yaparsın yaaa basıt gercekden
yemeklerde 1 tatlı kasıgı zeytınyagı yeter kuzum
ama tatlı yememıssın ekmek yememıssın daha tolere edılebılır vucudun
oyy afıyet olsun
3 saat den once uyumazsan hıc bıseycık olmazya da yarın bolca yurursun vucudun tolere eder ekmek yok seker yok sende de
Evet, greçka ya da buckwheat diye. Hem çok kullanışlı, glutensiz, hem de prebiyotikYok öyle adlandırıldığını bilmiyordum samsonn, sağol. Bi araştırayım. Öz dökmeyen demek, haşlayınca suyunu hiç bulandırmayan buğday demek, yani su gibi hala..
Günaydın kızlar, ben sabah yürüyüşe çıkmıştım, dizlerin kesildi resmen:/ oruçta da böyle olmuştum. Dayanamadım,diyeti bozdum
Bir sürü ekmek yedim,yağda yumurta falan:/
Ama bol bol hareket ederek telafi edicem, söz
Kahvaltın harika görünüyor afiyet olsun bende kararında yedim çok şükür kaçırmadım:)
Samsonn tabaktaki sarımsı şey ne? Peynir mi
Bir de zeytin çok değil mi:/
Ehehehe:) diyette ve açken gözü mü dönüyor insanın ne:) benim sabah bütün fırını alasım geldi:/ yediğim kalorileri yakmak için ekstra ekstra hareket etmeliyim evetaa ekstra spor farz olmuş bugün sanaSalı'ya 2 kala hiç olur mu bu?
Çok güzel Lady. Yiyip pişman olmaktansa, özen göstermenin verdiği huzuru tatmak bir başka değil mi?
Evet canım, baharatlı lor. Ay bilmem ki, çok mu oldu? yerken bana çok gelmedi
Evet öylede ev ahalisi karşımda benim hazırladığım yemekleri afiyetle yerken ben acı çekiyorum zor bir süreç ama başarıcam ne demek 97 kilo ya:/aa ekstra spor farz olmuş bugün sanaSalı'ya 2 kala hiç olur mu bu?
Çok güzel Lady. Yiyip pişman olmaktansa, özen göstermenin verdiği huzuru tatmak bir başka değil mi?
Evet canım, baharatlı lor. Ay bilmem ki, çok mu oldu? yerken bana çok gelmedi
Genelde insanları 10 gibi uyuyor kabul Ediyorlar 6 dan sonra yeme demelerinin nedeni oYa bunu duymak çok güzel Nisa...6 dan sonra yemeyin diyorlar, ama ben 6 da işte oluyorum...önemli olan yiyip yatmamak di mi?
Evet, greçka ya da buckwheat diye. Hem çok kullanışlı, glutensiz, hem de prebiyotik
Reçel olmamışGünaydın kızlar
Sabah
Omlet domates bal bi tane incir (reçel) yedim
Genelde insanları 10 gibi uyuyor kabul Ediyorlar 6 dan sonra yeme demelerinin nedeni o
Eğer gece 3 de uyuyorsan akşam 9 da yiyebilirsin :)
Reçel olmamış
Cezalıyız, fazla hareket et sen de benle esenmine
Hadi yaaa:/
Bir nevi bağımlılık tepkimesi mi yani diz tutmamasıçok kötüymüş:/
Şu dünyada keyifle yediğim tek şey ekmek diyebilirim nisa, o yüzden bırakmak gibi bir niyetim yok benimzaten tahıllı,bol içerikli ekmekler tercih ediyorum,normalde de sürekli çok tüketmem ama diyet öncesi abartmıştım..kilo sorunum da yok açıkçası,versem de olur vermesem de..amacım daha dinç ve sıkı olmak.
Tamamen kesemem ama bi hayli azaltmayı düşünüyorum.
Çok teşekkürler bilgiler için
Kahvaltı süper afiyet olsunEki Görüntüle 2166483
Bunların yarısını yedim
Yaaaa nisa, afiyet bal şeker olsun daBen on da uyuyorum
Yooo iyi yapıyorsunuz samsonnCanım, şeker de ekmek de aslında bağımlılık yaptığı için o kadar nefis geliyor insana...uyuşturucu gibi, bünyeni arındırırsan hiç canın çekmiyor emin ol. Ha ben tatlı tuzlu döngüsünden çıkamayan bir insandım...dışarda geziyorum, yemek yedim hem üzerine tatlı...ay tatlı baydı tuzlu...ay canım tatlı çekti. Deli gibi yiyordum...1 ay sıfır şeker yaptım Nisa'nın bahsettiği gibi, ay sonu bayramdı. O ev yapımı baklavaları falan gram canım çekmedi. Birisi çok ısrar etti diye, yine ev yapımı çok az şekerli vişne suyunun tadına baktım, resmen kusuyordum...
Neyse, senin zorluyoruz gibi algılama sakın. Sadece kendi deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Ekmeksiz olmaz diyorsan kahvaltı ile sınırlı kalmasını tavsiye ederim
Olmalı olmalıYaaa ama olmaz ki
Günaydın kızlar
Sabah
Omlet domates bal bi tane incir (reçel) yedim
Evet öylede ev ahalisi karşımda benim hazırladığım yemekleri afiyetle yerken ben acı çekiyorum zor bir süreç ama başarıcam ne demek 97 kilo ya:/
Vücutta olarak depolanan şey şeker. Zeytin yağı çok masum. Karatay ya da Dr Berg bunu çok güzel açıklıyor.Yaaaa nisa, afiyet bal şeker olsun da
Ceviz de yağlı,zeytin de yağlı,omlet de yağlı:/ fazla değil mi bunlar diyet için
Doğal olan yağların aksine yağ yakıcı özelliği var canım vücut tolere ediyorYaaaa nisa, afiyet bal şeker olsun da
Ceviz de yağlı,zeytin de yağlı,omlet de yağlı:/ fazla değil mi bunlar diyet için
Canım @2 ladycime ben anlatmayayim diyete başladığımda ilk hafta aldığım yemekli misafire yaptığım fellah köftesini cevizli köfteyi açtığım baklavayı kavurdugum irmik helvasıni yaptığım yaş pastayı :) 98 kiloykenHiç olmuş mu? Başta iyi gidip salıya 2 kala, hem de şeker?Evet, sen spor olarak ne yapıyorsun bugün?
Ya şimdi ya asla Lady. Yediklerimize sayalım di mi?
Vücutta olarak depolanan şey şeker. Zeytin yağı çok masum. Karatay ya da Dr Berg bunu çok güzel açıklıyor.
Sendeki irade müthiş canım yaa, maşallah!Canım @2 ladycime ben anlatmayayim diyete başladığımda ilk hafta aldığım yemekli misafire yaptığım fellah köftesini cevizli köfteyi açtığım baklavayı kavurdugum irmik helvasıni yaptığım yaş pastayı :) 98 kiloykentadına bile bakmadan ...
Ben yapabildiysem herkes yapabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?