Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

Ahh canım ah güveniyoruz dr allah iyi insanlarla karşılaştırsin hep bu ay bu topik anca toparlandı daha bur ay olmadı açılalı ins ikinci ayda çok güzel şeyler olacak

inşallah canım ya mayıs ayında rabbim yüzümüzü güldürsün ne yapalım bunda da vardır bir hayır

6 yıldır evliyim bebegim olmuyor olmamasının nedenini geçen cuma ögrenebildim sonunda bir sürü doktor gezdim nihayet halimden anlayan bir doktor buldum.polikistik over sendromu varmış. 158cm 85 kiliym biryandan diyetisyene biryandan tedavimi olacagım inşallah önümüzdeki salı günü tahlilden sonra başlayacağım hayırlısı bakalım zaman ne göstereccek bilmiyorum stres yapmamaya çalışıyorum allah hepimize yardım etsin hayırlısı olsun çok sabrettim umarım karşılığını en kısa zamanda alırım çok zor bir durum aslında ama düşündükçe stres yapıyor insan ister istemez polikistik over olanlar varsa eğer bunu kabullenin ve tedavinizi olun ömür boyu kabullenilmesi gereken bir hastalık asla iyileşmez sadece hafifletilebilr ve önlem alınabilir...

Canım çok geçmiş olsun ama nice pko olup tedavisiz hamile kalıyor bizelimizden geleni yapalım tevekkül edelim rabbim en doğru zamanı bilir bende pkoluyum uzun yıllardır 19 aylık evliyim 9 aydır bebiş istiyoruz 6 aydır tedavi görüyorumrabbim hayırlısını versin ins isteyen herkese

Canım aramıza hoş geldin . Bende pko luyum tedavisiz. Olmuyor benimde yıllardır ugrasanlardanim . Hicranın dediği gibi sabır dua ve tevekkül . Allah ol dedikten sonra olacak insl . Her seyin bir zamanı var zamanı geldiginde kavuşacağız . Tedavin hayırlı olsun insl ilk ay kalırsın hamile . Nasıl bir tedavi uyguluyorsunuz doktor hangi ilaçları verdi

Sekerim gecen ay bct yapmıştım ve yumurtladim bu ay ilaca rağmen hiç bir belirtim yok off kafam karıştı iyice (

canım 12.gün yumurtlamışsın işte yabende 1 gün ancak net çıkıyor 2.gün silikleşiyor senin kaç gün pozitif çıkmış:26:

Yok tatlım pozitif degil bu testlerin hiç biri bende anlamadım geciktim bu ay yumurtlamadım sanırım ((

Tatlimmmmmmmmmmm umutsuz olmak yokkkk kız . Canım hamile olsan bile bütün regl belirtilerini yasıyorsun birebir . Akıntın oluyor muydu regl oncesi peki hiç . Ben hamile kaldığımda cok akıntım olmuştu .
Oyyyy veracimmmm ne güzel dilekler bunlar . Ama sende bir bunalım havası sezdim kizzzz benim gibi bahar mı seni böyle yaptı . Tabi bazen insan kendini cok yorgun hissediyor canım anlıyorum seni biraz dinlen kafanı dinle iyi gelecektir . Her seyin bir zamanı var hakkımızda hayırlısı olsun inslll .

Gercekten iyiyim :)) hic morelim bozuk falanda degil kimsenin olmasin.Ciddiden olursa olur olmazsa olmaz düsüncesi girdi kafama.
Sana birsey desem inanirmisin? bugün hep yoldaydim islerim vardi ve yolda hep dua ettim...kizlar kizmayin ama hepinize dua ettim ama asele biraz farkli ettim ve esraya...,cünkü yanlisim yoksa sen 12 yildirmi istiyorsun cocuk?ve esrada bayadir istiyor degilmi? dile kolay 12 yil nerdeeee bir kac ay nerde? kimimiz 3,6,9 aydir istiyoruz bize ne kadar uzun geliyor degilmi arkadaslar? onun icin ben ALLAH im benim var bana daha vericeksen bana degil olmayanlara ver diyorum.Istiyorumki ben o tadi tattim ALLAH sizede tattirsin hepinize INSALLAH.Inan iyiyim kiz :))

cnm cok iyi niyetlisin ama böyle dua etme allahın hazinesi okadar geniş ki hem sana hem bana aynı anda milyonlarca kişiye veriyor dilek kapının açık oldugu ana rastlar maazallah... rabbim hepimizin muradını tez zamanda versin inş.

Kiz tövbe tövbe aaaaa valla bilmiyordum böyle dua edilmedigini.
Ozaman Allah hepimize versin ayni anda Insallah :))))

bu arada benim hiiiiç sancım yok ama 2 gün bitiyor hala sütlü kahverengi bir akıntı mevcut.. hesaplarıma göre yumurtlama zamanımda öncesinde sonrasında ovulasyon testim negatf cıkmıştı hatta ikinci cizgi bile yoktu ben bu test olayını anlamadım zaten ilkdefa kullanıyodum dahada kullanmıcam allah muhtac etmesin bu arada yarın izne gidıyorummmmmmmmmm ööööfffff gene baslıcaklar dır dır vır vır hiç çekesim yok ama mecbur gidecem işte bana dua edin de tek parca döneyim evime

Canim silik cikarsa negativ oluyor ama sen regelin geldigi günden sonra ne zaman yaptin ilk?

Söyle sorayim regelin ilk günü ne zamandi?

Söyle sorayim regelin ilk günü ne zamandi?
canım ben mart ayında asılama oldum tutmadı ikinciyi için gittigimde dr. catlamamış yum.var dedi bu ay kendiniz deneyin diger ay olmazsa asılama yaparız dedi ve adet bittigi ginden itibaren adet olana kadar gün aşrı ilişki dedi yum.heran catlayabilrmiş neyse sorunun cevabını vereyim bende heran catlar dedi die adetim bitti ovulasyon testi yapmaya basladım gü asırı ayı 5 inde son testi yaptım silik bile cıkmdı ama ben dün lekelendgme göre demekki ayın 1 yada 2 si gibi yumurtlamışm yaniii mal bozukmuş heralde zaten ogünlerde ilişki silkeleme ne aklına gelirse yaptık olmayınca oldurulamıyoorr iştee

Canım benim eşimin doğum günü 22 nisan batim 26 nisan ins ona ennnnn büyük ennnnnnnnn güzel hediyem olur meleğim

hayırlı geceler canlarım nasılsınız bakem?hicranım inşallah canım rabbim hepimizin gönlüne göre versin ben dün ayetel kürsiyi okumaya başladım bir hafta okuyorsunilk gün 50 tane sonraki gün 170 tane ondan sonraki gün 220 tane sonra 313 tane bir hafta olana kadar tekrar başa dönüyorsun sizlerde yapın inşallah işte böleeeee

gecen adetm ayın 19 unda leke 20 sinde baslamıştı şimdi sogandanmıdır yumurtanın erken çatladıgındanmıdır bilemem ayın15 ve bugun lekem var yannnniii 4gün erken oldum:84:

Insallah adetin hic gelmez ve ovulation testi bozuktur ve sen hamilesindir :)))

Allah hepinizden razı olsun . Canım asyalıya katılıyorum dua ederken hiç öyle deme allahım hepimize ver de . En isterken hiç limit koymam Rabbim kılları gibi degil hazinesi bol bizlere istediği zaman istediği anda verebilecek güçte insl aynı anda verelim müjdelerimizi . Valla 12 senedir bekliyorum veracimmmm cok zor . Allahım kimseye aratmasın ben cok kısa sürede olsa 3 aylık bir hamilelik donemi geçirdim ve o beni 12 seneden daha fazla yordu kaybettiğimde . Allahım hayırlı hamilelikler nasip etsin bizlere inslllll hep umudum var ama bu ay calışma sıfır :)))
Aminnnnnnnnnnn gobuslerimiz bebis dolsun şişsin çifter çifter gelsinnnnn insllllll :))

evet canım olmayınca olmuyor rabbim dileyecek....benimde bu ay aşılamam iptal oldu yumurtam çok büyümüş siz gün aşırı çalışın dedi regl olursan gel dedi yumurtam çatlar değil mi dedim çatlamazsa kist olur kendinden gider dedi ama ben inanmadım tabiki kendinden gideceğinegünlerdir hastaneye taşınıyorum hepsi boşa gitti vurulduğum iğnelerde cabası tabiki ama bunda da vardır bir hayır rabbim çok büyük...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…