Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

hemşom nasılsın kıss görüşemiyoruz ne zamandır ne var ne yok??yok mu konyaya yolculuk

İyiyim hemsommmmm gezmedeydim bugün hafta sonu da kv giremedim fazla valla tam gaz çalışma var ben de sen de ne var ne yoook konya ya iki hafta sonra regli olursam gelcem canım inssssss olmam da daha sonra kontrole geliriz bebisle

tşk ederim ama bu ay calışamayacagız ben yıllık iznimden kullanp memlekete gidicem kısmetse haziran artık asılamya geçerim
HİCRANCM akıntı acık kahve hiç sancım yok akıntı şeklinde çok degil ama biliyorum canm benm adet hep böyle baslar..

Mrb canım yaaaaa takma kafana belki kendiliğinden oluverir hiç üzülme bundada vardır bi hayır iğnenin dozu fazla gelmiş olabilir senin bünyeye canım bir daha ki aya dahaa kontrollü gider drun

bide kızlar farkettiniz mi bilmem topik te çok kişiyiz ama hiiiiiiiiiiiiiç hamile yok bol hamileli topigemi tasınsak neetsek belki bizede bulaşır

Canım hep silik testler bence de daha çatlamamış yumurtalar birde benim yumurta çatladığı gün idrarim o kadar koyu renkliydi ki böyle kanlı gibiydi sende dikkat et bakalım bi belki dr bilerek 17.gün çağırdı canım

İyiyim hemsommmmm gezmedeydim bugün hafta sonu da kv giremedim fazla valla tam gaz çalışma var ben de sen de ne var ne yoook konya ya iki hafta sonra regli olursam gelcem canım inssssss olmam da daha sonra kontrole geliriz bebisle

ayy cnm inş kese görmeye pıt pıt kalp atışına gelirsin:)))ben tarlusala dewam cnm 2 tane kaldı sonrasında regl olmayı beklicem :) bende annemdeydim hafta sonu senn kv nerde

ayy cnm inş kese görmeye pıt pıt kalp atışına gelirsin:)))ben tarlusala dewam cnm 2 tane kaldı sonrasında regl olmayı beklicem :) bende annemdeydim hafta sonu senn kv nerde

Burda beyşehir de canım. bittikten bir haftaya kalmaz olursun canım test yapmış mıydın başlamadan önce? Inssssssss kese ve kalp atışları için geliriz düşünmesi bile karnimda kelebekler uçmasina sebep oluyor ya

iyi akşamlar kızlar kimse yok mu nasılsınız?? beni soracak olursanız hiç iyi değilim. korkarım ki adet belirtilerim başladı. dün misafirim vardı yoruldum gece 3,5a kadar uyuyamadım kasık bel bacak ağrısından ve huzursuzluktan. sabah da o halde 6da kalkıp işe gittim bugün yine çok halsizim göğüslerim davul gibi dokunamıyorum. bir de koyu beyaz akıntım var. püff

Canım adet ve hamilelik belirtileri birbirne benziyor kırmızıları görmeden umutsuzluğa kapılma

canım sıkma kendini bakalım belli olmaz daha adet olmamıssın
olsan bile hayırlıssı canım dünyanın sonu değil ya
kısmet canım bu işler olur inşallah hepimiz aynı durumdayız yalnız değilsin üzülme sakın

yok çok üzülmiycem de sabırsızım işte adet olcak mıyım yoksa hamile miyim diye zaman geçmek bilmiyo sanki. öyle olunca da insan kendini dinliyo sürekli ay kasığım battı yok başım döndü falan :)) o can sıkıcı

inan bana aynılarını aylardır hatta yıllardır bende yaşıyorum
sana sıkma kendini diyorum ama biliyorumki uygulamak çok zor
bende hep kendimi dinliyorum azıcık midem bulana hemen bi duyguya sokuyorum kendimi
ama en nihayetinde Allahın dilediği oluyor
o yüzden hayırlısını dile ve dua et

canım geliyorum bakıp hemen çıkıyorum bende ama haklısın topiğimizin canlı olması lazım
bu ay bakalım bi hamile bri çıksada umut olsa herkese

Aynen canım bi tane bebiş gelse çok muhteşem olur umut olur mutluluk olur ben çok merak ediyorum bu topigin ilk hamisi kim olacak diye

Aynen canım bi tane bebiş gelse çok muhteşem olur umut olur mutluluk olur ben çok merak ediyorum bu topigin ilk hamisi kim olacak diye

bende meraklardayım canım
kimin hayırlı evladı olacaksa o olsun biran önce hamile inşallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…