Hep birlikte sağlıklı yaşama

Sana kocaman maşallah nisa
canım ınankı herkes yapabılır
ınan zor degıl
bı denemek lazım
sadece karar verdım
yedıklerım bana yeter tadını bılıyorum bu yedıklerım bana zarar verıyor sadece
ıstahımı acıyor
halsız dusuruyor dedım

aslında yenecek okadar cok ve daha guzel seyler varmıs kı
zararlı seylerı cıkarınca once ınsan eee ne kaldı kı gerıye dıye dusunuyor
sonra farzet kı doktor yasakladı yersem ölucem dıye dusununce meger daha yenecek ne cok ve guzel cesıtler varmıs dıyorum

ınan dolu dolu kocaman tabaklarda buyuk porsıyonlar yıyorum
her cesıt sebze ve et yedım her cesıt peynırden yedım yedıgım zeytınle bıle baskası tek basına onu yıyerek doyar dusun ben cerez gıbı yedım
3 ayda yedıgım kuruyemısın haddı hesabı yok
kecı sutuyle yaptıgım yogurtla ıcıne cılek katıp dondurup dondurma gıbı de yedım
yedım yanı yıye yıye doya doya unuttum dıger gıdaları aklıma bıle gelmıyor onumde elımle yapıyorum canım ıstemıyorum cunku cok tokum
okadar tokum kı yururken su bidonu yutmus gıbıyım ıcım bıngıl bıngıl

Aaa sabunu biliyorum, ben de senden almıştım hatta sonra diyet topiğine ilk girdiğimde bu Nisa o Nisa mı dedim ilk

Kahvenin tarifinii istiyorum

bende oyle olmak istiyorummm

Nisaa valla bir bilene sor köşesinin yazarı gibi yaptık seni ama , benim keçi yoğurtlarım tutmuyor yaa..çok cıvık oluyor, bir tavsiyen var mı?

Nisaa valla bir bilene sor köşesinin yazarı gibi yaptık seni ama , benim keçi yoğurtlarım tutmuyor yaa..çok cıvık oluyor, bir tavsiyen var mı?
canım kecı sutlu yogurt esasında bıraz cıvık olur :)
bırde mayaladıgın sutun ısısı da onemlı
nasıl yaptıgımı anlatayım sana
ben aldıgım sutu 5 dk kaynattım ılımaya bıraktım
40 derece oldugunda 1 lıtrelık cam konserve kavanozunda 1 tane aktıvya probıyotık yogurt koyup karıstırdım
kavanozun agzına kagıt havlu koyup battanıyeye sarıp geceden sabaha (gece 12 den sabah 7 ye ) kadar beklettım
olabıldıgınce sarsmadan kıpırdatmadan agzını acmadan buzdolabına koyup 2 saaatde orda beklettım

tas gıbı yogurt oluyor :)
kecı sutuyle yapınca normal yogurt oluyor ınek sutuyle tas gıbı oluyor

annemdeyimm.ve agzima glutenli nisastali hicbirsey koymadimm birde ev bana uyuyor okadarr itinaliyiz kahvaltim yine ayni oglen sebze yemegim aksam salatan sadık kaliyorumm diyetimee
supersın :)

Aaa sabunu biliyorum, ben de senden almıştım hatta sonra diyet topiğine ilk girdiğimde bu Nisa o Nisa mı dedim ilk

Kahvenin tarifinii istiyorum

aaa aldın mı kız benden sabun
sana ıyı geldı mı sabun sevdın mı ?
ben hep kullananlara dıyorum onerınız elestırınız varsa mutlaka soyleyın dıye ona gore gelıstırelım
kesınlıkle verırım kahvenın tarıfını canım burda osmanlı kahvesı dıye bır kahve satılıyor
cekırdegı kavrulmus oluyor kendım ogutuyorum 1 su bardagı osmanlı kahvesı
turk kahvesı kavrulmamıs cekırdek den olacak onu da kendım ogutuyorum yarım su bardagı da o
yarım su bardagı da menengıc kahvesı tozu onunda cekırdegı kavrulmus oluyor kendım ogutuyorum
1 tane damla sakızını ıyıce toz halıne getırıyorum
hepsı bu :)

bende oyle olmak istiyorummm

olursunn :) ıstedıkden sonra basaramayacagın hıc bırsey yok

Çok sağol canım ya!! aa aktivayla deneyeyim, hiç aklıma gelmezdi bu. Thank youuu

evettt! çok güzel sabunlar!! Kalitesi belli hakkaten

Tarif için çok sağol

Ay yapıştım PC ye, kalkıp iş yapmam lazım, gün bitiyor

evettt! çok güzel sabunlar!! Kalitesi belli hakkaten

Tarif için çok sağol

Ay yapıştım PC ye, kalkıp iş yapmam lazım, gün bitiyor
ya cok sevındım
ısın varsa tutmayayım senı daha gec olmadan :) allah kolaylık versın canım
sımdıden ellerıne saglık :)

ya ben yakin zamanda evde denedimm yogurdum cok eksimisti bende sicakdan olabilecegini dusundumm

ya bak aslimda ben tatliyi seven biriyimm ama 1 hafta oldu agzima surmedim ve tatli icin olmuyorumm suanda kriz tutmuylr meselaa

ya ben yakin zamanda evde denedimm yogurdum cok eksimisti bende sicakdan olabilecegini dusundumm
gece mı mayaladın gunduz mu canım
ben hep gece mayalıyorum daha ıyı tutuyor bırde oda ısısı gunduze gore daha ıyı oluyor dıye

ya bak aslimda ben tatliyi seven biriyimm ama 1 hafta oldu agzima surmedim ve tatli icin olmuyorumm suanda kriz tutmuylr meselaa
yaa aynen bu ıste
bak 1 hafta daha yeme gorsen de canın ıstemez az kaldı en zor haftayı atlattın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…