Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

Kizzzz yimirtlayamadim ya ben :)))
amaaan basların yımıtlamaya yemin ederim daha dün konuştum ark. 7 aylık gebe pko su var bir sadece bir kez ilikşki olsu dedi yeminler etti kocası sehir dışında 2 aydır adet olmuyordum 3günlügüne ugradı bikerede bana ugradı gitti dedi ahaa gebe 7 aylık ne yumrtalma günüm belliydi ne adet olacagım gün dedi.... bu yumurta buyudu catladı atıldı derken derken sıyırttık allah bilr cnm allah sen kocayı delirtme bırak yanassın

YİNELİYORUM gerçekten çook iyi niyetlisin keeşşşkee öyle olsa keeşşke ama sanmıyorum hiç umudum yok canım tatlı cekiyor ziraaa:18:

Bence umutsuzluga kapilma bu ay olmazsa bile pek yakinda olur Insallah.Bak sacma gelicek belki ama ben istedigim herseyi uzuuun zaman hayal ederim taki bir gün gerceklesene kadar.Hayalini kur sürekli hayal et bütün gün degil tabi kafanda hep o olmasin.
Mesela aksamlari yattiginda hamile oldugunu hayal et öyle uyuya kalirsin:))) Yüce rabbim bana hayatimda ne dilediysem verdi biliyormusunuz?Kurban oldugum Allahim en ufak sacma dualarimi bile kabull etti kimini 1 yil kimini 15 yil sonra ama ol dedi oldu :)
Allah ellerimizi bos cevirmez Insallah!!!

Ay kızlar yimirtlayamadim kocamla aram yok ama adam sanki bana yanaşıyor bende gurur yapiom :)) boş geçsin bu aksam offf sikildimmmmmm :))

Kiz sirasimi simdi gururun nazin.Hep adammi sirnassin? git mini falan giyin süs püs azicik git yanina poponu dön toz almaya basla :)))) kos her ani degerlendir kiz koooossss!!!

ne diyeyim inşallaahh inşallah eger öyleyse hepsinize baklava göndercem antep baklavası

Bu gece dualarim sirf sana :))))) bana baklava demicektin bu hatayi yapmicaktin!!! simdi zaman nasil gecer senden güzel haber alana kadar? :)))))))
Cocugun baklava gibi tatli olsun Insallah!!!

Bu gece dualarim sirf sana :))))) bana baklava demicektin bu hatayi yapmicaktin!!! simdi zaman nasil gecer senden güzel haber alana kadar? :)))))))
Cocugun baklava gibi tatli olsun Insallah!!!
allah razı olsun cnm tşk ederim bilyomusun benim hayatım hayllaerle geçti ünv.hayali iş hayali aslankocamla evlenme hayali şimdi de bebek hayali ama en uzunu bu sürdü hayal et et et hayali degiştiremiyom hep aynı hayal sıkılldım kııı gah kız oluo gah erkek gah ikiz gah üçüz sarılşın esmer amaaaannn öyle uyuyorum sonra rüyalarmda devam ediyo iyi bişi dgl aslındaa

ama evlendigin günden berimi istiyorsun bebis?

sanırm herkez gitti benim uyhum da geldiiii seninle sohbet güsel ama yarında yolculk varr antep yolcuları kalmasınnnnnnnnnnnnn hadi cnm allah emanet öpüyorm

Kiz tövbe tövbe aaaaa valla bilmiyordum böyle dua edilmedigini.
Ozaman Allah hepimize versin ayni anda Insallah :))))

canım cok yorgunum bide adet söktürü ilacım bıtti bugün adetimi beklıyorum stres oldum sanki az biras:)sen nasılsın cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…