E annemde diyetliNe kötüüüü:/ napıyorlar evde??? Ben bugün evdeki ekmeği bitirmesi için kocama yarım saat baskı yaptım,ben yemeyim diye
Sende söyle evdekilere onlar tüketsin hemen
Normal ekmek canım yaaa hamur işi yemem öyle pek zaten..kuru ekmek benim muradım:)normal ekmek minyoksa boyle poğaça tarzi falan mi
aynen 6 dan sonra yememek cok onemli..
yaa en sevdiğim sey baklava yani nasil tutcam kendimi beeen
En iyisi hurmali tatlimdan yiyeyim bi tane
Aman mitsu uzak durE annemde diyetli
Bi kismini dondurucuya koydum ama canim coook istiyo
Ay cok ilgincNormal ekmek canım yaaa hamur işi yemem öyle pek zaten..kuru ekmek benim muradım:)
Ayy uzak duruyorum da hic kolay degilAman mitsu uzak dur
Zoru başarıcazAyy uzak duruyorum da hic kolay degil
Bi 65lerden dussem hoffff:)Zoru başarıcazNisa’nın paylaştığı görselleri hatırla onlar hangi sayfalardaysa açıp açıp bakalım biz bence..
Aa çok ilginç, enginarin izgarasi nasıl oluyor ki? Anne mi yapıyor bu ciks yemekleri?Selam kizlar :)
Bugun sabah bol domates salatalik kapya biber cay
Oglen 1 yesil elma sade soguk kahve
Aksam izgara enginar ve asparaguslu deniz borulceli salata
Ve sade turk kahvesi
Su 1.5lt falan
8500 adim
Aa tamam, süperHayır canım sabah yedi de atarım ben
Bir sürü derken, saydın sankiKızlar evde bissuru tatli baklava var yaa
Tavsiye etmiyoruz ama kahvaltı ile sınırlı tut bari. Söz bişey demeyiz. En azından bu ay bizi bırakma bence.Canım samsonncuğum yaaaevet diyet diye bakmak da kastı beni,zararlı şeylerden uzak durmak mesele..aslında diyet öncesi ekmeği abartmadan önce günde 1-2 dilim ancak tüketiyordum,gayet kararındaydı beslenmem. Ne yalan söyleyim diyete son vermekten kastım da ekmeğe dönmekti
Ama haftada bir falan şöyle doya doya yiyim yaaaayazık bana yine dikkat edicem tabi genel beslenmeme. Bu kadar zorlantının içinde bir de ekmeksizliğe zorlanmayım kendimi
Ben de çok seviyorum, şöyle eksi mayalı, çıtır çıtır kızarmış kabuklu bir ekmeği hiç bir tatlıyla değişmem. O yüzden anlıyorum Fitsyi.Ay cok ilginc
Ben pek ekmek aramam ya hele pirinc varsa booolcahic aramam
Diyetlerde tatlilar cikletalar beni cok zorluyor
Eki Görüntüle 2169646
gunaydinn bu da benden olsun ucuz atlattim valla + beklerken - olmus az da olsa yeter
Makaron eksidesin en azından yahu:)Günaydın kızlar. Ben bu hafta çok dikkat etmemiştim.
Esenmine beybigirll kızlar eksidesiniz ya en azından gözünüzaydın.
metabolizma kilo vermeye alışıyordur belki,gittikçe daha hızlanır,daha çok kilo gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?