırlı bi evladın olur
herkese slm silkeltmelere ragmen yakı sogan kürü....hepsi adetmi 5 gün önce getirmekten baska bir işe yaramadııııı.... ben bugun koyu renkli akıntıyla karşılaştım sabahta adet olurum heralde bir ayın hayali gene çöpte
şimdi gelecek aya yogunlaşma zamanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?