hep böyle oluyor sadece dertleşmek istedim yine

aramadı hala, neredeyse 12 saat olacak. ki kendisi beni fazla ilgiden bunaltan biriydi. bu da yalanmış demek ki. valla çok üzülüyorum.
 
iş ayarlamıştım kendime, patron akrabasını almış benim yerime. boğuldum, bunaldım. aşırı güvenmeyin kimseye ben kendimi vazgeçilmez sanmışım hatanın büyüğü bende kimse vazgeçilmez değilmiş. bu saatten sonra devam bile etsek ne olacak sanki, hiçbir şey eskisi gibi olmaz.
 
Hala aramadı ya da yazmadı. Farklı şehirlerdeyiz. Kendimi yerlere atmıyorum ya da ne bileyim kötü görünmüyorum dışarıdan ama artık sevilmediğim gerçeğine alışmak zor geliyor. Durmadan ergen gibi whatsappa girip girmediğini kontrol ediyorum girip de yazmadığını gördükçe daha da kötü oluyorum.

Net bir ayrılık olmadığı için mi? Artık netleştirmem gerekir. Engellemeli miyim sizce her yerden bir daha açmamak üzere? 24 saat dolunca engellemeyi düşünüyorum yoksa ona istediği ara verme fırsatını vermiş olurum diye düşünüyorum.
 
Şuan net olarak sonuca bağlanmış bir ayrılık olmadığı için bu durumdasınız bence. İnsanlar bazen süründürülmeden akıllanmıyorlar. Bu ilişki bitecek de olsa devam edecek de olsa erkek arkadaşınıza iyi bir ders lazım. En azından bitecekse de sizin daha iyi hissetmeniz için. Bence engelleyin ve kararlı davranın. Ona göre şekil alırsanız iyice rahatlık oluşacak sevgilinizde.
 

Teşekkür ederim, birkaç saat içinde her yerden engelleyeceğim. Yazmaya üşenen insanın kalkıp yaşadığım şehre geleceğini de sanmıyorum, artık sevilmemek çok canımı yakıyor umarım geçer.
 
sevilmemek mi hayat üstüne geldiği için böyle düşünüyorsun yoksa senin a kişisinin b kişisinin sevgisine neden ihtiyacın olsun ki kendi kendine yetebilen birisin yorumlarından anladığım kadarıyla sadece yazdığın gibi bunalmışsın biraz, kendi kendine kurup durma
 

Sizi anlıyorum ama bunu sevilmiyorum şeklinde düşünüp üzmeyin kendinizi lütfen. Sizin beklediğiniz umduğunuz sevgi anlayışına uymuyor, böyle düşünün. O sizi sevmediği için değil siz kendinizi korumak için bu tavrı alacaksınız. Sadece yürümedi ve siz yapmanız gereken şeyi yapıp tavrınızı koruyun. Uzun vadede daha iyi hissedeceksiniz, vakit kaybetmek anlamsız.
 

Adanalı hakkaten şok oldum kaldım ama geçer tabii. İki saat sonra paketliyorum bana aldığı tüm hediyeleri bodruma koyacağım çiçekler de dahil. Ara vermek istedi yanımdayken beceremedi yola çıktım eve geldim yok yere soğukluk çıkarıp ara verme düşüncesini ortaya koydu. Saksı değilim ben. Bir sürü işim var zaten bugün biraz daha üzüleyim de onları halledeyim daha yeni iş aramam lazım.
 

Teşekkür ederim evet tavrımı koruyacağım. Kazanmak isterse zaten uğraşır dünyanın öbür ucunda değilim ya. Hem şu an fırsatı varken ulaşmıyorsa zaten o da istemiyordur. Yine de üzülüyorum işte.
 
aynen ya senin güzel bir kahveye ihtiyacın var bence kendine güveni olmayan insanlara değil üzülmek için zaman tanı kendine tabiki üzüleceksin robot değilsin ama kafanda kendini değersizleştirmeye başlarsan dönüşü zor o tür kurmaların
imkanın zamanın varsa benden kendine latte söyle
 

Ya minnak bir sahil kasabasında yaşıyorum burada kafa dağıtmak öyle zor ki, şehirde yaşadığım zaman alırdım bilgisayarımı bir kafeye gider çalışırdım burada öyle bir kültür de yok imkan da yok. Evde güzel bir kahve yapayım ama :) Teşekkürler :*
 
ay daraldım. birkaç arkadaşımla konuştum sonunda beni yargılamayacak olanlarla. biri diyor ki bunda bir şey yok çocuk baskın oluşundan bunalmış biraz kendine gel diye aklınca seni cezalandırıyor o seni arar üzerine gitme. Öteki diyor ki engelle ne o öyle canı isteyince aramamak engelle de aramaya kalktığında tutuşsun diyor. Çok mu sert davranıyorum? Benim de hatalarım oldu ama artık geçmişteki ilişkilerim gibi taviz vermek istemiyorum hiç faydasını görmedim aksine taviz tavizi doğurmuştu ve yalvarmalarıma rağmen terk edilmiştim. Bu kez o konuma düşmek istemiyorum.
 
nasılsan öyle davran baskınsan baskınsındır karşı taraf şimdiye kadar bunalmadı da şimdi mi bunaldı seviyorsa tolere edebilmeliydi bana göre kaldı ki sende istemiyorsun sanki
 
nasılsan öyle davran baskınsan baskınsındır karşı taraf şimdiye kadar bunalmadı da şimdi mi bunaldı seviyorsa tolere edebilmeliydi bana göre kaldı ki sende istemiyorsun sanki

Ya ben ilişkinin dengeleri değişecekse istemiyorum çünkü ilişkiler bitiyor gurursuzluğum içimi kemirip duruyor aylarca. Dediğin çok mantıklı bu zamana kadar tolore edebiliyordu da şimdi mi problem oldu demek ki onda bir şeyler değişti. Ben bildiğimi okuyacağım zaten engelledim diye bana ulaşmaya çalışmayacaksa vazgeçtiğini anlarım.
 
Boşver canım ya herşey olacağına varıyor, bazen bizim için uğraşmayıp oluruna bırakmak , uğraşmaktan daha hayırlı .
Şimdi üzüleceksin ama belki ilerde işler daha ciddiye bindiğinde üzülmekten daha iyidir. Belkide doğru insan o değildi , bu da bahanesi oldu, senin vicdanın rahat , sen yapmadın kendi gitti, bundan sonra da senin için hayırlısı değilse yolu açık olsun
 

Bilmiyorum ki o bana sen bitiriyorsun dedi ben ona sen dedim bitti gitti galiba. En zor zamanlarımda yanımda olmuş bir insanı kaybettim.
Bensiz daha mutlu olacaksa hiç durmasın. Son 30 dk ve aramayacak biliyorum. Engelleyeceğim. Aynı şehirde olmadığımız için hiçbir şey yaşamamış gibi olacağız ne garip. Yok olacak resmen. Ve o da çabalamayacak, büyümenin en zor tarafı, birkaç sene önce üniversitedeyken ya ne olacak o aramıyorsa ben ararım derdim sevgilerin bitmesi mantıksız gelirdi. Bitiyormuş demek ki, beni her şeyden çok sevdiğini sandığım ki bence beni seven insan artık sevmeyebiliyormuş. Ne acı ki doğal karşılıyorum bunu.
 
insanlar ne umutlarla evlenip , kaç yıllık evlilikten sonra ayrılıyor. Zamanla birşeyler değişiyor , insan bunu baştan öngöremiyor bazen . Oyüzden hayırlısı olsun, zamana bırakmak en iyisi .

Belki de kaderde çok daha mutlu olacağın birisi var, Allah bilir
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…