gecen adetm ayın 19 unda leke 20 sinde baslamıştı şimdi sogandanmıdır yumurtanın erken çatladıgındanmıdır bilemem ayın15 ve bugun lekem var yannnniii 4gün erken oldum:84:
kızlar dün doktor yumurtalarıma baktığında çok büyümüş dedi çatlamış demedi dün çalıştık bu gecede çalıştık sizce ne zaman çatlar?iğneyle büyütüldü yumurtalarım yoksa normalde bugün 13.günüm:26:
evet canım olmayınca olmuyor rabbim dileyecek....benimde bu ay aşılamam iptal oldu yumurtam çok büyümüş siz gün aşırı çalışın dedi regl olursan gel dedi yumurtam çatlar değil mi dedim çatlamazsa kist olur kendinden gider dedi ama ben inanmadım tabiki kendinden gideceğinegünlerdir hastaneye taşınıyorum hepsi boşa gitti vurulduğum iğnelerde cabası tabiki ama bunda da vardır bir hayır rabbim çok büyük...
Malesef bu igneli tedavi ile bir bilgim yok.Ama baya büyümüsse,en gec yarina catlar diye düsünüyorum,en gec bence.
Canım sana yazacaktım ama unuttum evde havuç varsa kalk bir havucu 2 bardak temiz su ile 5 dakika kaynat soğusun hemen iç sabahtanda yap aksam da yap . Çalısmaları aksatma devam et
allah buyuk buyuk te biz kullar hem küçük hem sabırsız hem nankörüz işte ayeti kerimede dedigi gibi cnm bu asılama igneler ilaçlar cok yıpratıcı maddiyatı takmıyorum gücüm var allah olmYAnlara yardım etsin bunlardan daha zor olanı ne biliyomusun.. yarın akrablrın yanına ailelerin yanına öz. eşimin ailesinin yanına gitmekevet canım olmayınca olmuyor rabbim dileyecek....benimde bu ay aşılamam iptal oldu yumurtam çok büyümüş siz gün aşırı çalışın dedi regl olursan gel dedi yumurtam çatlar değil mi dedim çatlamazsa kist olur kendinden gider dedi ama ben inanmadım tabiki kendinden gideceğinegünlerdir hastaneye taşınıyorum hepsi boşa gitti vurulduğum iğnelerde cabası tabiki ama bunda da vardır bir hayır rabbim çok büyük...
aselim canım ya ters gibi havucumda yok yarın alıp yapsam geç olur mu sence?dün çalıştık bugünde çalıştık eşime keçiboynuzu içiriyorum spermlerin kalitesi düşmesin diye bakalım ne olacağız
YİNELİYORUM gerçekten çook iyi niyetlisin keeşşşkee öyle olsa keeşşkeDilerim Allahtan hamilelik lekesidir. Belkide bebis yerlesti ondan bu leke?ozamanda oluyorya yada hamile olunca adetin yerine kiminde böyle leke oluyor.Insallah!!! Hadi acilisi sen yap diger kizlar arkandan :)))
kızlar pc eşime gerekmiş ben çıkıyorum hayırlı geceler canlarım
Allah hepinizden razı olsun . Canım asyalıya katılıyorum dua ederken hiç öyle deme allahım hepimize ver de . En isterken hiç limit koymam Rabbim kılları gibi degil hazinesi bol bizlere istediği zaman istediği anda verebilecek güçte insl aynı anda verelim müjdelerimizi . Valla 12 senedir bekliyorum veracimmmm cok zor . Allahım kimseye aratmasın ben cok kısa sürede olsa 3 aylık bir hamilelik donemi geçirdim ve o beni 12 seneden daha fazla yordu kaybettiğimde . Allahım hayırlı hamilelikler nasip etsin bizlere inslllll hep umudum var ama bu ay calışma sıfır :)))
Aminnnnnnnnnnn gobuslerimiz bebis dolsun şişsin çifter çifter gelsinnnnn insllllll :))
YİNELİYORUM gerçekten çook iyi niyetlisin keeşşşkee öyle olsa keeşşkeama sanmıyorum hiç umudum yok canım tatlı cekiyor ziraaa:18:
biraz daha tövbe edersen butun dilekleriin kabul olcakHala tövbe tövbe tövbe.....ALLAH hepimize versin Insallah!!!!
ne diyeyim inşallaahh inşallah eger öyleyse hepsinize baklava göndercem antep baklavasıCanım pozitif duşun öyle olsun vera haklı belki icine doğdu belki su anda hamilesinnnnnnnnn :)) insllll
biraz daha tövbe edersen butun dilekleriin kabul olcakcünki günahsız dil ile yapılan dua geri cevrlmezmiş allah iyiligini versin
ne diyeyim inşallaahh inşallah eger öyleyse hepsinize baklava göndercem antep baklavası
yok kııııııı yazık adama hem günah yanasıyosa ses atme belki cüvcüv çıkarAy kızlar yimirtlayamadim kocamla aram yok ama adam sanki bana yanaşıyor bende gurur yapiom :)) boş geçsin bu aksam offf sikildimmmmmm :))
bu arada duydunuzmu layla27 vardı demin baska topikte gördüm tedavisiz hamile kaldım diyordu hatuun çok sevindim vallaha darısı basımıza uzun zamandır burada yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?