hep böyle oluyor sadece dertleşmek istedim yine

Ben aramıyorum ama yerimde de duramıyorum. Beni çoook çok sevdiğini söyleyen oydu, hani o daha fazla seviyordu daha fazla fedakarmış öyle diyordu. İki gündür beni aramadan haber almadan durabiliyor. Ne fedakarlık ama gözlerim doldu. Bitirdim bile diyemiyor. Ben bitmesini istemiyorum hatasını anlasın istiyorum ama ya anlamayacak ya da anladığında geç olacak herhalde.

huyları da iyi gerçekten çok üstüne gittim onun biliyorum. takıldığım tek nokta bundan rahatsız olmayışıydı neden oluyor artık demek ki sevmiyor.

merhaba, okuduğum kadarıyla bana biraz fazla abartmışsınız gibi geldi.
karşı taraf saçmalamış ve triplere girmiş olabilir, tamam, ama hemen bu kadar büyük melankoliye girmeyi ve engellemeyi çocukça buldum açıkçası. başka numaradan yazmasının yetmeyeceğini, size hiçbir şekilde ulaşamayacağını, anca 7-8 saatlik mesafeyi gelmesini beklediğinizi söylemişsiniz. kendimden pay biçiyorum da sevgilim aramızda 8 saatlik yol varken benim hatam sonucu beni engellese ona başka bir numaradan ulaşırdım, konuşmak isterdim. reddederse de atlayıp 8 saatlik yol gitmezdim. bunu yapabilmem için anca %100 hatalı, çok büyük bir suç işlemiş olmam gerekiyor. yoksa diğer türlü bir hatamda farklı şehirlerde olmamıza rağmen erkek arkadaşım beni engellese "ayrılmaya yer arıyormuş" der, susar otururdum. aynı şehirlerde olsanız engelleyin hadi tamam ama farklı şehirler yahu, bir kavga bu kadar büyümemeli bence…

Ben hatalı olduğumun farkındayım aslında oturup konuşabilirdim ama yanyanayken ben kalkıp gitmişken seni seviyorum beni affet diye peşimden gelen oydu. Bir gün sonra dalga geçer gibi yok yere sorun çıkarıp kavga etmesi bence onu haksız yapar. Gelme konusunda biraz abartmış olabilirim gelmese başka bir numaradan arasa da kabulüm ama engellemem gerekiyor çünkü onun bu yaptığı ara verme isteğini zorla bana kabul ettirmek neticede iki gündür konuşmuyoruz dolaylı yoldan ara vermiş oluyoruz. E benim isteklerimin önemi hiç mi yok, o canı isteyince gelsin istemeyince gitsin mi?

Bir çaba görsem sizin dediğiniz gbi bir şeyleri değiştireceğim ancak şimdilik hayatından memnun görünüyor.

Kafamda açıkçası başka bir numaradan ararsa hemen barışmamak ve müsait bir zamanda gelip yüz yüze konuşmayı istemek var ama adam aramıyor zaten, hepsi benim kafamda :)

Henüz çok taze olduğu için ben arasam barışırız biliyorum, ancak geçmiş tecrübelerimden yola çıkarak bunun bir insanı çok şımartacağını da biliyorum bir daha üzülmek istemiyorum.

birebir aynı durumdayız. izninle ben de konunda yazabilir miyim. aynı bekleme süreci ve aynı "ben ararsam şımarır, o aramalı hissi" ile duruyorum.

Henüz çok taze olduğu için ben arasam barışırız biliyorum, ancak geçmiş tecrübelerimden yola çıkarak bunun bir insanı çok şımartacağını da biliyorum bir daha üzülmek istemiyorum.

Arama, net

O arasin anlasin hatasini. Fakat aradiginda bu sefer sen trip atma. Bayiyoruz adamlari

Arama, net

O arasin anlasin hatasini. Fakat aradiginda bu sefer sen trip atma. Bayiyoruz adamlari

Ama aramazsa korkusu da var içimi o kemiriyor benim yoksa buraya konu bile açmazdım içim içimi yiyor ya aramazsa ya aramazsa diye zaten engelledim ya uğraşmazsa oof.

Tribi atan oydu diye bu hallere geldik tripten nefret ediyorum arasa uzatmayacağım. Teşekkür ederim, onlar da hemen baymasınlar bu nasıl bir naz niyaz anlamadım

Lütfen yaz ya farklı bir kişiden dinlemek bana da iyi gelir belki.
benim dün öğlen oldu olaylar. o saate kadar ilanı aşk modundayken bir anda birbirimize girdik.
erkek arkadaşım aşırı iyidir, hani tek kötü diyebileceğim özelliği sinirliyken fazla sinirlidir. o da genelde bana değil, hayatla sorunları var. hani yanlış park eden araba görse sinirlenir, telefonda bekleten çağrı merkezi vs. bu tarz şeylere fazla kızar o kadar.

6 ayı geçti ilişkimiz, üç dört senelik de bir tanışıklık var. o kovalardı genelde ben numaramı vermezdim. verdiğim günden beri de seviyorum, aşık oldum.

sürekli jest yapan, bana prenses gibi hissettiren bir adamdır. gittiğim mekanı sorar mesela, giderim oraya bana çiçek gelir vs. hep böyle sürprizler. her şeyin en lüksü* (bu kısmı özellikle söylüyorum) en hava atılabilecek olanı şeklinde ilerledi hayatım bir süredir. kendimi prenses gibi hissettim gerçekten.

lakin geçtiğimiz ay doğum günümde bir şey oluverdi. (farklı şehirdeyiz)
gelir diye bekledim, gelmedi. hediye gönderir dedim, göndermedi. hadi bi çiçek bari gönderir dedim. göndermedi. bak ay dönümlerinde bile çiçek yollayan bi adam bu. çok güzel upuzun bi mesajla doğum gunumu kutladı. sonra da arayıp "aşkım ben hediye işini halledemedim bir türlü istediğimi yapamadım, kuru bir çiçekle de geçiştirmek istemedim" dedi. ben de anlayışlı gibi davrandım, hala akşam kesin gelir sürpriz yapar diyorum.
yok yok yok.

neyse doğum günü geçti, o gün geçti bu gün geçti derken 1 aydır buluşmadık. haftasonu buluşalım dedik bu hafta için. (o istanbul ben ankaradayım)
sonra aradı dedi ki, ben iznimi bu ay alabiliyorum, ay sonu tatile gidelim mi, direkt kabul ettim.

o zaman bu haftasonu buluşmayalım boşa masraf olmasın diye düşündüm. ona da öyle dedim ne de olsa tatilde görüşeceğiz bi daha yorgunluk olmasın vs dedim.

biraz bozuldu gibi oldu ama tamam dedi. sonra nolduysa tatil olayında oldu. otellere baktı, uçak fiyatları vs uçmuş kıbrısa dörtyüz tl falan. bu da inatla her şeyi ben ödeyeceğim tavırlarında, maço takılıyor.

ben de inatla ben tatil paramı sevgilime ödetmem diyorum.
en son benim de param olsun ama o ödesin şeklinde anlaştık. hani arada bi yemeği ben ısmarlarım, yolu ben alırım vs diye düşündüm. sonra tatil araştırdı araştırdı araştırdı, huysuzlandı, mızmızlandı.

o pahalı, bu kötü, bu konforlu değil vs vs diye diye. elimizde bi seçenek kalmadı.

ben de dün "hayatım tatile bakabildn mi?" diye aradım. iznimi ona göre ayarlayacağım çünkü.
"hayır" dedi. "istersen hiç zorlama şartları, olmazsa seneye gideriz" dedim. "bakarız ya" dedi. böyle gergin şekilde.

kapattık sonra telefonu.

ben de kırıldım ben biraz yazdım. çok istiyordum seni görmeyi. iki ay olacak nerdeyse görüşmeyeli dedim. aradı direkt. neye kırıldın vs.

bazen boyle oluyor dedim. "kendimi değersiz hissediyorum. sanki beni görmek istemiyorsun gibi geliyor. doğum günümde de öyle hissettim dedim. konu orada hediye değildi. 30 liran da mı yoktu, bi çiçek de mi gönderemedin" dedim. burada delirdi. bana küfür etsen daha iyiydi. ben bu konuda hassasım bilmiyor musun, 30 liram vardı, ben sana bin liralık çiçek de yollasam istediğimi yapmış olmayacaktım bu yüzden göndermedim bunu sana söyledim vs dedi.

sen bencilsin, dünya senin etrafında dönmüyor. nankörsün dedi.
kaba konuşma dedim.
nankörsün, üstüne basa basa söylüyorum, altını çiziyorum. nankörsün dedi.

belki on kez nankör dedi bana.
dedim ki ben nankörsem katlanmak zorunda değilsin. bırakır gidersin. ama bana bir adam bir telefon konuşmasında on kez nankör diyemez.hakaret edemezsin dedim. sıkıldım ve yoruldum dedim. her an bana kızacak mısın diye korkarak yaşayamam ben dedim. hep gitmeyi öne sürüyorsun, sen gidersin sıkıldıysan dedi. ben bir şey yapmıyorum dedim.

sırtımda bir sorun var son dönem, sinir sıkışması. o sıra çok sırtım ağrıdı. dayanamıyorum kapatıyorum telefonu dedim. çok ağrım var dedim. kapat dedi. hoşçakal dedim kapattık.

o saatten beri ne aradı ne sordu. ne twit attı ne bir şey.
adam hiç oldu.

ben dikkatini çekmek için twit de atıyorum, instagrama foto da. ama onda ses yok.

belki de böyle bitecek, ama çok seviyordu hani ya...

Seviyorsa ve biraz empati kurabilme yetisine sahipse arayacak.

Bir iki gün kafani topla sonra engeli kaldir. Belki aradi ama uşak engelli nasil bileceksin

Kiz tipatip bensin hee

ben de aynı fikirdeyim. ararsa trip atma. ben ararsa mesela kendi hatamdan dolayı özür dilerim o da diler sorun diye düşünüyorum.
gerçi peşinde koşturan kadınlar kıymetli oluyor ama...
o peşinde koşturan kadınlar da bitti mi bitti diyorlar gerçekten. bizim gibi oturup beklemiyorlar galiba.

bu arada ilk gün ben de senin gibiydim. bi rahatlık vardı üzerimde. haklı hissediyordum. olmazsa da olmaz diyordum. bugün göçtüm.

30 lira mevzusuna da açıklık getireyim. hani ben senden pahalı bi hediye beklemiyordum anlamında 30 liran da mı yoktu dedim ama o bunu yanlış anladı.

Olaylar çok benzer tek fark biz tatile çıktık ama tatilde kavgalar yaşadık dönüşünde de hemen anlattıklarım gerçekleşti. Ne biriktirmişler içlerinde böyle. E biz nankörsek, biz bencilsek (benimki de bencilsini en az 10 defa tekrarlamıştır) siz çok yüceyseniz neredesiniz acaba?

Valla ben geçmişimi biliyorum, bundan önceki ilişkimde çok yapıcıydım her şeyi alttan alan taraf bendim ne oldu plaket mi verildi şiddet gördüm, aşağılandım, mahvoldum ben. Unutamıyorum yaşadıklarımı. O günden beri erkeklere karşı gardımı almış vaziyetteyim. Bilmiyorum ben ilgisini bile çekmiyorum engelledim ama ulaşsın istiyorum kolay olsun istemiyorum kırıldım çünkü. Engelleyip arama beklemek de komik ama bekliyorum işte.

Bence sen de yazma doğum günü olayında da hiçbir şey almasa bile bir uçağa atlayıp gelebilirdi ne bileyim. Çok abartmış gereksiz yere. Umarım kısa zamanda sevgilin hatasını anlayıp arar. Daha dün olmuş senin olay da, saçma sapan bekletmez umarım.

Ay para konusunda benimki de çok takıntılı. Erkeklerin çoğunda var bence sanki para yüzünden eziyormuşuz gibi anlıyorlar ben de ona suskun olduğunda sıkıldık galiba biraz ne yapsak dediğimde ne yapalım seninle çok güzel aktiviteler yapmak isterim bu kadarı yetmiyor herhalde zengin olmadığım için özür dilerim deyip duruyordu en son kızdım benim böyle bir insan olduğumu düşünüyorsan çek git saçmalama artık diye sert olunca bir daha açılmadı para konusu.

Sen gayet iyi açıklamışsın bence, öyle anlıyorsa o onun alınganlığı mantıklı düşündüğünde geçer diye düşünüyorum.

geçmiş sıkıntı. ben de o yüzden kendimi sana benzettim. geçmişte olsa elli kez aramıştım ben, yapıcı olurdum. son ilişkimde de yaptım bunu, onbeş gün falan aradım yalvardım en son öğrendim ki arkadaşımla beraberlermiş. dolayısıyla artık reddedilme korkusu mu dersin ne dersin bilmiyorum, aramamam gerek diyorum.

sevgilimle bir kez ciddi tartıştık, benim hatam olan bir şeyde. o zaman ben adım attım. birkaç gün soğuk yapmıştı bana. kolay unutamam demişti. o yüzden bir de aramıyorum. kozları eline verirsem bir süre süründürür. ben öyle değilim. o hata yapar barışırsam kaldığım yerden devam ediyorum.

Seviyorsa ve biraz empati kurabilme yetisine sahipse arayacak.

Bir iki gün kafani topla sonra engeli kaldir. Belki aradi ama uşak engelli nasil bileceksin

Kiz tipatip bensin hee

Ya engelliyim madem panik ol gizli numaradan aramaya çalış ki engelliyken arama kabul ediyor gizliden telefonum denedim, ne bileyim annenden ara dışarıda kontörlü telefondan ara bunlar çok çabalar mı ki.
İşin kötüsü telefon bildirim bile göstermiyor engellediğin zaman bir numarayı aradıysa bile hiç bilmiyorum ama whatsapptan o da engelledi gibi sanırım ya da gizlilik ayarı yaptı çünkü birkaç arkadaşımdan kontrol ettim kimsede hiçbir bilgisi görünmüyor engellenmiş gibi duruyor.

ben dikkatini çekmek için twit de atıyorum, instagrama foto da. ama onda ses yok....

princesss Dikkatini tek bir yolla cekersin... susarak, hic görünmeyerek, sosyal medyayi, whatsapp gibi uygulamari hic kullanmayarak.

Bir süre sonra bu öldümü kaldi mi diye merak eder. [/QUOTE]

ya aslında rutinimi yaptım gibi oldu. hani o yok diye susmadım da sıradan twitler attım.
gündemle ilgili vs.
fotoğraf da tepki versin diyeydi ama ona vermedi işte. whatsappa girmiyorum bile. ama dediğini yapayım zaten instagram bağımlılığım yok. twit de atmayayım bir süre.

ya bi de kadınlarla dolu bi ofiste çalışıyorum. sürekli çiçek gelir hep sorarlar kavga mı ettiniz noldu diye. yoo o hep böyledir derim. doğum günüm öncesinde de hep kimbilir neler yapacak diyorlardı. elim boş kalınca eve gelince annem bile sordu yani. çok şaşırdık. gözden cikardi herhalde beni dedim.

benimki de çok sık der bunu. ben pansiyon bulmuştum cok tatlı deniz dibinde. benim seni pansiyona götüreceğimi mi düşünüyorsun o kadar da öldüm mü sence falan diyordu. aslında öyle değil ki ya niyetim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…