Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

kızlar dün doktor yumurtalarıma baktığında çok büyümüş dedi çatlamış demedi dün çalıştık bu gecede çalıştık sizce ne zaman çatlar?iğneyle büyütüldü yumurtalarım yoksa normalde bugün 13.günüm:26:

gecen adetm ayın 19 unda leke 20 sinde baslamıştı şimdi sogandanmıdır yumurtanın erken çatladıgındanmıdır bilemem ayın15 ve bugun lekem var yannnniii 4gün erken oldum:84:

Dilerim Allahtan hamilelik lekesidir. Belkide bebis yerlesti ondan bu leke?ozamanda oluyorya yada hamile olunca adetin yerine kiminde böyle leke oluyor.Insallah!!! Hadi acilisi sen yap diger kizlar arkandan :)))

Malesef bu igneli tedavi ile bir bilgim yok.Ama baya büyümüsse,en gec yarina catlar diye düsünüyorum,en gec bence.

Canım sana yazacaktım ama unuttum evde havuç varsa kalk bir havucu 2 bardak temiz su ile 5 dakika kaynat soğusun hemen iç sabahtanda yap aksam da yap . Çalısmaları aksatma devam et

Malesef bu igneli tedavi ile bir bilgim yok.Ama baya büyümüsse,en gec yarina catlar diye düsünüyorum,en gec bence.

canım aşılama tedavisi için iğneyle yumurta geliştiriliyor iğneleri ben kendim vurdum...inşallah çatlar benim korkum çatlamayıp kiste dönüşmesi hayırlısı olsun hepimizin hakkında inşallah...

Canım sana yazacaktım ama unuttum evde havuç varsa kalk bir havucu 2 bardak temiz su ile 5 dakika kaynat soğusun hemen iç sabahtanda yap aksam da yap . Çalısmaları aksatma devam et

aselim canım ya ters gibi havucumda yok yarın alıp yapsam geç olur mu sence?dün çalıştık bugünde çalıştık eşime keçiboynuzu içiriyorum spermlerin kalitesi düşmesin diye bakalım ne olacağız

allah buyuk buyuk te biz kullar hem küçük hem sabırsız hem nankörüz işte ayeti kerimede dedigi gibi cnm bu asılama igneler ilaçlar cok yıpratıcı maddiyatı takmıyorum gücüm var allah olmYAnlara yardım etsin bunlardan daha zor olanı ne biliyomusun.. yarın akrablrın yanına ailelerin yanına öz. eşimin ailesinin yanına gitmek

Yok tatlım
Olmaz ama erkenden yap iç aksama kadar o zaman bir kac kez yapıp iç bakalım bunu doğal catlatma gibi duşun bence çatlatacak yumurtanı iyi büyümüşler sakın boş geçirme bu zamanı sen havucu iç yarın 3 kez falan catladigini anlarsın zaten

Dilerim Allahtan hamilelik lekesidir. Belkide bebis yerlesti ondan bu leke?ozamanda oluyorya yada hamile olunca adetin yerine kiminde böyle leke oluyor.Insallah!!! Hadi acilisi sen yap diger kizlar arkandan :)))
YİNELİYORUM gerçekten çook iyi niyetlisin keeşşşkee öyle olsa keeşşke ama sanmıyorum hiç umudum yok canım tatlı cekiyor ziraaa:18:

Hala tövbe tövbe tövbe.....ALLAH hepimize versin Insallah!!!!

YİNELİYORUM gerçekten çook iyi niyetlisin keeşşşkee öyle olsa keeşşke ama sanmıyorum hiç umudum yok canım tatlı cekiyor ziraaa:18:

Canım pozitif duşun öyle olsun vera haklı belki icine doğdu belki su anda hamilesinnnnnnnnn :)) insllll

biraz daha tövbe edersen butun dilekleriin kabul olcak cünki günahsız dil ile yapılan dua geri cevrlmezmiş allah iyiligini versin

Ay kızlar yimirtlayamadim kocamla aram yok ama adam sanki bana yanaşıyor bende gurur yapiom :)) boş geçsin bu aksam offf sikildimmmmmm :))

bu arada duydunuzmu layla27 vardı demin baska topikte gördüm tedavisiz hamile kaldım diyordu hatuun çok sevindim vallaha darısı basımıza uzun zamandır burada yoktu

bu arada duydunuzmu layla27 vardı demin baska topikte gördüm tedavisiz hamile kaldım diyordu hatuun çok sevindim vallaha darısı basımıza uzun zamandır burada yoktu

Kimdi canım o ben tanımıyorum nasıl kalmış acaba ? Sorunu neymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…