yok kııııııı yazık adama hem günah yanasıyosa ses atme belki cüvcüv çıkar
antepe gelince yedireyim sana taze taze ama daha erken gebe kalırsam göndercem size paket olarak inşşşş.Wowwwwwwww bu gece rüyamda baklava ve bebeğini göreceğim canım :))) Baklava uçuyor odanın icinde bana dayanamam hiç baklavaya :))
amaaan basların yımıtlamaya yemin ederim daha dün konuştum ark. 7 aylık gebe pko su var bir sadece bir kez ilikşki olsu dedi yeminler etti kocası sehir dışında 2 aydır adet olmuyordum 3günlügüne ugradı bikerede bana ugradı gitti dediKizzzz yimirtlayamadim ya ben :)))
YİNELİYORUM gerçekten çook iyi niyetlisin keeşşşkee öyle olsa keeşşkeama sanmıyorum hiç umudum yok canım tatlı cekiyor ziraaa:18:
Ay kızlar yimirtlayamadim kocamla aram yok ama adam sanki bana yanaşıyor bende gurur yapiom :)) boş geçsin bu aksam offf sikildimmmmmm :))
ne diyeyim inşallaahh inşallah eger öyleyse hepsinize baklava göndercem antep baklavası
allah razı olsun cnm tşk ederim bilyomusun benim hayatım hayllaerle geçti ünv.hayali iş hayali aslankocamla evlenme hayali şimdi de bebek hayali ama en uzunu bu sürdü hayal et et et hayali degiştiremiyom hep aynı hayal sıkılldım kııı gah kız oluo gah erkek gah ikiz gah üçüz sarılşın esmer amaaaannn öyle uyuyorum sonra rüyalarmda devam ediyo iyi bişi dgl aslındaaBu gece dualarim sirf sana :))))) bana baklava demicektin bu hatayi yapmicaktin!!! simdi zaman nasil gecer senden güzel haber alana kadar? :)))))))
Cocugun baklava gibi tatli olsun Insallah!!!
allah razı olsun cnm tşk ederim bilyomusun benim hayatım hayllaerle geçti ünv.hayali iş hayali aslankocamla evlenme hayali şimdi de bebek hayali ama en uzunu bu sürdü hayal et et et hayali degiştiremiyom hep aynı hayal sıkılldım kııı gah kız oluo gah erkek gah ikiz gah üçüz sarılşın esmer amaaaannn öyle uyuyorum sonra rüyalarmda devam ediyo iyi bişi dgl aslındaa
evlenmezden önce gene isyiyordum ama imkanım yoktuama evlendigin günden berimi istiyorsun bebis?
evlenmezden önce gene isyiyordum ama imkanım yoktuevt ilk günden beri istiyorum ama benm istememle olmuyooorr hoşçakal cnm
Kiz tövbe tövbe aaaaa valla bilmiyordum böyle dua edilmedigini.
Ozaman Allah hepimize versin ayni anda Insallah :))))
canım cok yorgunumbide adet söktürü ilacım bıtti bugün adetimi beklıyorum stres oldum sanki az biras:)sen nasılsın cnm
Canim ozaman git yat biraz dinlen uyu beni bosver ben iyiyim sen hadi uyu güzelim.
sen nasılsın canım
niye boşvereyim kız :) ayıp ediyosun sewerim ben seni :):)
Ay kiz utandim :)) yok yorgunsun diye dedim hani beni yarinda sorarsin anlaminda :))
Yatakta ayaklarıdiktim kaynatilanlari okuyorum
Çok uykum da var ana biraz daha bekleyim dimi siz noruyonuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?