- 25 Ağustos 2016
- 2.690
- 3.429
- 53
- Konu Sahibi brenda chenowith
O sesi hissettim. Arkadaşım içime kurt düşürdü arar diye bekleme bir ara yokla senin de hataların var dedi. Aramayacakmış gerçekten. Kahroluyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O kadar biriktirmiş ki keşke bana sorun yok demeseymiş, tüm dediklerinde haklı. Ağzımı açıp hiçbir şey diyemedim.
Çok bağırdım insan içinde, çok rezil ettim, çok baskıladım.
İstemiyor beni sana güvenmiyorum dedi. Engelledi de her yerden. Ben ne bileyim hiç taşmaz hiç bıkmaz sandım. Bıkılıyormuş.
ok. bak sen de durumu anlamışsın. sizin yaş farkınız var bu önemli aslında. sen de 30 olsan mesela bu şekilde davranmazdın belki. henüz küçüksün ona göre*
gerçekten bitirdi, soğudu mu senden bunu anlamışsındır? hani sevgi hissettin mi hiç?
bağırmak, rezil etmek vs gerçekten çok çirkin. ama oluyor biz de şımarıyoruz ne oluyorsa bir anda.
yerinde olsam gerçekten istiyorsam ve şans istiyorsam, bir mesaj atardım. bu kez çok vakit geçirmeden.
"konuştuğumuz, benimle ilk kez paylaştığın her konuda haklıydın. bu yüzden telefonda sustum, bir şey diyemedim, ben çok bilmiyorum bu işleri. nasıl davranılır bilmiyorum. seninle gerçek bir ilişkiyi öğrendim* (buraları şişirebilirsin, bi seni sevdim falan türünde) ama anlıyorum ki yeterince olgun olamamışım.ben de yaptıklarımı düşününce, sen beni uyarınca kendime yakıştıramadım. sen de beni uyarmayınca mutluyuz sandım.
ben hatalarımı telafi etmek isterdim bir şansımız daha olsaydı. sadece kendimi anlatmak ve bu konudan dolayı özür dilemek istedim son kez" gibi bir şey yazardım.
sonrasında onun durumuna göre şekillendirirdim.
çok şaşırdım. altı üstü ufak bir tartışma olduğunu, sizin büyüttüğünüzü zannetmiştim ben çünkü. demek öyle değilmiş, başından beri hislerinizde haklıymışsınız. hayırlısı olsun. ama "dediği her şeyde haklı" diyorsunuz ya, ben olsam özür dilerdim. pişman olduğumu belirtirdim, öyle çekilirdim.O kadar biriktirmiş ki keşke bana sorun yok demeseymiş, tüm dediklerinde haklı. Ağzımı açıp hiçbir şey diyemedim.
Çok bağırdım insan içinde, çok rezil ettim, çok baskıladım.
İstemiyor beni sana güvenmiyorum dedi. Engelledi de her yerden. Ben ne bileyim hiç taşmaz hiç bıkmaz sandım. Bıkılıyormuş.
aynı fikirdeyiz. ama adam engellemiş dolayısıyla mesaj atamıyor, arayamıyor.çok şaşırdım. altı üstü ufak bir tartışma olduğunu, sizin büyüttüğünüzü zannetmiştim ben çünkü. demek öyle değilmiş, başından beri hislerinizde haklıymışsınız. hayırlısı olsun. ama "dediği her şeyde haklı" diyorsunuz ya, ben olsam özür dilerdim. pişman olduğumu belirtirdim, öyle çekilirdim.
mail atılabilir aslında, ya da gerçekten uğraşmak istiyorsanız bir arkadaşınızdan rica edinaynı fikirdeyiz. ama adam engellemiş dolayısıyla mesaj atamıyor, arayamıyor.
mail atılabilir aslında, ya da gerçekten uğraşmak istiyorsanız bir arkadaşınızdan rica edinbrenda chenowith ; erkek arkadaşınızla birlikte bir whatsapp grubu açsın size, sonra çıksın o gruptan. siz de yazmak istediklerinizi yazarsınız, görür. engelleyince grup mesajları görülüyor çünkü. gerçekten haksız olduğunuza inanıyorsanız ve çabalamak istiyorsanız denenebilir bence.