Hep intihar eşiğinde olmak.

Ben böyle düşünebilen biri degılım sizin gibi kendim mutlu olmamdan ziyade insanların mutlu olması onemlidir . Kişiliğim oturmadı cunku

Belki de büyüyorsun ha ne dersin?

Büyüdüğünü görmek istemez misin? Ölürsen göremezsin ki.

Acılar ,dayanabilirsek ödüllendirir. Hep öyle olmuştur bende de ondan dedim. Şans ver kendine , akışına bırak .

Kitap oku gez dolaş gibi gereksiz cümleler kurmaya gerek duymuyorum; dünyaya pozitif enerji gönder zirvaliklari da yazmaya gerek yok. yaşaman gereken acı varsa müsaade et de yasa . Mutluluk ömür boyu sürmüyor , acı da öyle. Bı gün geciveriyor işte ,inanmayacaksın ama geçiyor. Öyle otur boş boş pencere önlerinde, ağla zirla . Çok fena olursan aileden esten dosttan yardım iste. Ama şunu aklından çıkarma ; geçecek.

Sen çevrendeki olaylara gözünü kapamışsın. İnsanlar beni sevsin saygı göstersin deger versin diye bekliyorsun.
Önce etrafında insanlar neler yaşıyor. Ben neler yaşıyorum diye bak ve düşün. Önce kendini sev saygı göster deger var. Sen kendini kücük zavallı aciz gösterirsen insanlar tabiki sana öyle davranır. Yada öyle hissedersin.
Kendimden örnek vermicem. Öldürseydim ben öldürürdüm kendimi. Burda neler okuyoruz. Sokakta neler görüyoruz. Tv lerde neler izliyoruz. İnsanlar yinede ayakta inadına yaşıyor.
Sende inat et ve bir yerden başla..

Kendini affedemeyen mutlu olur mu?
O zaman mutlu olmaya kendini sevip, affetmekten başla.. Hata yapmayan insan yoktur, hatadan tecrübe çıkarır, ders alırsan sana olgunluk kazandırır.. Ölmek teslim olup, çabalamayıp kolayına kaçmaktır...

Umursamaz olsan aman herkes yapiyor aldatiyor desen asil buyuk yanlis icindesin de ama farkinda degilsin derdim bu mesaji yazmaya da lüzum bulmazdim.
Pismanlik vicdan azabi kendine kizma uzulmek hepsi var sende.
Yapacagin is gecmisden ders cikarip hata yapmamaya calismak akilli olgun davranip yoluna kendine ve hayatina guzel seyler katarak devam etmek.
Simdiki nesil kızlarımızın sitemleri bu oluyor onune cikan insanlarla geziyorlar tozuyorlar yipraniyorlar yipratiyorlar yas ilerledikce pismanliklar kendime yazik ettimler basliyor kendine deger veren kisi karsidaki insani zaten iyi secer.yapacaginiz belli temiz bir sayfa acip guzel seyler karalamak gecmisten ders almak.baska sacma sapan seyler dusunmemek.

Uzman desteği almaya devam etmelisin sorun algında çünkü biz olayları oldukları gibi değil algıladığımız gibi anlarız ve tepki veririz. Belliki kolay zamanlardan geçmiyorsun gerçekten isteyerek terapiye başlamalısın artık mutlu olmayı dene ve kendin için bir adım at. İntihar herşeyin iyi olacağı bir adım değil kötü olacagı bir adım kaldıki ölüncede hayat bitmiyor.

Evet hata yapa yapa sanırım büyüyorum. Ailemde bunu söyledi büyüyorsun , hatalarımın farkındayım ancak kendimi affetmek sonrasında da kendimi affettırmek istiyorum , gonullerini alamam belki ama anlayabılırler , muhakkak herkes çok hata yaptı ben farkındayım ya da yogun yasıyorum. Ölmek isteme sebebim bunları yapamayacak olmam olabilir bu durumun ıcıne girdikce iyice hırpalancagımı dusunuyorum

O zaman mutlu olmaya kendini sevip, affetmekten başla.. Hata yapmayan insan yoktur, hatadan tecrübe çıkarır, ders alırsan sana olgunluk kazandırır.. Ölmek teslim olup, çabalamayıp kolayına kaçmaktır...
Evet gercekten ufkum acıldı belki ölmek cozum degıl, hayatımın sonuna kadar bunu yapmamak birini üzmemeye calısmak , sevmıyorsam gitmek en iyisi ben kendim alıstım biri benım yuzumden üzülsün istemiyorum

Beni çok iyi anlamıssınız gercekten . Aynen öyle kendimi affetmem gerekıyor ilk , hayatımdan gereksiz herkesi temizlemeliyim sonrasında hayatıma bakıp , ruhumu arındırmalıyım.
Dediğiniz gibi herseyı cabuk tuketıyoruz, erkek için yani ben boyle yaptım, buda sanırım degıstırmezsem kişiliğim olcak.

Ben ergenlik surecindeyken sürekli intiharı düşünürdüm.Cunku dunyaya gelmek kontrolumde olmayan bir olaydı,dunyadan ayrilmak da öyle.Bu beni cildirtiyordu,en azından ölümümü ben sececegim derdim.Dunyadaki savaşlar,çocukların açlıktan ölmesi....herşey acı cekmeme yol açıyordu.Sonra düşündüm;" peki öldükten sonra yaşayacağım şeyler ne olacak? Belki ruhumun bulunduğu yer hiç hoşuma gitmeyecek? İnsan intihar edip bu dünyadan kurtulabilir ama öteki dünyayı sevmezsem ne yapabilirim ki?"İşte böyle 38 yaşıma kadar geldim.Sen de bunu bir düşün bence

Sadece birinin hayatını acıtmamak birini yakmamak için bunu istiyorum sanki . Haklısınız su an ilk kez kendime bu denli dürüstüm, ilk defa hayatımda , birine suc atmadan ben sucluyum diyebılıyorum

İnsanları üzen seyler ne denli farklı gercekten hepsı algıdan ibaret yasadıklarımız ve tepkiler . Ama hala hayatta olmanıza sevindim cok

Bak degismeye basladin bile duzeltebilicegin tek insan kendinsin bu adimi attin gerisi gelecektir.yarinlarini umutlarini bir erkek icin de tuketme kafani disari cikar pencereden bak gunluk guneslik ee o zaman hayattasin umit var.

İnsanları üzen seyler ne denli farklı gercekten hepsı algıdan ibaret yasadıklarımız ve tepkiler . Ama hala hayatta olmanıza sevindim cok
Şimdi de en çok ölmekten korkuyorum.İlk kızımı kucağıma verdikleri an içime girdi bu korku.Onlari bu dünyada kendi ayakları üzerinde durabilecek hale getirmeden ölmemek tek dilegim

Bak degismeye basladin bile duzeltebilicegin tek insan kendinsin bu adimi attin gerisi gelecektir.yarinlarini umutlarini bir erkek icin de tuketme kafani disari cikar pencereden bak gunluk guneslik ee o zaman hayattasin umit var.
Gercekten hepize tesekkur Ederım hemde cok evet umut var ve en iyiside hayatımı değiştirebılırım

Şimdi de en çok ölmekten korkuyorum.İlk kızımı kucağıma verdikleri an içime girdi bu korku.Onlari bu dünyada kendi ayakları üzerinde durabilecek hale getirmeden ölmemek tek dilegim
Bana dahi bu kadar yardımcı olan birine en azından dinleyen biri yani siz. Allah sizi kızınıza bağıslasın , onuda size . Hepınize de dua edecegım

Artık mutlu olacagımı dusunmuyorum bayadır bu fikri tasıyorum 24 yasındayım.
Yasinin olgunlugunda davranamiyorsun malesef.
bi adam icin olmeye deger mi? Hic kimse icin intihar edilmez. Olum kurtulus olsa gerek. Ahiretini yaktiginla kalirsin ben soyleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…