• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep Eltiler kt, siz de Elti misiniz?

biz iki eltiyiz bende 6 yaş küçük eltim ben onu görür görmez çok sevmiştim deli dolu oldukça cahil bir kız yani neyibni kafama takıpta canımı sıkacağım diye düşünürdüm hep şimdide öyle ikimizin aile yapısı yetiştiği ortam eğitim kültür kişilik vs. hiç bir konuda uyuşmayız kendisi ile o çok rahat dağınık vurdumduymaz bir tiptir bense tam tersi bir araya geldiğimizde falan konuşur muhabbet ederiz kayınvalidemler yazın köydeler kışın geldiklerinde bebeğime baktığı için her akşam uğrar yemeğimizi yer çıkarız eltimde çalışıyor bebeğim olana kadarda ilişkimiz iyiydi yani dediğim gibi kendime rakip vs görmediğim için bir araya geldiğimizdee lay lay lom yapar geçerdim ama ne zamanki benim bebeğim oldu kızcağızz 180 derece ters döndü kendiside yapabilir herhangi bir sorunları yok ama eşi istemiyor bende evlendikten üç yıl sonra yaptım bebeğimi o benden bir yıl sonra evlendi ama sürekli abla regl oldunmu diye sorardı her ay kendi kendine bir rakabet olarak görürdü sanırım ve ben her seferinde evet canım zaten düşünmüyorum derdim oda evet iyi yapıyosun derdi yoğun çalışıyorsun ben niyetini anlardım ama dediğim gibi ne takacağım evim ayrı yolum ayrı buda onun için sıkıntı sanırım eşi annesi gilden ayrılmak istemiyor buda ayrı bir eve çıkmayı istiyor yani kısacası onun benimle çok benim onunla ise hiçbir sorunum yok her zaman ettiğim bir dua vardır Rabbim herkesin kalbindekini önüne versin diye olmadık laflar veya konuşmalarımızı çarpıtıp kayınvalideme yetiştirdiğinide çok çok iyi biliyorum ama ben kayınvalidem zemin hazırlasa dahi bir kez olsun oturup onu çekiştirmiş değilimdir hep derim anne küçük öğrenecek öyle görmüş ailesinden ne yapsın tarzında kapatmışımdır herkesin iyiliğide kötülüğüde kendine ben yastığa başımı koyduğumda vicdanım rahatsa tamamdır o benim için ha birde eltim bu kadar deli dolu hayatı bildiği gibi yaşayan birisi olmasa kayınvalidemle aynı çatı altında çatlatamaz çatlar kaydirigubbakcemile3

elti denince aklınıza ne geliyor sizin bilmem ama
benim aklıma bayanların bitmek bilmez
kompleksleri, kıskançlıkları,
tükenmek bilmeyen rekabet duyguları geliyor..

hep bir yarış içerisindeler
ben daha iyi olmalıyım daha güzel olmalıyım vs gibi
eşimin gözünde o büyümemeli
imrenmemeli abisinin/kardeşinin eşine...
sevinmeli ben gbi eşi olduğundan menuniyet duymalı
asla eltim benden daha güzel,
daha becerikli olmamalı...

sanırım bu piskoloji ile bayanlar hareket edip
birbirlerini çekiştiriyorlar, eltiler arasında kavgalar
anlaşmazlıklar vs oluyor zaman zaman...

birazcıkta "insan kendinde bilir" hesabı işin içine girince...
kendileri kayınlarını, eşleriyle kıyasladıkları için,
aynı muameleye tabi tutulmaktan korkuyorlar belkide..

"kadınları anlamak zor" diyenlere sözüm:
kadınları anlamak için profesör olmak gerekmez
çok kolaydır aslında kadınları anlamak,
kaldırdığınız her taşın altında aslında
rekabet duygusu yatar ;)

mutlu olmaları için ondan daha güzeli daha beceriklisi çıkmamamsı yeterli,
çıkarsa eğer birgün daha güzeli/beceriklisi başlar onu sözler/hareketlerle öyle veya böyle yıpratmaya...

NOT: ben eltilerimle çok iyi anlaşırım,
gerçi evlendim evleneli 3 yıl oluyor ve en fazla görüştüğüm 1 eltim var benden 9 yaş büyük
onlada toplam 5 gün görmüşlüğüm var :)))
severim hepsinide ablam yerine koyarım...
en küçükleri benim zaten...
birde olaylara onların açısındanda bakarsak anlaşmazlıklar belki ortadan kalkar
unutmayın sizde olduğu kadar onlardada rekabet duygusu var...:hulya:

Son düzenleme:
ben eltime ilk zamanlar hep iyi niyetle yklastim baktim o beni ezmeye calisiyor..görüsmemek daha iyi diye düsünmeye basladim ama hic görüsmedende olmuyor...benim eltim bi garip bazen cok iyi bazende sebepsiz surat ypiyo laf carpiyo cözemedim...

ayyy benim eltimde sürekli çağrı yapıp duruyor kaydirigubbakcemile3
Benim hattım faturalı diye onu aramak zorunda mıyım canım ben.
Kontör alsın da konuşalım değil mi ama ?
Nişanlıma söyledim sen de ona çağrı yap boşver alıştırma dedi kaydirigubbakcemile3

cuk olmuşşş ben iyiyim o ruh hastası..
ben değil tüm sülale biliyor şizofren kendisi. altınlarını sattı evime hırsız girdi dedi polis geldikendinden ve eşinden baska parmak izi yok evde kapıda kaydirigubbakcemile3
allah islah etsin onu pis ruh hastası gıcık şeyy
benim arkamdanda x sunu dedi bunu dedi diomus eşimin anne tarafına, inanmıolar allahıma sükür ama inanan biri var oda öz kaynana (benim için nötr biri bile deil eşim içinde aynı ) onun için umrum deil isteyen inansın
eltim kısacası tam elti şutarafagitti

Benim de eltim var ama aramızda hiç bi sorun olmadı.Zaten uzaklar.Antalya'dalar.Hatta bu yaz onlara gitmeyi düşünüyoruz. :))

biz dört eltiyiz :)) ikisiyle aram iyi biriyle aram mesafeli,çünkü burnu çok havada.ne oldum delisi insanları oldum olası sevmem...

Henüz eltim yok ama olduğunda beni burnu havada ve soğuk bulacaktır sanırsam
Çünkü yakınlaşmayı düşünmüyorum
Eşimin kardeşiyle evli olması yakınlaşmamızı gerektirmiyor
Bu eşimin kararı ve isteği
Aslında derin mevzu ben eşimin ailesinden kimseyle yakınlaşamam
Hatta sağolsunlar eşimi bile kendilerinden uzaklaştırdılar
Herkes evinde yerinde mutlu huzurlu olsun inşallah :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Beni yadırgayanlar olursa şunu söylemek isterim
Bu karar 1 yıldır yaşanmışlıkların acıların ve yenen kazıkların sonucu verilmiş bir karardır

bizde 3 eltiyiz.en küçükleri benim.ama yakındır terfi etmem bi elti daha gelecek.benimde problemim yoktur eltilerimle.biri zaten uzakta diğeri ile aynı binadayız onlada işte iyiyiz.ama hiç bişeyini falan paylaşmaz ketumdur biraz.bende onla abla kardeş gibi olmak isterdim ama değiliz öyle.ama kötüde değildir aramız.

bizde dört eltiyiz..bir tek ben uzaktayım ama gelin görün ki yine de çekemiyorlar..en büyük sırf merakından dolayı benimle görüşmeyi kesmiyor.. onun küçüğü kendi problemleri kendisini meşgul ettiği için görüşmüyor..benim küçüğüm ise ailenin en sevileni olduğumdan dolayı kıskançlığından görüşmüyor bende hepsinin inadına kayınvalidem ve biricik görümcemle aramı daima sıcak tutmaya gayret ediyorum..eee boşuna dememişler elti k.....n altı diye..buda bu konuya kapak olsun artık..

benimde bir eltim var, ama artik onu hic sevmiyorum,beni cekemiyor, 9 aylik hamile oldum dogumuma 3 haftam kaldi, ama bir nasilsin demedi bana tüm hamileligim boyunca, ve ayni cadde de oturuyoruz, yani yaziklar olsun, diyorum.

bende elti olcam kucukte evlenirse tabi.. iyilik yap iyilik gör.. sen iyi olursan herkes iyi derler.. durusunu bozmucaksın arkadasım yoksa kımseyle gecınılmez bu hayatta.. ben cok huysuzum da noluo:D

bende yazayım

benim kaynım 2 kere evlendi ilk eltim benim canımdı ikimizinde birbirimize hakkımız çoktur kişiliklerimiz nerdeyse aynı diyebilirim düşünce yapımız espri anlayışımız kızdıklarımız tepkilerimiz hepsi aynıydı hemen hemen halada görüşürüz malesef boşandılar
2.eltim aman yarabbi ben aksam o kara, o karaysa ben akım çok kapalı dindar sohpette okadar uç noktalardaki düşüncelerimiz sevdiklerimiz yapımız insanlara bakışımız maddi düşüncelerimiz herşeyimiz ama en iyisi kardeşler bi araya geldiklerinde görüşmek dedim ve öyle yapıyorum bazen kaynımla eşim buluşuyor seni bırakıyım diyor eşim onlara alırım ordan ben yok yok diyorum.... anlatacak çok şey var ama temelinde kişilik ve düşünce yapısı farkı

ben açıkcası çok şey beklemiştim samimi oluruz görüşürüz sık sık gibi yani arkadaş oluruz diye düşünmüştüm öyle olmadı ayda bir kayınpederin evinde görüşürsek o.2 kez evine gittim.5 6 kezde o geldi hepsi o..

ben açıkcası çok şey beklemiştim samimi oluruz görüşürüz sık sık gibi yani arkadaş oluruz diye düşünmüştüm öyle olmadı ayda bir kayınpederin evinde görüşürsek o.2 kez evine gittim.5 6 kezde o geldi hepsi o..

ben de senin gibi samimi oluruz kardeş gibi oluruz diye düşünmüştüm ama cadılığını daha bana düğünümüze 10 gün kala eşya ve çeyiz getirdiğimizde yaptı..kıskançlığından ne yapacağını şaşırıp ortalığı karıştırdı kaynanamı körükledi...hepsini sildim güzelce anlaşalım diyerek çok yaklaşmaya çalıştım..hatta konuştum dosta düşmana karşı kardeş gibi olalım dediğimde "haha" diyerek dalga geçti..yine sildim....ameliyat olunca koştum hastaneye cebimde bi 10 tl nin 5 ine çiçek alarak...5 senedir hep ayıp açık aradı..uzaktaki kayınvalideme her gitmede onu bana karşı doldurdu...evime gelse nereye ne alınmış hangi eşyamın yeri değişmiş inceledi...kocamla iyimi yim kötü müyüm inceledi...üstüme ne giysem ters ters inceledi...oysa ne evim ne malım var kıskanılcak olanda da gözüm yok zaten..kendi halimizdeyizdir..kıskanılcak bişeyimiz yok yani...bi toplulukta yemekten bulaşığı üstüme yıkar...bulaşık yıkamayım diye yemek bile yemez bazen:DD
amaaaaaaaaa son yaptığı yenilir yutulur cinsten değil!!!kıskandığı için büyü-muska yaptırması fazlasıyla kızdırdı bizi...meğer 1 sendir eşimin durduk yere soğuması kızması ondanmış...kayınvalideme söyleim...herşeyi biliyor şükür Allah ıma ki o da farkında ..ne deyim Allah a havale şu mübarek cuma gününde...amin..

biz birbirimize ılk başta cok soguk geldık.. ben ondan önce evlendım ve düğün günü kuaförde selam bıle vermedı bana bırbırımızı tanıdıgımız halde.kardeslerı gelıp selam verdı o konusmadı.ben sasırmıstım.ama sonra kendı ıtıraf ettı bende evlenmek istıyordum.kıskandım dıye.ama su an allaha şükür kardeş gibiyiz .haftanın 3 günü nerdeyse ya onlar bızde ya bız ordayızdır..değişik yemek yaptıkmı ıllakı cagırırız bırbırımızı..benim hamılelıgımde bıze geldıgınde ve her yerde bana hiç iş yaptırmadı..ve oğlumu o kadar cok sevıyorkı delırıyor onun için hedıyeler alıyor..görmeye gelıyor..acıkcası ben hayatımda bır eltının dıger eltının cocugunu bu kadar cok sevdıgını görmedım..görmeden yapamıyor oglumu süreklı görmeye gelıyor,gelemezse arıyor ne yapıyor iyi mi dıye..

eltimle görüşmeyi keseli çok uzun zaman oldu..okadar olduki ne zaman bitti benim için dedim onu bile unuttum okadar yani ,kaç sene önceydi hatırlamıyorum...ama şunu hatırlıyorum hayattımdan çıktığı an çok rahatladığımı....çok nadir bazen aynı ortamda denk geliyoruz gözgöze geldiğimiz o birkaç saniyelik bakışından bile hadi barışalım demek istediğini anlıyorum ama bundan sonra yapacağım tekşey kafamı başka yöne çevirmek ..benim için,eşim için,evladım için ve bundan sonra hayatımda negatif hiçbirşey yaşamamak için kafamı hep başka yöne çevireceğim ve onun planlarına prim vermeyeceğim..bu arada kıskanç elti damgasını hep üzerime yapıştıracak belki bazı insanlar onun lafına bakacak ama ben hep başımı başka yöne çevireceğim....

çok soğuk bir yapısı var yüz ifadesi bile donuk pek konuşmazaklinialirimsmile
kaynımıda onuda sevemedim ısınamadım bir türlü:1no2:
allahtan uzağız sık görüşmüyoruz telde de pek konuşmayız
o daha sıcak ve güleryüzlü olsaydı bende yaklaşırdım ona ama bunu seçti bende gerektiği gibi davranıyorum

Back
X