Durumu güncelledim anlasılması ıcın. Onun için değil benım basıma geleni baskasına yasatma ak ıcın bence yasamaya hakkım yokDeliler gibi sevdikk o olmazsa yapamayız dedik .
Noldu ..
bambaşka bır adamla evlendım . Şuan binlerce kez şükür ediyorum .
Sende ediceksın . Şuan sadece sabır , ölüm çare değil .
Onun için ölsen nolcak ?
Umrundamı olcak. Silinip gdiceksin ..
Olan gözü yaşlı kalan ailen olcak .
Değer mi bir Şerefs**z için?
Ben cocugum ama gidip aldatmayı sectım ıkısınıdeen güzel intikam, mutlu olmaktır..
Kendini affedemeyen mutlu olur mu?en güzel intikam, mutlu olmaktır..
Anlayamadıgınız konu sevdıgım kişi için yapmıyorum ben hayatımın hatasını yaptım , baska birine o yasadıgım acıyı cektirmeye hakkım yok benım karakterım sanırım bu oldu ve kemdimi nasıl tedavı edicem bilmiyorumBir dini inanç ya da ruhani başka bişeyin yok mu, bunlar yoksa yoga falanda mı yapamazsın, bir kitap bir dergi de mi karıştıramazsın bir tane bile sinemaya kafeye gidecek arkadaşın yok mu, 24 yaşındasın hayatının özü özeti: e aşık oldum arafa 5 kişiyle flört ettim intikam alacam, bu mu?
Başka bir insan evladına bir faydan oldu mu, olduysa buna tutun lösev gönüllüsü ol mesela
Ama yok hemen ölelim ölelim...e iyi ölün madem doğal seleksiyon diye bişey var sonuçta
Bence ben asıl kötülüğü kendime yaptım , kötü müyüm degılmıyım bılmıyorum ama bence karaktersizimben de açım hayatım hangimiz tokuz şu zıkkıma... hepimiz ölürsek dünya kötülere kalır. bize ihtiyacı var dünyanın... boşver zamanı gelince, vakti dolunca zaten olacak.
Hatamı nasıl gecırmeliyim , birini üzdüğüme üzülüyorum ben bana zarar vermeyen birine zarar vermek asla istemezdim , ben uzuluyum ama kimse cekmesinHepimiz bu tarz ya da daha ağır problemler yaşıyoruz.Önemli olan dayanmak,sabretmek.Acılara dayandıkça olgunlaşır,kendi hamurunda yoğurulur insan.Destek almalısın.
Bende size ancak buralarda kimsenin hatası yok basınız sağolsun, basta Allahtan gelen , Allaha gitti ama sizin sucunuz yok. Ben bir insani üzdüm , aılemin basını yere eğdim , tüm sorun buHayır hala anlamıyorum
Ben 5 aylık hamileyken dedemi 8 aylık hamileyken de babamı kaybettim Allah canımı alsa dedim ama kroniklesmedi bu
Arkadaşım 5 kişilik bir aileye mensupken 2 ay içinde annesi ve kendisi kaldı, kız arkadaşı sen artık anneni yalnız bırakamazsın diyip ayrıldı destek olacağı yerde
Ha nedir her insanın dayanma eşiği olaylara bakışı farklıdır ama başta da dediğim gibi, doğal seleksiyon..
Güçlü olan yaşar zayıf olan yok olur kararına saygı duyuyorum hayat senin
Bende size ancak buralarda kimsenin hatası yok basınız sağolsun, basta Allahtan gelen , Allaha gitti ama sizin sucunuz yok. Ben bir insani üzdüm , aılemin basını yere eğdim , tüm sorun bu
O arkadasınızın kız arkadası su an nasıl bir vicdan da hayatını sürdürüyor.Hayır hala anlamıyorum
Ben 5 aylık hamileyken dedemi 8 aylık hamileyken de babamı kaybettim Allah canımı alsa dedim ama kroniklesmedi bu
Arkadaşım 5 kişilik bir aileye mensupken 2 ay içinde annesi ve kendisi kaldı, kız arkadaşı sen artık anneni yalnız bırakamazsın diyip ayrıldı destek olacağı yerde
Ha nedir her insanın dayanma eşiği olaylara bakışı farklıdır ama başta da dediğim gibi, doğal seleksiyon..
Güçlü olan yaşar zayıf olan yok olur kararına saygı duyuyorum hayat senin
Neden peki ben öldürmüşüm gibi davranıyorlar ben aldattımOlabilir hepimiz zaman zaman birilerini üzdük şeker değiller ya erimezler,kimse günahsız yaşamıyor
O arkadasınızın kız arkadası su an nasıl bir vicdan da hayatını sürdürüyor.
Neden peki ben öldürmüşüm gibi davranıyorlar ben aldattım
Konuyu guncellediginiz bölümü göremedim,tam olarak ne oldu?
Kopyaladım hanımefendiKonuyu guncellediginiz bölümü göremedim,tam olarak ne oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?