Hep birlikte sağlıklı yaşama

Ya bunu duymak çok güzel Nisa...6 dan sonra yemeyin diyorlar, ama ben 6 da işte oluyorum...önemli olan yiyip yatmamak di mi?

Yok öyle adlandırıldığını bilmiyordum samsonn, sağol. Bi araştırayım. Öz dökmeyen demek, haşlayınca suyunu hiç bulandırmayan buğday demek, yani su gibi hala..
Evet, greçka ya da buckwheat diye. Hem çok kullanışlı, glutensiz, hem de prebiyotik

aa ekstra spor farz olmuş bugün sana Salı'ya 2 kala hiç olur mu bu?
Kahvaltın harika görünüyor afiyet olsun bende kararında yedim çok şükür kaçırmadım:)

Çok güzel Lady. Yiyip pişman olmaktansa, özen göstermenin verdiği huzuru tatmak bir başka değil mi?

Samsonn tabaktaki sarımsı şey ne? Peynir mi
Bir de zeytin çok değil mi:/

Evet canım, baharatlı lor. Ay bilmem ki, çok mu oldu? yerken bana çok gelmedi

Ehehehe:) diyette ve açken gözü mü dönüyor insanın ne:) benim sabah bütün fırını alasım geldi:/ yediğim kalorileri yakmak için ekstra ekstra hareket etmeliyim evet

Evet öylede ev ahalisi karşımda benim hazırladığım yemekleri afiyetle yerken ben acı çekiyorum zor bir süreç ama başarıcam ne demek 97 kilo ya:/

Yeni gelen arkadaşlar dedim mi bilmiyorum ama demediysem kusuea bakmayın hepiniz hoş geldiniz

Ya bunu duymak çok güzel Nisa...6 dan sonra yemeyin diyorlar, ama ben 6 da işte oluyorum...önemli olan yiyip yatmamak di mi?

Evet, greçka ya da buckwheat diye. Hem çok kullanışlı, glutensiz, hem de prebiyotik
Genelde insanları 10 gibi uyuyor kabul Ediyorlar 6 dan sonra yeme demelerinin nedeni o
Eğer gece 3 de uyuyorsan akşam 9 da yiyebilirsin :)

Canım, şeker de ekmek de aslında bağımlılık yaptığı için o kadar nefis geliyor insana...uyuşturucu gibi, bünyeni arındırırsan hiç canın çekmiyor emin ol. Ha ben tatlı tuzlu döngüsünden çıkamayan bir insandım...dışarda geziyorum, yemek yedim hem üzerine tatlı...ay tatlı baydı tuzlu...ay canım tatlı çekti. Deli gibi yiyordum...1 ay sıfır şeker yaptım Nisa'nın bahsettiği gibi, ay sonu bayramdı. O ev yapımı baklavaları falan gram canım çekmedi. Birisi çok ısrar etti diye, yine ev yapımı çok az şekerli vişne suyunun tadına baktım, resmen kusuyordum...

Neyse, senin zorluyoruz gibi algılama sakın. Sadece kendi deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Ekmeksiz olmaz diyorsan kahvaltı ile sınırlı kalmasını tavsiye ederim

Yooo iyi yapıyorsunuz samsonn
Aslında vazgeçsem ne güzel olur ama pek ihtimal vermiyorum:/
Şekerle normalde benim de pek aram yok ama ekmek işte:/
Başarırım inşallah yaaa, dur bakalım. Burda sizden feyz alırım belki

Günaydın kızlar
Sabah
Omlet domates bal bi tane incir (reçel) yedim

Hiç olmuş mu? Başta iyi gidip salıya 2 kala, hem de şeker? Evet, sen spor olarak ne yapıyorsun bugün?

Evet öylede ev ahalisi karşımda benim hazırladığım yemekleri afiyetle yerken ben acı çekiyorum zor bir süreç ama başarıcam ne demek 97 kilo ya:/

Ya şimdi ya asla Lady. Yediklerimize sayalım di mi?

Yaaaa nisa, afiyet bal şeker olsun da
Ceviz de yağlı,zeytin de yağlı,omlet de yağlı:/ fazla değil mi bunlar diyet için
Vücutta olarak depolanan şey şeker. Zeytin yağı çok masum. Karatay ya da Dr Berg bunu çok güzel açıklıyor.

Yaaaa nisa, afiyet bal şeker olsun da
Ceviz de yağlı,zeytin de yağlı,omlet de yağlı:/ fazla değil mi bunlar diyet için
Doğal olan yağların aksine yağ yakıcı özelliği var canım vücut tolere ediyor

Omlet yaparken temiz boş fısfıs varya zeytinyağını ona koydum ben tavaya onu sıkıyorum :)
Peynir deki doğal yağ sütun kendi yağı
Zeytin zaten zeytinyağı :) bunlar tam tersine yağ yakar doyurucu yağlardır

Şekerli vey unlu ya da pirinc ve kızartma işi yemedigin sürece hiçbir şey olmaz 1 su bardağı dolusu zeytin yiyebilirsin asla zararı yok

Canım @2 ladycime ben anlatmayayim diyete başladığımda ilk hafta aldığım yemekli misafire yaptığım fellah köftesini cevizli köfteyi açtığım baklavayı kavurdugum irmik helvasıni yaptığım yaş pastayı :) 98 kiloyken tadına bile bakmadan ...

Ben yapabildiysem herkes yapabilir

Sendeki irade müthiş canım yaa, maşallah!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…