slm kızlar nasılsınız bakalımhicran konyalı olduğun nasıl belli bizler iyyiz canım sen 'nörüyon'
Size diyorumda benim cok pis uykum geldi,bende cikiyorum kizlar sabah erken kalkicam.
Uykusu olanlara iyi uykular ve asna fisna isini bitirmeyenler dogruuuu is basina! mercimegi firina vermeden yatmak yok ona göreeeeee!!!
Oyy :)) cok severim baklava yi ben hemen Hamis kal hemennnnn:)))antepe gelince yedireyim sana taze taze ama daha erken gebe kalırsam göndercem size paket olarak inşşşş.
Kiz sirasimi simdi gururun nazin.Hep adammi sirnassin? git mini falan giyin süs püs azicik git yanina poponu dön toz almaya basla :)))) kos her ani degerlendir kiz koooossss!!!
Kizzzz yimirtlayamadim ya ben :)))
slm kızlar nasılsınız bakalımhicran konyalı olduğun nasıl belli bizler iyyiz canım sen 'nörüyon'
Günaydın canlarım hiç görüşemiyoruz nerelerdesiniz var mi gelişmeler
Oyy :)) cok severim baklava yi ben hemen Hamis kal hemennnnn:)))
Kizzzzzz evde kuzenim var o dediğini yapamam :))) ama totoyu dondüm yattım adam kundeye getirdi beni :)))))
canım hani koymuyorsun testlerin resimlerini koyda bakalım
bazı aylar tertte pozitifi yakalayamıyoruz canım
hatta bazı aylar yumurtlama olamıyor bile
sen devam et yapmaya geçte yumurtlayabilirsin
bu arada çakşırla ilgili verdiğin bilgiler iin minnettarım
Anladigim kadar hal olmus ifaden alinmis :)))
canım yardımcı olabildiysem ne mutlu bana inşllllllllllllllllllllllll şifa olur sana bu sebeb olur hamile kalırsın hemen .
testlerime devam ediyorum dün akşam ki de silikti koymadım şimdi atarım buradan . sağ tarafım çok ağrıyor inan yürürken sancı oluyor ama çatlamıyor sanırım
yarın doktora gidicem ilaç bitti bakalım son durum ne olacak .
yesssssssssssssssssadam boş geçmedi valla uyutmam senin sabaha kadar yatakta şarkı söylerim dedi bende daha fazla direnmedim işime geldi yımırta çatlamadı ama olsun spermler tazelensin .
Canım arrrrr da gonyalislm arkadsım sen de mi konyalısın ?
Bu arada dün doktordaydim cok agrim basladi birden yolda mejbur benim ufaklikla gittim doktora intihap mi deniliyor ondan varmis seyimde eeeee.....? idrar.... gerisini siz deyin bilmiyorum( hani kasikllarin agrir idrar yaparken yanar acir,iste ondan.
Ama ben o esnada degil böyle normal otururken ayktayken yürürken agriyor cok(( antibiotikum verdi haftaya tekrar kontrole.
Bana kizdi doktor sordu iliskiden sonra daha yatiyormusun dedi :)) iliskiden sonra fazla beklenmicekmis 20-30 dakika ok ama fazlasi böyle oluyor cogu zaman dedi.Amaaaaan,zaten artik okadar üstüne düsmüyorum dedigim gibi.
Kiz ne biliyorsun catlamadini? Ovulation testi silik evet bende gördüm negativ gösteriyor ama mucizeleri görmüyormusun?
Ben cok test gördüm kadin hamile oldugunu sanip test yapip duruyor hep negativ tesadüfen rahim kontrolünde 6 aylik oldugu ortaya cikiyor vallahi bunlari alman forumlarinda cok okuyorum kimi 3 kimi 4 aylikken ögreniyor.Yani demek istedigim su testlere fazla güvenip o isi es gecme canim.Sen bir ay boyuncada bir gün arayla bir denesene.Hem adam mutlu olur hemde sen sonunda :))))
Yaren35? sen izmirdenmisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?