İki kutu gonalf menegon ovitrelle serophene ye 250tl verdim canım raporlu.tek satılıyor mu hiç bimiyorum canım
gonalf ne için cnm ben hiç kullanmadım onu. ben hiç raporlu almadım cnm dr tüp bebek tedavisi olursa o zaman alırsın dedi sanırım menegonu 1 kere ödüyomuş
Ahh canım ah güveniyoruz dr allah iyi insanlarla karşılaştırsin hep bu ay bu topik anca toparlandı daha bur ay olmadı açılalı ins ikinci ayda çok güzel şeyler olacak
İki kutu gonalf menegon ovitrelle serophene ye 250tl verdim canım raporlu.tek satılıyor mu hiç bimiyorum canım
gonalf ne için cnm ben hiç kullanmadım onu. ben hiç raporlu almadım cnm dr tüp bebek tedavisi olursa o zaman alırsın dedi sanırım menegonu 1 kere ödüyomuş
Gonalf de yumurta geliştirici canım benim dr raporla alalım dedi çıkarttı aldık bu daha ki nasıl olur bilmiyorum öder mi ödemez mi ben geçen ay gonalf menegonu birlikte kullandım
inşallah canım ya mayıs ayında rabbim yüzümüzü güldürsün ne yapalım bunda da vardır bir hayır
6 yıldır evliyim bebegim olmuyor olmamasının nedenini geçen cuma ögrenebildim sonunda bir sürü doktor gezdim nihayet halimden anlayan bir doktor buldum.polikistik over sendromu varmış. 158cm 85 kiliym biryandan diyetisyene biryandan tedavimi olacagım inşallah önümüzdeki salı günü tahlilden sonra başlayacağım hayırlısı bakalım zaman ne göstereccek bilmiyorum stres yapmamaya çalışıyorum allah hepimize yardım etsin hayırlısı olsun çok sabrettim umarım karşılığını en kısa zamanda alırım çok zor bir durum aslında ama düşündükçe stres yapıyor insan ister istemez polikistik over olanlar varsa eğer bunu kabullenin ve tedavinizi olun ömür boyu kabullenilmesi gereken bir hastalık asla iyileşmez sadece hafifletilebilr ve önlem alınabilir...
6 yıldır evliyim bebegim olmuyor olmamasının nedenini geçen cuma ögrenebildim sonunda bir sürü doktor gezdim nihayet halimden anlayan bir doktor buldum.polikistik over sendromu varmış. 158cm 85 kiliym biryandan diyetisyene biryandan tedavimi olacagım inşallah önümüzdeki salı günü tahlilden sonra başlayacağım hayırlısı bakalım zaman ne göstereccek bilmiyorum stres yapmamaya çalışıyorum allah hepimize yardım etsin hayırlısı olsun çok sabrettim umarım karşılığını en kısa zamanda alırım çok zor bir durum aslında ama düşündükçe stres yapıyor insan ister istemez polikistik over olanlar varsa eğer bunu kabullenin ve tedavinizi olun ömür boyu kabullenilmesi gereken bir hastalık asla iyileşmez sadece hafifletilebilr ve önlem alınabilir...
Sekerim gecen ay bct yapmıştım ve yumurtladim bu ay ilaca rağmen hiç bir belirtim yok off kafam karıştı iyiceCanım hep silik testler bence de daha çatlamamış yumurtalar birde benim yumurta çatladığı gün idrarim o kadar koyu renkliydi ki böyle kanlı gibiydi sende dikkat et bakalım bi belki dr bilerek 17.gün çağırdı canım
canım 12.gün yumurtlamışsın işte yabende 1 gün ancak net çıkıyor 2.gün silikleşiyor senin kaç gün pozitif çıkmış:26:
Tatlimmmmmmmmmmm umutsuz olmak yokkkk kız . Canım hamile olsan bile bütün regl belirtilerini yasıyorsun birebir . Akıntın oluyor muydu regl oncesi peki hiç . Ben hamile kaldığımda cok akıntım olmuştu .iyi akşamlar kızlar kimse yok mu nasılsınız?? beni soracak olursanız hiç iyi değilim. korkarım ki adet belirtilerim başladı. dün misafirim vardı yoruldum gece 3,5a kadar uyuyamadım kasık bel bacak ağrısından ve huzursuzluktan. sabah da o halde 6da kalkıp işe gittimbugün yine çok halsizim göğüslerim davul gibi dokunamıyorum. bir de koyu beyaz akıntım var. püff
Oyyyy veracimmmm ne güzel dilekler bunlar . Ama sende bir bunalım havası sezdim kizzzz benim gibi bahar mı seni böyle yaptı . Tabi bazen insan kendini cok yorgun hissediyor canım anlıyorum seni biraz dinlen kafanı dinle iyi gelecektir . Her seyin bir zamanı var hakkımızda hayırlısı olsun inslll .Ben dün düsündüm tasindim ve bir karar verdim!!!
Düsündüm ALLAH verince zaten her türlü veriyor bakin mucizelere neler duyuyoruz degilmi? benim bu son düsükde hic bir yanlis yapmadigimi düsünüyorum tam tersi güzel yürüyüsler öglenleri yatip dinlenmek uyumak cok saglikli beslenmek...kücük kizimla esim cok ilgileniyordu mesela aksamlari yemeyini o yediriyordu stres olmasin diye yataga o yatiriyordu bazen o yemek yapiyordu veya beni yorgun gördügünde disardan yemek aliyordu...Konrollerimede gittim ama ALLAH aldimi geri aliyor demekki dogmicagi varmis.Cocugumuz olucaksada zaten dogacak günü saati belli,ben neden bu kadar ugrasip kendimi parcaliyorum degilmi?
Günde 4 hap icmekten greyfurt suyu icmekten giiiiinaaaaa geldi.Onun icin herseyi birakiyorum yani regelim gelcekmi gelmicekmi yumurtladimmi aman haplarim artik tüm bu stresimi bir yana atiyorum,cünkü yazdigim gibi bunlarda stres ve bunlar sebep olabilir ne kadar fark etmediysemde bu zamana kadar.
Tabiki korunmicam ama yasimi düsünüp tüm bunlari uygulayinca anladimki bana daha cok stres yapiyor...
Yaaa iste böyle sizinle paylasayim dedim.Ama elbette aranizdayim hala cünkü sizin üzüntünüzü sevincinizi merakinizi herseyinizi burada okumak herseyi,benide mutlu ediyor.
Aselcim cok güzel bir sayfa acmissin güzelim,sagol.Insallah aninda bir mucize ile hamile kalirsin,Amin!
Bu arada hepinize dua ettim yüce rabbime INSALLAH hepiniz ayni anda hamile kalirsiniz diye ALLAH isteyen herkeze cocuk nasip etsin saglikli hayirli evlatlar...
Hepinizi seviyorum ALLAH bir gün hepinizin yüzünü güldürücek INSALLAH buna tüm kalbimle inaniyorum.....
Sekerim gecen ay bct yapmıştım ve yumurtladim bu ay ilaca rağmen hiç bir belirtim yok off kafam karıştı iyice(
Yok tatlım pozitif degil bu testlerin hiç biri bende anlamadım geciktim bu ay yumurtlamadım sanırım((
Tatlimmmmmmmmmmm umutsuz olmak yokkkk kız . Canım hamile olsan bile bütün regl belirtilerini yasıyorsun birebir . Akıntın oluyor muydu regl oncesi peki hiç . Ben hamile kaldığımda cok akıntım olmuştu .
Oyyyy veracimmmm ne güzel dilekler bunlar . Ama sende bir bunalım havası sezdim kizzzz benim gibi bahar mı seni böyle yaptı . Tabi bazen insan kendini cok yorgun hissediyor canım anlıyorum seni biraz dinlen kafanı dinle iyi gelecektir . Her seyin bir zamanı var hakkımızda hayırlısı olsun inslll .
cnm cok iyi niyetlisin ama böyle dua etme allahın hazinesi okadar geniş ki hem sana hem bana aynı anda milyonlarca kişiye veriyor dilek kapının açık oldugu ana rastlar maazallah... rabbim hepimizin muradını tez zamanda versin inş.Gercekten iyiyim :)) hic morelim bozuk falanda degil kimsenin olmasin.Ciddiden olursa olur olmazsa olmaz düsüncesi girdi kafama.
Sana birsey desem inanirmisin? bugün hep yoldaydim islerim vardi ve yolda hep dua ettim...kizlar kizmayin ama hepinize dua ettim ama asele biraz farkli ettim ve esraya...,cünkü yanlisim yoksa sen 12 yildirmi istiyorsun cocuk?ve esrada bayadir istiyor degilmi? dile kolay 12 yil nerdeeee bir kac ay nerde? kimimiz 3,6,9 aydir istiyoruz bize ne kadar uzun geliyor degilmi arkadaslar? onun icin ben ALLAH im benim var bana daha vericeksen bana degil olmayanlara ver diyorum.Istiyorumki ben o tadi tattim ALLAH sizede tattirsin hepinize INSALLAH.Inan iyiyim kiz :))
cnm cok iyi niyetlisin ama böyle dua etme allahın hazinesi okadar geniş ki hem sana hem bana aynı anda milyonlarca kişiye veriyor dilek kapının açık oldugu ana rastlar maazallah... rabbim hepimizin muradını tez zamanda versin inş.
bu arada benim hiiiiç sancım yok ama 2 gün bitiyor hala sütlü kahverengi bir akıntı mevcut.. hesaplarıma göre yumurtlama zamanımda öncesinde sonrasında ovulasyon testim negatf cıkmıştı hatta ikinci cizgi bile yoktu ben bu test olayını anlamadım zaten ilkdefa kullanıyodum dahada kullanmıcam allah muhtac etmesin bu arada yarın izne gidıyorummmmmmmmmm ööööfffff gene baslıcaklar dır dır vır vır hiç çekesim yok ama mecbur gidecem işte bana dua edin de tek parca döneyim evime
bu arada benim hiiiiç sancım yok ama 2 gün bitiyor hala sütlü kahverengi bir akıntı mevcut.. hesaplarıma göre yumurtlama zamanımda öncesinde sonrasında ovulasyon testim negatf cıkmıştı hatta ikinci cizgi bile yoktu ben bu test olayını anlamadım zaten ilkdefa kullanıyodum dahada kullanmıcam allah muhtac etmesin bu arada yarın izne gidıyorummmmmmmmmm ööööfffff gene baslıcaklar dır dır vır vır hiç çekesim yok ama mecbur gidecem işte bana dua edin de tek parca döneyim evime
canım ben mart ayında asılama oldum tutmadı ikinciyi için gittigimde dr. catlamamış yum.var dedi bu ay kendiniz deneyin diger ay olmazsa asılama yaparız dedi ve adet bittigi ginden itibaren adet olana kadar gün aşrı ilişki dedi yum.heran catlayabilrmiş neyse sorunun cevabını vereyim bende heran catlar dedi die adetim bitti ovulasyon testi yapmaya basladım gü asırı ayı 5 inde son testi yaptım silik bile cıkmdı ama ben dün lekelendgme göre demekki ayın 1 yada 2 si gibi yumurtlamışm yaniii mal bozukmuş heralde zaten ogünlerde ilişki silkeleme ne aklına gelirse yaptık olmayınca oldurulamıyoorr işteeSöyle sorayim regelin ilk günü ne zamandi?
Canım benim eşimin doğum günü 22 nisan batim 26 nisan ins ona ennnnn büyük ennnnnnnnn güzel hediyem olur meleğim
canım ben mart ayında asılama oldum tutmadı ikinciyi için gittigimde dr. catlamamış yum.var dedi bu ay kendiniz deneyin diger ay olmazsa asılama yaparız dedi ve adet bittigi ginden itibaren adet olana kadar gün aşrı ilişki dedi yum.heran catlayabilrmiş neyse sorunun cevabını vereyim bende heran catlar dedi die adetim bitti ovulasyon testi yapmaya basladım gü asırı ayı 5 inde son testi yaptım silik bile cıkmdı ama ben dün lekelendgme göre demekki ayın 1 yada 2 si gibi yumurtlamışm yaniii mal bozukmuş heralde zaten ogünlerde ilişki silkeleme ne aklına gelirse yaptık olmayınca oldurulamıyoorr iştee
Gercekten iyiyim :)) hic morelim bozuk falanda degil kimsenin olmasin.Ciddiden olursa olur olmazsa olmaz düsüncesi girdi kafama.
Sana birsey desem inanirmisin? bugün hep yoldaydim islerim vardi ve yolda hep dua ettim...kizlar kizmayin ama hepinize dua ettim ama asele biraz farkli ettim ve esraya...,cünkü yanlisim yoksa sen 12 yildirmi istiyorsun cocuk?ve esrada bayadir istiyor degilmi? dile kolay 12 yil nerdeeee bir kac ay nerde? kimimiz 3,6,9 aydir istiyoruz bize ne kadar uzun geliyor degilmi arkadaslar? onun icin ben ALLAH im benim var bana daha vericeksen bana degil olmayanlara ver diyorum.Istiyorumki ben o tadi tattim ALLAH sizede tattirsin hepinize INSALLAH.Inan iyiyim kiz :))
Aminnnnnnnnnnn gobuslerimiz bebis dolsun şişsin çifter çifter gelsinnnnn insllllll :))cnm cok iyi niyetlisin ama böyle dua etme allahın hazinesi okadar geniş ki hem sana hem bana aynı anda milyonlarca kişiye veriyor dilek kapının açık oldugu ana rastlar maazallah... rabbim hepimizin muradını tez zamanda versin inş.
canım ben mart ayında asılama oldum tutmadı ikinciyi için gittigimde dr. catlamamış yum.var dedi bu ay kendiniz deneyin diger ay olmazsa asılama yaparız dedi ve adet bittigi ginden itibaren adet olana kadar gün aşrı ilişki dedi yum.heran catlayabilrmiş neyse sorunun cevabını vereyim bende heran catlar dedi die adetim bitti ovulasyon testi yapmaya basladım gü asırı ayı 5 inde son testi yaptım silik bile cıkmdı ama ben dün lekelendgme göre demekki ayın 1 yada 2 si gibi yumurtlamışm yaniii mal bozukmuş heralde zaten ogünlerde ilişki silkeleme ne aklına gelirse yaptık olmayınca oldurulamıyoorr iştee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?