hemşom nasılsın kıss görüşemiyoruz ne zamandır ne var ne yok??yok mu konyaya yolculuk
Mrb canım yaaaaa takma kafana belki kendiliğinden oluverir hiç üzülme bundada vardır bi hayır iğnenin dozu fazla gelmiş olabilir senin bünyeye canım bir daha ki aya dahaa kontrollü gider drunslm kızlar nasılsınız bakalım doktordan yeni geldimmmmmm
aşılamam iptal oldu benim yaaaaokadar vurduğum iğneler boşa gitti yumurtalarım çok büyümüş 24,25 olmuş kızlar doktor çatlatmamız zor olur önümüzdeki ay tekrar gel dedi ya asistan baktı hocaya danıştı sonra hoca geldi o da vajinadan baktı tekrargün aşırı ilişki dedi reglin olunca gel düşük dozdan iğne yazarız dedi....bütün vurduğum iğneler boşa yaniiiii bunda da vardır bir hayır ne yapalım rabbim çok büyük inşallah aşılamaya gerek kalmadan mucizemi gönderir hatta hepimizin kini gönderir inşallahhhhh
esracım buda bugünkü testim allahım ya kafam karıştı iyice benimmmmmmmmmmmmmmmm bugün çok silik((
Eki Görüntüle 686296
İyiyim hemsommmmm gezmedeydim bugün hafta sonu da kv giremedim fazla valla tam gaz çalışma var ben de sen de ne var ne yoook konya ya iki hafta sonra regli olursam gelcem canım inssssss olmam da daha sonra kontrole geliriz bebisle
ayy cnm inş kese görmeye pıt pıt kalp atışına gelirsin:)))ben tarlusala dewam cnm 2 tane kaldı sonrasında regl olmayı beklicem :) bende annemdeydim hafta sonu senn kv nerde
iyi akşamlar kızlar kimse yok mu nasılsınız?? beni soracak olursanız hiç iyi değilim. korkarım ki adet belirtilerim başladı. dün misafirim vardı yoruldum gece 3,5a kadar uyuyamadım kasık bel bacak ağrısından ve huzursuzluktan. sabah da o halde 6da kalkıp işe gittimbugün yine çok halsizim göğüslerim davul gibi dokunamıyorum. bir de koyu beyaz akıntım var. püff
iyi akşamlar kızlar kimse yok mu nasılsınız?? beni soracak olursanız hiç iyi değilim. korkarım ki adet belirtilerim başladı. dün misafirim vardı yoruldum gece 3,5a kadar uyuyamadım kasık bel bacak ağrısından ve huzursuzluktan. sabah da o halde 6da kalkıp işe gittimbugün yine çok halsizim göğüslerim davul gibi dokunamıyorum. bir de koyu beyaz akıntım var. püff
canım 12.gün yumurtlamışsın işte yabende 1 gün ancak net çıkıyor 2.gün silikleşiyor senin kaç gün pozitif çıkmış:26:
bide kızlar farkettiniz mi bilmem topik te çok kişiyiz ama hiiiiiiiiiiiiiç hamile yok bol hamileli topigemi tasınsak neetsekbelki bizede bulaşır
yok çok üzülmiycem de sabırsızım işte adet olcak mıyım yoksa hamile miyim diye zaman geçmek bilmiyo sanki. öyle olunca da insan kendini dinliyo sürekli ay kasığım battı yok başım döndü falan :)) o can sıkıcıcanım sıkma kendini bakalım belli olmaz daha adet olmamıssın
olsan bile hayırlıssı canım dünyanın sonu değil ya
kısmet canım bu işler olur inşallah hepimiz aynı durumdayız yalnız değilsin üzülme sakın
yok çok üzülmiycem de sabırsızım işte adet olcak mıyım yoksa hamile miyim diye zaman geçmek bilmiyo sanki. öyle olunca da insan kendini dinliyo sürekli ay kasığım battı yok başım döndü falan :)) o can sıkıcı
canım geliyorum bakıp hemen çıkıyorum bende ama haklısın topiğimizin canlı olması lazım
bu ay bakalım bi hamile bri çıksada umut olsa herkese
Aynen canım bi tane bebiş gelse çok muhteşem olur umut olur mutluluk olur ben çok merak ediyorum bu topigin ilk hamisi kim olacak diye
bende meraklardayım canım
kimin hayırlı evladı olacaksa o olsun biran önce hamile inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?