Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

rahim filmi filan çekilmedim anım tam bilmiyorum
ama vajinal muayene ve testler sonucu doktor anne olmanda bir sıkıntı yok olabilirsn dedi

Adetler düzenli mi canım herşey normalse olur ins canım kocana da kürler falan yap dr gitmiyorsa

Adetler düzenli mi canım herşey normalse olur ins canım kocana da kürler falan yap dr gitmiyorsa

düzenli canım adetler bi sorun yok o konuda
evet gitmedi doktora çaksır çayına başlıcam eşim için canım
asel tavsiye banada
sağolsun tarifte etti nasıl yapacağımı
bakalım yarın alıp başlıcam
eşime söyledim içecek oda

Son düzenleme:

3 ay içinde fayda ettiğini söylüyorlar canım ins önümüzde ki ay senden de umutluyum

3 ay içinde fayda ettiğini söylüyorlar canım ins önümüzde ki ay senden de umutluyum

umut en çok ihtiyacımız olan şey şu anda canım
zira Allah tan umut kesilmez
çok sağol moral için
nasip diyelim canım
bana şimdilik müsade canım bu arada
iyi gceler

evet canım hayırlısı buarada havuç suyunu nasıl yapacağım canım?:13:

çok haklısın canım herşeyde hayır aramak lazım
işte güvenip doktor diye gidiyoruz ama onlarda bazen bizleri deneme tahtası yapabiliyor
umarım birdahaki ay hamiş olursunda topiğin yüzü güler
inşallah canım ya evet zaten ben eşime hep diyordum çok ilaç kullanıyorum daha erken aslında diye ama hakkımızda hayırlısı rabbim doktorlarımızada vicdan merhamet versinde kobay olarak kullanmasınlar artık bizleri
Mrb canım yaaaaa takma kafana belki kendiliğinden oluverir hiç üzülme bundada vardır bi hayır iğnenin dozu fazla gelmiş olabilir senin bünyeye canım bir daha ki aya dahaa kontrollü gider drun

evet hicranım az dozla başlarız dedi eee aklın nerede baştan yapsaydın ya demek geldi içimden ama tabiki birşey demedim amannnn canım rabbim ol desin yeterki ya yeri ve zamanı var işte azıcık daha sabretsek inşallah rabbim büyük

canım benım üzülme bundada vardır bır hayır.herseye ragmen hamile kalacagız merak etme.rabbım saglık sıhat versın hersey olur

Ahh canım ah güveniyoruz dr allah iyi insanlarla karşılaştırsin hep bu ay bu topik anca toparlandı daha bur ay olmadı açılalı ins ikinci ayda çok güzel şeyler olacak

Ben dün düsündüm tasindim ve bir karar verdim!!!
Düsündüm ALLAH verince zaten her türlü veriyor bakin mucizelere neler duyuyoruz degilmi? benim bu son düsükde hic bir yanlis yapmadigimi düsünüyorum tam tersi güzel yürüyüsler öglenleri yatip dinlenmek uyumak cok saglikli beslenmek...kücük kizimla esim cok ilgileniyordu mesela aksamlari yemeyini o yediriyordu stres olmasin diye yataga o yatiriyordu bazen o yemek yapiyordu veya beni yorgun gördügünde disardan yemek aliyordu...Konrollerimede gittim ama ALLAH aldimi geri aliyor demekki dogmicagi varmis.Cocugumuz olucaksada zaten dogacak günü saati belli,ben neden bu kadar ugrasip kendimi parcaliyorum degilmi?
Günde 4 hap icmekten greyfurt suyu icmekten giiiiinaaaaa geldi.Onun icin herseyi birakiyorum yani regelim gelcekmi gelmicekmi yumurtladimmi aman haplarim artik tüm bu stresimi bir yana atiyorum,cünkü yazdigim gibi bunlarda stres ve bunlar sebep olabilir ne kadar fark etmediysemde bu zamana kadar.
Tabiki korunmicam ama yasimi düsünüp tüm bunlari uygulayinca anladimki bana daha cok stres yapiyor...
Yaaa iste böyle sizinle paylasayim dedim.Ama elbette aranizdayim hala cünkü sizin üzüntünüzü sevincinizi merakinizi herseyinizi burada okumak herseyi,benide mutlu ediyor.
Aselcim cok güzel bir sayfa acmissin güzelim,sagol.Insallah aninda bir mucize ile hamile kalirsin,Amin!
Bu arada hepinize dua ettim yüce rabbime INSALLAH hepiniz ayni anda hamile kalirsiniz diye ALLAH isteyen herkeze cocuk nasip etsin saglikli hayirli evlatlar...
Hepinizi seviyorum ALLAH bir gün hepinizin yüzünü güldürücek INSALLAH buna tüm kalbimle inaniyorum.....

dr kan yaptır demişti ama ben idrarda baktım yoktu başladım bende bugün bitiyo ilacım ben genelde 3 gün içinde oluyorum ama bakalım bu ay ne olacak.kıss varya benim son tedavide 4 tane menegonum var sadece 1 tane için bi kutu alıcam bu ay :)şanssızlık:)

veracım dularına amin diyorum canım.çok güzel yazmışsın biz istediğimiz kadar ilaç iğne tüp bebek vs yaapalım rabbim ne zaman ol derse o zaman olacak bundan şüphemiz yok...herşeyin hayırlısnı isteyelim her zaman biz ne hayırlı ne değil bilemeyiz ben hep Allah'ım ben istiyorum sen hayırlısıysa ver diye dua ediyorumm.hepimiz birbirimiz için dua edelim kimin dausının kime kabul olacağı belli olmaz

Nasıl yani anlamadım canım yaaa

cnm benim yumurtam hep 5 menegonla büyürdü içindede 5 tane çıkıyo kutunun ama son tedavide 5 tane oldum kontrole gittim dr 1 tane daha vurulsan ii olur dedi bende bir kutu daha aldım o ayda hamile kaldım son aldıgım menegondan daha 4 tane var ewde bu ay 1 yada 2 tane için bir kutu alıcam :)

Anladım canım menegonun fiyatı nerelerde ben kullandım ana toplu akınca ne kadar bilmiyorum benim menegonu 2toz bi su 2 toz 1 şu din gün 1 toz 1su olarak kullandırdı canım 3 gün

Anladım canım menegonun fiyatı nerelerde ben kullandım ana toplu akınca ne kadar bilmiyorum benim menegonu 2toz bi su 2 toz 1 şu din gün 1 toz 1su olarak kullandırdı canım 3 gün

120tl falan cnm ben 1 toz bir su kullandım.tek satılıyo mu ki cnm nasıl toplu alınca anlamadım

tüm duaların için amin canım
elbette nsip işi bunlar ALLAH vermeyince olurmu hiç
ama işte bizde bir umut yapıyoruz bazı şeyler
umarım dileyip isteyen herkese nasip olur anne olmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…