Evet,ben de okumuştum bunu. Üstelik şeker beyni de çok olumsuz etkiliyorHiç olmuş mu? Başta iyi gidip salıya 2 kala, hem de şeker?Evet, sen spor olarak ne yapıyorsun bugün?
Ya şimdi ya asla Lady. Yediklerimize sayalım di mi?
Vücutta olarak depolanan şey şeker. Zeytin yağı çok masum. Karatay ya da Dr Berg bunu çok güzel açıklıyor.
Evet, yağın tolere edilebilir birşey olduğunu okumuştum. Şifa olsun nisa:)Doğal olan yağların aksine yağ yakıcı özelliği var canım vücut tolere ediyor
Omlet yaparken temiz boş fısfıs varya zeytinyağını ona koydum ben tavaya onu sıkıyorum :)
Peynir deki doğal yağ sütun kendi yağı
Zeytin zaten zeytinyağı :) bunlar tam tersine yağ yakar doyurucu yağlardır
Şekerli vey unlu ya da pirinc ve kızartma işi yemedigin sürece hiçbir şey olmaz 1 su bardağı dolusu zeytin yiyebilirsin asla zararı yok
O irade bide beni bulsa evdeki bulaşık ve çamaşır makinasıyla çok haşır neşir oldum bugün :) yorgunluktan ne varsa onu yedim birazönce kendime bişeyler hazırlayamadım off yarın daha düzenli olucak öğün saatlerim inşallah kendi kendime kızıp duruyorumCanım @2 ladycime ben anlatmayayim diyete başladığımda ilk hafta aldığım yemekli misafire yaptığım fellah köftesini cevizli köfteyi açtığım baklavayı kavurdugum irmik helvasıni yaptığım yaş pastayı :) 98 kiloykentadına bile bakmadan ...
Ben yapabildiysem herkes yapabilir
işte canım, un, patates, pirinç gibi basit karbonhidratlarda şeker aslında. Çok kolay sindirilip hızla bol glikoza dönüşüyor. Sıkıntı buradaEvet,ben de okumuştum bunu. Üstelik şeker beyni de çok olumsuz etkiliyor
aaa deli mi yaa, senin yaptığın yemeğe sana sormadan niye su katıyor? bir de limon tuzlu olanı katmışKızlar, ben 20 dk lık plates yaptım,cezamı ödedim
Kızım uyanmadan yemeği de yapayım dedim,mutfaktayken uyandı,yakama yapıştı tabi:/ eşim ben devam ettireyim yemeği dedi,ben de çaydanlıkta içine bir avuç limon tuzu attığım suya dokunma,kireci çözülsün diye kaynatıyorum dedim,çıktım. 2 dk sonra bu suyu ne için koymuştun,yemeğe boşalttım dedi
Kudur kudurabilirsin
Fırsattan istifade evden kovdum,kızımı da yanına kattım. Azcık bi başıma kaldım
Samsonn az önce tartıya çıktım 52.6 diyo
Sırf sabah yediğim ekmekler mi yarattı bu farkı sence:/ napmışım ben
Şimdi içiyorum yeşil çayıaaa deli mi yaa, senin yaptığın yemeğe sana sormadan niye su katıyor? bir de limon tuzlu olanı katmışLimon tuzu sorun olmazda kireçi bilemedim. Ay bu adamlar bi alem ya
Tabii ki farkın sebebi ekmek ama yarım kilosu henüz sindiremediğin içindir..yarına bu kadar kalmazSindirim kolaylaşsın diye bir bardak yeşil çay iç ilerleyen saatlerde.
canım doktor sana colyak hastasısın gluten hassasıyetın var veya seker hastasısın dese kesmeyecek mısınYooo iyi yapıyorsunuz samsonn
Aslında vazgeçsem ne güzel olur ama pek ihtimal vermiyorum:/
Şekerle normalde benim de pek aram yok ama ekmek işte:/
Başarırım inşallah yaaa, dur bakalım. Burda sizden feyz alırım belki
aa normalde yemeği yapıyor, sana yardımcıysa, yazık enişteyee...bi an boş bulunmuş, çok kızmaŞimdi içiyorum yeşil çayı
Yemeği normalde hep o yapar..suyunu döküp yıkadı malzemeleri ama hala çok ekşi tadı:/ kızım uyurken fırsat bu fırsat değerlendireyim demiştim güya:/ Uyanıkken hiçbirşey yapamıyorum. Neyse ben diyetteyim,tepesine zebellah gibi dikilip yedircem bütün tencereyi
aaa bak sen diyince aklıma geldi, sabah balkon yıkıcam diye hortum aldım geldim bensımdı yerlerı supurdum sıldım toz aldım balkonu yıkadım
hayvanat bahcesıne aksam ustu bıraz serınlıkte gıdıcez hava cook sıcak
yedım yıne enerjı geldı banaaaa bak sen diyince aklıma geldi, sabah balkon yıkıcam diye hortum aldım geldim ben
Sen işleri bitirmişsin bilee
:////// korktum gerçektencanım doktor sana colyak hastasısın gluten hassasıyetın var veya seker hastasısın dese kesmeyecek mısın
suan kendını oyle dusun ben oyle dusunup kestım
ınan hıc faydası yok en ufak faydası yok sadece zararı var mesela tutup uyusturucu kullanıyor musun zararlı oldugunu bıldıgın ıcın kullanmıyorsun
ekmek ve seker de uyusturucu
ılk sekerın uyusturucu seklınde kullanıldıgını bılıyor muydun :)
oyle dusun
bu arada kızlar
hanı cok yoruldum ondan yedım dıyorsunuz ya
kırılmayın ama o bahane
ben 2 haftada bır evıme zehırlı zıraaı ılaclamacıları aldım tum esyaları bosalt yerlestır yenıden tasınma gıbı tum evı bosalttım
hergun 2 saat temızlıgım var benım
hergun mısafırım var veya mısafırlıge gıderım
ısım dolayısıyla bır sıparıs hazırlıyorum aman yarabbı tovbegunes altında ınsaatda calısıyor gıbı ter atıyorum burnumun ucundan akıyor terım oyle yoruluyorum
yıne de yemıyorum cunku karnım acıkmıyor cunku patates pırınc seker kızartılmıs urunler yemıyorum :)
benım 2 aydır karnım guruldamıyor aclık hıssım yok
sekerım de dusmuyor cunku kana seker gırmıyor
bunun tek cozumu kesmek
sadece 1 hafta zorlanırsınız
irade sahıbı kocaman ınsanlarız yapabılırız bunu
yedım yıne enerjı geldı banahep cevız verıyor bana bu enerjıyı farkettım kı
kahvaltıdan kalkar kalkmaz ıse koyuldum
aksam ustu bırde tahmis yanı dibek kahvesı yaparım herıfcanla ıcerız
Ehehehe:) tabi yapacak samsonnaa normalde yemeği yapıyor, sana yardımcıysa, yazık enişteyee...bi an boş bulunmuş, çok kızma
babam sabun ımalatcısı saf zeytınyagı yemeklık zeytınyagı ıle arıtılmıs temız suyla ozel bır sabun yapıyorBen de acıkmıyorum, çoğu seferinde yemek istediğim için yiyorum...ama iş insanı yormaz olayı bir sana mahsus , genelleme yapmalayalım. Sen bir Superwoman' sın Nisa
Ne siparişi onlar?
Ya burdaki dibek kahvelerinde hep şeker ve süttozu var. Sizin içtikleriniz farklı mı? Süttozu da çok zararlı biliyorsundur.
bende kitap.okurumm suanda ucurtma avcisi khaled rossini okuyorumm bunu okuyan varmi.aranizdqSamsonn kitabı okuyalı çok oldu:/ ama kötükadınlar değillerdi işinde gücünde,kariyer sahibi herkes gibi dertleri olan yurdum insanlarındandı hatırladığım kadarıyla
Sana kocaman maşallah nisabu arada kızlar
hanı cok yoruldum ondan yedım dıyorsunuz ya
kırılmayın ama o bahane
ben 2 haftada bır evıme zehırlı zıraaı ılaclamacıları aldım tum esyaları bosalt yerlestır yenıden tasınma gıbı tum evı bosalttım
hergun 2 saat temızlıgım var benım
hergun mısafırım var veya mısafırlıge gıderım
ısım dolayısıyla bır sıparıs hazırlıyorum aman yarabbı tovbegunes altında ınsaatda calısıyor gıbı ter atıyorum burnumun ucundan akıyor terım oyle yoruluyorum
yıne de yemıyorum cunku karnım acıkmıyor cunku patates pırınc seker kızartılmıs urunler yemıyorum :)
benım 2 aydır karnım guruldamıyor aclık hıssım yok
sekerım de dusmuyor cunku kana seker gırmıyor
bunun tek cozumu kesmek
sadece 1 hafta zorlanırsınız
irade sahıbı kocaman ınsanlarız yapabılırız bunu
Ben filmini izlemiştim, çok etkileyiciydibende kitap.okurumm suanda ucurtma avcisi khaled rossini okuyorumm bunu okuyan varmi.aranizdq
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?