- 25 Ağustos 2016
- 2.690
- 3.429
- 53
- Konu Sahibi brenda chenowith
inkar aşaması mı depresyon mu bu bilmiyorum kabullenemiyorum ama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevgilibrenda chenowith erkek arkadaşınızın sizin konuşmanıza bile fırsat vermeden kaçar gibi engellemesi gerçekten acımasızlık bence. Daha 2gün önce ulaştığınız konuştuğunuz adama şuan ulaşamıyorsunuz ve sizi mahveden de bu. Biliyorum zor ama lütfen sakin olun. Tek bir adım daha atıp ulaşmaya falan çalışmayın. Çünkü bu şekilde yaptıkça o daha güçlü durup dayanabiliyor.
Bu durumda yapabileceğiniz en büyük hata kendinizi suçlamak olur. Hepimizin hataları var hangimiz mükemmeliz ki? Erkek arkadaşınız madem bu kadar kırgındı size zamanında bunları söyleyebilirdi. Evlilik konusu konuşulurken bu kadar U dönüşü yapması da onun samimiyetsizliğini gösterir bence. Bütün suçu sizin üzerinize yıkıp, haklı çıkmaktan başka bir derdi yok. Zaten amacı size suçlu hissettirmek şuan. Kendinize güvenin, ulaşmaya çalışmayın. Sevilmemek ve bırakılmak sizi çok derinden etkiliyor yazdıklarınızdan bunu anlıyorum. Eski yaşadığınız üzücü tecrübeler vs herşey çağrışım yapıyor sizde şuanda.
O yüzden bu durum derinleşmeden hemen önlem alın.
1)Kesinlikle ulaşmaya çalışmayın, arkadaşlarınız vs de aramasın. Şöyle 4-5 günlük bir üzülme süresi tanıyın kendinize, ağlayın üzülün, içinizden geçenleri kağıda dökün, gerekirse yastıkları yumruklayın. Bu süreci sonra sonlandırın.
2)Müzik dinlemeyin ve kesinlikle yürüyüş yapın. Bu beyin kimyanızı biraz iyileştirir.
3)Kahve tüketmeyin, melisa çayı vs varsa o tarz bitki çayları tüketin.
4)Daha da kötü hissederseniz psikolojik yardım alın.
Sinirden mi yapıyordur ki? Tamamen vazgeçti mi benden. Benimle konuşsun açıkça söylesin neden konuşamıyorm hayatıma decam edemiyorum.
Sen adamı fazla yormussun gibi.benim dün öğlen oldu olaylar. o saate kadar ilanı aşk modundayken bir anda birbirimize girdik.
erkek arkadaşım aşırı iyidir, hani tek kötü diyebileceğim özelliği sinirliyken fazla sinirlidir. o da genelde bana değil, hayatla sorunları var. hani yanlış park eden araba görse sinirlenir, telefonda bekleten çağrı merkezi vs. bu tarz şeylere fazla kızar o kadar.
6 ayı geçti ilişkimiz, üç dört senelik de bir tanışıklık var. o kovalardı genelde ben numaramı vermezdim. verdiğim günden beri de seviyorum, aşık oldum.
sürekli jest yapan, bana prenses gibi hissettiren bir adamdır. gittiğim mekanı sorar mesela, giderim oraya bana çiçek gelir vs. hep böyle sürprizler. her şeyin en lüksü* (bu kısmı özellikle söylüyorum) en hava atılabilecek olanı şeklinde ilerledi hayatım bir süredir. kendimi prenses gibi hissettim gerçekten.
lakin geçtiğimiz ay doğum günümde bir şey oluverdi. (farklı şehirdeyiz)
gelir diye bekledim, gelmedi. hediye gönderir dedim, göndermedi. hadi bi çiçek bari gönderir dedim. göndermedi. bak ay dönümlerinde bile çiçek yollayan bi adam bu. çok güzel upuzun bi mesajla doğum gunumu kutladı. sonra da arayıp "aşkım ben hediye işini halledemedim bir türlü istediğimi yapamadım, kuru bir çiçekle de geçiştirmek istemedim" dedi. ben de anlayışlı gibi davrandım, hala akşam kesin gelir sürpriz yapar diyorum.
yok yok yok.
neyse doğum günü geçti, o gün geçti bu gün geçti derken 1 aydır buluşmadık. haftasonu buluşalım dedik bu hafta için. (o istanbul ben ankaradayım)
sonra aradı dedi ki, ben iznimi bu ay alabiliyorum, ay sonu tatile gidelim mi, direkt kabul ettim.
o zaman bu haftasonu buluşmayalım boşa masraf olmasın diye düşündüm. ona da öyle dedim ne de olsa tatilde görüşeceğiz bi daha yorgunluk olmasın vs dedim.
biraz bozuldu gibi oldu ama tamam dedi. sonra nolduysa tatil olayında oldu. otellere baktı, uçak fiyatları vs uçmuş kıbrısa dörtyüz tl falan. bu da inatla her şeyi ben ödeyeceğim tavırlarında, maço takılıyor.
ben de inatla ben tatil paramı sevgilime ödetmem diyorum.
en son benim de param olsun ama o ödesin şeklinde anlaştık. hani arada bi yemeği ben ısmarlarım, yolu ben alırım vs diye düşündüm. sonra tatil araştırdı araştırdı araştırdı, huysuzlandı, mızmızlandı.
o pahalı, bu kötü, bu konforlu değil vs vs diye diye. elimizde bi seçenek kalmadı.
ben de dün "hayatım tatile bakabildn mi?" diye aradım. iznimi ona göre ayarlayacağım çünkü.
"hayır" dedi. "istersen hiç zorlama şartları, olmazsa seneye gideriz" dedim. "bakarız ya" dedi. böyle gergin şekilde.
kapattık sonra telefonu.
ben de kırıldım ben biraz yazdım. çok istiyordum seni görmeyi. iki ay olacak nerdeyse görüşmeyeli dedim. aradı direkt. neye kırıldın vs.
bazen boyle oluyor dedim. "kendimi değersiz hissediyorum. sanki beni görmek istemiyorsun gibi geliyor. doğum günümde de öyle hissettim dedim. konu orada hediye değildi. 30 liran da mı yoktu, bi çiçek de mi gönderemedin" dedim. burada delirdi. bana küfür etsen daha iyiydi. ben bu konuda hassasım bilmiyor musun, 30 liram vardı, ben sana bin liralık çiçek de yollasam istediğimi yapmış olmayacaktım bu yüzden göndermedim bunu sana söyledim vs dedi.
sen bencilsin, dünya senin etrafında dönmüyor. nankörsün dedi.
kaba konuşma dedim.
nankörsün, üstüne basa basa söylüyorum, altını çiziyorum. nankörsün dedi.
belki on kez nankör dedi bana.
dedim ki ben nankörsem katlanmak zorunda değilsin. bırakır gidersin. ama bana bir adam bir telefon konuşmasında on kez nankör diyemez.hakaret edemezsin dedim. sıkıldım ve yoruldum dedim. her an bana kızacak mısın diye korkarak yaşayamam ben dedim. hep gitmeyi öne sürüyorsun, sen gidersin sıkıldıysan dedi. ben bir şey yapmıyorum dedim.
sırtımda bir sorun var son dönem, sinir sıkışması. o sıra çok sırtım ağrıdı. dayanamıyorum kapatıyorum telefonu dedim. çok ağrım var dedim. kapat dedi. hoşçakal dedim kapattık.
o saatten beri ne aradı ne sordu. ne twit attı ne bir şey.
adam hiç oldu.
ben dikkatini çekmek için twit de atıyorum, instagrama foto da. ama onda ses yok.
belki de böyle bitecek, ama çok seviyordu hani ya...
Isteler nerelerden ulaşacaklarını tahmin bile edemezsin.Ama kişiye göre değişir tabi.Erkekler yok sunuda yapayim burdan da bi arayayim demiyor. Onlar icin aradim mi aradim, engelli mi engelli bitti.
Düz mantik yani askisi
Ama o da dozunda olacak.Elinde de patlayabilir.Uzub vadede ise yaramaz.Kisa vadede ise yarar.ben de bir gün erkek arkadaşımla kavgalıydım, hatanın büyüğü ondaydı ve araması için bekliyordum. söylerken utanıyorum ama dikkatini çekmek için şöyle bir şey yaptım; telefonumun otomatik ekran kilidi özelliğini kapattım, gece whatsapp'ı açtım ve whatsapp açık şekilde uyudumama işe yaradı valla, gece 2.30da "kimle konuşuyorsun?" diye mesajlar atmış, ben cevap yazmayınca da aramıştı aramasına uyanmıştım. ilerde bir gün şans eseri de şunu öğrendim, meğerse o zaman o gecenin sabahı için benim sevmediğim bir arkadaşıyla buluşmak için plan bile yapmış. gece beni çevrimiçi görüp mesaj yazmasa daha adım atası hiç yokmuş, gezip tozacakmış yani. maalesef bazen böyle taktikler gerekiyor
![]()
böyle şeyler zaten 1 bilemedin 2 defa yapılır…Ama o da dozunda olacak.Elinde de patlayabilir.Uzub vadede ise yaramaz.Kisa vadede ise yarar.
Bence ikimizin de burnu dik böyle giderse ayrılırız demeye getiriyor.ayyy ben de mi yapsam ya. bizde son görülmeler kapalı o yüzden üçte girip dörtte çıksam fark etmiyor. onun online yakalaması lazım. bugun instagrama attığım foto hafif seksiydi, tepki verir diye. sırt dekolteli denebilir ama vermedi.
az önce bi twit atmış
Ateş suya düştü ama ne su buhar oldu ne de ateş söndü. Alevler bütün şehri sardı.
twit bu. ben anlamadım lanet olsun ki. ama sanırım üzülüyordur ya.
Erkeklerde olmaz.Kadinlarin sinirsiz olmasa da ona yakin sevdiği oluyor ama.Bensiz daha mutlu olur inşallah.
Mutluluğu hak eden iyi biri, ben sınırsız sevilirim sanmışım olmuyormuş öyle.
Yazmasın bence.Ben yaptım daha önce.Bir erkek vazgectimi tam vazgeciyor.Bizim gibi iki güzel soze kanmıyor.Onu simarttigiyla ,onuru zedelendigiyle ve enerjisini ona kaptirdigiyla kalır.ok. bak sen de durumu anlamışsın. sizin yaş farkınız var bu önemli aslında. sen de 30 olsan mesela bu şekilde davranmazdın belki. henüz küçüksün ona göre*
gerçekten bitirdi, soğudu mu senden bunu anlamışsındır? hani sevgi hissettin mi hiç?
bağırmak, rezil etmek vs gerçekten çok çirkin. ama oluyor biz de şımarıyoruz ne oluyorsa bir anda.
yerinde olsam gerçekten istiyorsam ve şans istiyorsam, bir mesaj atardım. bu kez çok vakit geçirmeden.
"konuştuğumuz, benimle ilk kez paylaştığın her konuda haklıydın. bu yüzden telefonda sustum, bir şey diyemedim, ben çok bilmiyorum bu işleri. nasıl davranılır bilmiyorum. seninle gerçek bir ilişkiyi öğrendim* (buraları şişirebilirsin, bi seni sevdim falan türünde) ama anlıyorum ki yeterince olgun olamamışım.ben de yaptıklarımı düşününce, sen beni uyarınca kendime yakıştıramadım. sen de beni uyarmayınca mutluyuz sandım.
ben hatalarımı telafi etmek isterdim bir şansımız daha olsaydı. sadece kendimi anlatmak ve bu konudan dolayı özür dilemek istedim son kez" gibi bir şey yazardım.
sonrasında onun durumuna göre şekillendirirdim.
Sanmam.Boyle alangirlee yapmazlar pek.Burun sürtmem için de olabilir kimi yapıyor ama çoğu da bi konuda net.belki çok safça bir düşünce olacak ama evlenme teklifi yüzünden böyle davranıyor olabilir mi? Yani biraz kavga çıkarıyım, ayrıldık sansın, engelliyim vs sonra sürpriz yaparım daha çok sevinir cinsinden. Erkek milleti sever böyle odunlukları, hem hiçbir şey yokken sorun çıkardı da diyorsunuz.
Ama yine de ne olursa hakkınızda hayırlısı olsun, çok üzmeyin lütfen kendinizi. Dengesiz biriyle olmasındansa hiç olmasın daha iyi.
Bir de evlenip terketmesi vardi tabi.Kotunun kötüsü olurdu.İş ciddiye binmeden dangoz yanını göstermiş olduğu için şükredin bence.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Bir araya gelmek için değil ama verdiği rahatsızlık için özür dileyip çekip gidebilir.Ama şimdi değil.Uc hafta sonra:)Biryerde okumustum.çok şaşırdım. altı üstü ufak bir tartışma olduğunu, sizin büyüttüğünüzü zannetmiştim ben çünkü. demek öyle değilmiş, başından beri hislerinizde haklıymışsınız. hayırlısı olsun. ama "dediği her şeyde haklı" diyorsunuz ya, ben olsam özür dilerdim. pişman olduğumu belirtirdim, öyle çekilirdim.
Çok haklısın.Düzeltilme kapılarını kapatarak bitirmiş demek ki.Karşıdakine en azından düzgün bir veda şansı bile sunmadan.. Erkekler biriktirip biriktirip çok küçükmüş gibi görünen bir olayla patlayabiliyorlar. O küçücük olay için ilişkiyi bitirmiş gibi görünseler de bir temeli var o olayın. Yine de doğru düzgün, insana kendini iğrenç hissettirmeden ayrılmak denen bir şey var. Onu da yapmıyorlar ki canları sıkılmasın. Karşı taraf ara verdiklerini sanadursun, erkek bitirmiş bile.
Sevgisi de azalmış sanki.
Onun heyecanı daha tepesinde. Bir durulsun, sakinleşsin, gemileri yakan tavrı biraz eskisin.. O durumda hala eskisi gibi sevdiğini fark ederse anlar o zaman neyin ne olduğunu. Tabi sevgi bitmediyse. Çünkü erkekler vicdan uğruna ilişki yürütemiyorlar.
Bir veda hakkı bile tanımazlar.Okadar acımasizlar.ama ben inanamıyorum bir vedaya da mı hakkım yok ben delireceğim burada ya.
Inkar aşaması.Nasil böyle olur.Beni hiç mi sevmedi?Sevgisi nasıl biter?Kabullenemez insan hemen.inkar aşaması mı depresyon mu bu bilmiyorum kabullenemiyorum ama
Inkar aşaması.Nasil böyle olur.Beni hiç mi sevmedi?Sevgisi nasıl biter?Kabullenemez insan hemen.