biz iki eltiyiz bende 6 yaş küçük eltim ben onu görür görmez çok sevmiştim deli dolu oldukça cahil bir kız yani neyibni kafama takıpta canımı sıkacağım diye düşünürdüm hep şimdide öyle ikimizin aile yapısı yetiştiği ortam eğitim kültür kişilik vs. hiç bir konuda uyuşmayız kendisi ile o çok rahat dağınık vurdumduymaz bir tiptir bense tam tersi bir araya geldiğimizde falan konuşur muhabbet ederiz kayınvalidemler yazın köydeler kışın geldiklerinde bebeğime baktığı için her akşam uğrar yemeğimizi yer çıkarız eltimde çalışıyor bebeğim olana kadarda ilişkimiz iyiydi yani dediğim gibi kendime rakip vs görmediğim için bir araya geldiğimizdee lay lay lom yapar geçerdim ama ne zamanki benim bebeğim oldu kızcağızz 180 derece ters döndü kendiside yapabilir herhangi bir sorunları yok ama eşi istemiyor bende evlendikten üç yıl sonra yaptım bebeğimi o benden bir yıl sonra evlendi ama sürekli abla regl oldunmu diye sorardı her ay kendi kendine bir rakabet olarak görürdü sanırım ve ben her seferinde evet canım zaten düşünmüyorum derdim oda evet iyi yapıyosun derdi yoğun çalışıyorsun ben niyetini anlardım ama dediğim gibi ne takacağım evim ayrı yolum ayrı buda onun için sıkıntı sanırım eşi annesi gilden ayrılmak istemiyor buda ayrı bir eve çıkmayı istiyor yani kısacası onun benimle çok benim onunla ise hiçbir sorunum yok her zaman ettiğim bir dua vardır Rabbim herkesin kalbindekini önüne versin diye olmadık laflar veya konuşmalarımızı çarpıtıp kayınvalideme yetiştirdiğinide çok çok iyi biliyorum ama ben kayınvalidem zemin hazırlasa dahi bir kez olsun oturup onu çekiştirmiş değilimdir hep derim anne küçük öğrenecek öyle görmüş ailesinden ne yapsın tarzında kapatmışımdır herkesin iyiliğide kötülüğüde kendine ben yastığa başımı koyduğumda vicdanım rahatsa tamamdır o benim için ha birde eltim bu kadar deli dolu hayatı bildiği gibi yaşayan birisi olmasa kayınvalidemle aynı çatı altında çatlatamaz çatlar kaydirigubbakcemile3