- Konu Sahibi Onceadalet
-
Aslında demek istediğim eşim iyi bir insan her sıkıntımda destek ama annesi arayıp diğer kardeşlerini acindiriyor eşim de onlara da düşkün acıyıp yardım ediyorAnladım ama 7 binlik maaşının 4 binini ben istemediğim halde her ay kardeşine bağlayan bi adama karşı ya belki ben de maaşımın yarısını aileme harcardım, belki o politikalara bile girmez çoktan cıngar çıkartırdım, belki durum değişene kadar evliliğe çocuk da dahil herhangi bir yatırım yapmazdım. Ama bu şekilde mutlu mutlu ailemizi pekiştirmeye çalışamayacağım kesin.
Sağlıkla çocuğunuzu dünyayı getirin inşallah, beni de yanlış anlamayın lütfen, çünkü bilen bilir ben yorumlarımda genellikle böyle haksızlıklara dayanamıyorum. Çünkü siz de onun yaptığını yapsanız, sonra da ufak ev yardımlarıyla gönlünü almaya çalışsanız ne kadar tatmin olurdu? Sorun yapmaz mıydı? Kendisine yapamayacağınız hiçbir şeyi size yapmasına izin vermeyin.
Anladım benim maaşıma, aileme ve harcamalarıma karışmasın da ne oluyorsa olsun diyor. Peki hiç ev alma, yatırım yapma gibi hayal ve hedefleriniz olmuyor mu? Bu şekilde pek olmaz gibi geldi de bana.Canim senin anlamadığın nokta zaten bende ona yakın maaş aliyorum karışmıyor ne yaptın paranı demiyor dilemezse yeri geliyor ünv okuyan kardeşime gönderiyorum yeri geliyor harcıyorum 3 yılda 1 kere bile napıyorsun demiyor
Şuan bebek için yapıoruz ayda bir miktar hesaba atarak inşallah bide araba yi büyütmeyi düşünüyor galiba bebek sorumluluk getirdiAnladım benim maaşıma, aileme ve harcamalarıma karışmasın da ne oluyorsa olsun diyor. Peki hiç ev alma, yatırım yapma gibi hayal ve hedefleriniz olmuyor mu? Bu şekilde pek olmaz gibi geldi de bana.
Herkes gibi yaşamak zorunda değilsiniz . Bunu açıklamaya çalışın eşinize. Sadece erkek olması , ona uygun standartlarda yaşamanız gerektiği anlamına gelmiyor.Etrafındaki tüm kadınlar erkek tarafina geldiğinden ben ona başkaldırı da bunu kabul ettirmek için suçlayıcı tavırlara girdi olan evliliğinizi oldu.En son aynı semtte oturalım ama aynı sokakta olmasın dediğim için linç edildim
Kimseye böyle bir fırsat vermeyin aksine eşinize sözünüzu geçirin catlayacaklari varsa catlasinlarZaten kaygılı olan ben aileme hayırlı bir evlat miyim diye düşünen eşime benim hatalarımı gösteren(onlara göre hata)bir kadın oğlunun kendisini dinleyeceğini bildiğinden alttan alta işleyerek sonunda yuvamizi bozdular şimdi de ben bir adım geri durmayıp onlara göre oğlu ne isterse yapmadığım dan suçlu ilan edildim
Çok sorunlu bir adam. Her yorumunuzda daha da şaşırıyorum. Biz farklı şehirlerdeyiz yılda dört kere gideriz en fazla ona rağmen haftada bir bazen on günde bir arar ailesini o da görüntülü olur çocuğumuzu göstermek için. Şu adamdan ayrıldığınıza sevinmeniz lazım en çok da size şaşırıyorum. Kendini benden üstün gören, kadın erkek eşitliğind inanmayan biriyle ben devam etmezdim. |
Kadınlar neyi savunursa savunsun ben erkeklerin bu sistemi kolay kolay yıkacaklarını düşünmüyorum.Evet annesi de arkadaşları da akrabalarında olan diğer kadınlar da kadının erkeğe itaat etmesi gerektiğini savunurken değişim maalesef çok zor
Herkese benim kusurlarını anlatan,beni başkalarıyla kıyaslayan,çalışan esin de ona boyun egmesini bekleyen bir eş suçlayıcı tavırlara girerek bencillik ve kurnazlık yapıyor işte ben de bunu ksldiramadimHerkes gibi yaşamak zorunda değilsiniz . Bunu açıklamaya çalışın eşinize. Sadece erkek olması , ona uygun standartlarda yaşamanız gerektiği anlamına gelmiyor.
eşinizle aranız bozulmasın tabiki dikkat edin. Kırmadan konuşmaya çalışın.
ama dediğimi yanlış anlamayın hepimizde hatalar var . Eşinizi eleştirmek değil niyetim. ama bir kurnazlıkla karşı karşıyasınız. Bana öyle geliyor.
erkek kurnazlığı. “ Ama diğer erkeklerin karıları “ diye başlayan lafı duyduğunuz anda susturun derim.
Evet istediğin kadar kazan, malın mülkün olsun bu sisteme boyun egdirmek için her taraftan aşağı çekiyorlar.Amerikada bile durum buysa bizde kesinlikle duzelmezKadınlar neyi savunursa savunsun ben erkeklerin bu sistemi kolay kolay yıkacaklarını düşünmüyorum.
öyle veya böyle devam ettirmeye çalışacaklar.
insan çıkarcı bir canlıdır. Binlerce yıldır uygulanan kadınlara saldırının sonuçları var ellerinde.
sistem onların çıkarlarına göre işliyor. En modern görüneni bile işine gelince birden kadınları aşağılıyor.
kadın haklarını biraz olsun savunan bir kadına dönüşün ve bunu aktif bir şekilde sosyal medyada şurda burda yapın. Erkekler tarafından korkunç saldırılara uğrarsınız.
amerikada 3 kadın vardı. Video çekiyorlardı . kadın erkek eşitliği ile ilgili . Videoları gayet güzeldi. Birsürü kişi videoyu şikayet etti. Herkesbu işareti yaptı.
kafede otururken kadınlara saldırdılar. Düşünün. Videoları nefret içermiyordu. Kız çocuklarına da Lego alın falan diyen , sade , mantıkı , gayet güzel videolardı. Hem de Amerika’da oluyor tüm bunlar.
kadınların çoğu bu saldırılardan çekindiği için susuyor artık. Durum o kadar kötü ki susan kadınlara bile hak veriyorum bazen.
Çalışsanız da çalışmasanız da bu tavırlara katlanmak zorunda değilsiniz. Hakkınızda hayırlısı.Herkese benim kusurlarını anlatan,beni başkalarıyla kıyaslayan,çalışan esin de ona boyun egmesini bekleyen bir eş suçlayıcı tavırlara girerek bencillik ve kurnazlık yapıyor işte ben de bunu ksldiramadim
Evet ben erkek çocuğu olmayan bir ailede kararlarına saygı duyulacak büyüdüm.Ama şimdi beni olmadığım bir insana dönüştürerek mutlu ederim ama ailemle iyi olursan bla bla.. Sona geldik zaten canım acaba bir ben mi aykiriyim diyordum ama anladım ki kimse boyun eğmez kendisini 2.plana atan bir adama
Çok sorunlu bir adam. Her yorumunuzda daha da şaşırıyorum. Biz farklı şehirlerdeyiz yılda dört kere gideriz en fazla ona rağmen haftada bir bazen on günde bir arar ailesini o da görüntülü olur çocuğumuzu göstermek için.
Şu adamdan ayrıldığınıza sevinmeniz lazım en çok da size şaşırıyorum.
Kendini benden üstün gören, kadın erkek eşitliğind inanmayan biriyle ben devam etmezdim.
Sözümün geçmesini bosverdim ama o sözünü geçirmeye çalıştığı için son noktaya geldikKimseye böyle bir fırsat vermeyin aksine eşinize sözünüzu geçirin catlayacaklari varsa catlasinlar
Ona gelinden önce insan olduğunuzi,insani duygular yaşadiginizi,bir aileye sahip olduğunuzu iyi bi şekilde aşılayın.Neyse ki güzellikle halletmissiniz.Ben iyi niyetli olup sizinkiler gidelim ya da arayalım desem de eşim zaten olması gereken bu sen gelinin ben damat senin daha çok yapman gerekir gibi bir zihniyete sahip ki bir süre sonra karşılık alamayınca ben de yapmak istemedim
Babasından gördüğünü birebir uygulamak isteyen ve de bu işine gelen birisi anlasa da anlamamazliktan geliyor ki kendini rahatlatsin ve yapmak zorunda olmadığını kabul ettirsinOna gelinden önce insan olduğunuzi,insani duygular yaşadiginizi,bir aileye sahip olduğunuzu iyi bi şekilde aşılayın.
Ona gelin olduğum icin değil insan oldugum için ailenle görüşüyorum,ama sen bu şekilde konuşursan insani duygularımı öldürürsün diyin
İnşaallah. Bende çok çektim eşim beni düşünene kadar. Zaman herşeyin ilacıdır. Sabret ve elinden geldiğince ara bulucu olKeşke eşimde de bir mucize olup evine yuvasına sahip cikabilseydi hep ailem ailem demeseydi.
Kadınlar neyi savunursa savunsun ben erkeklerin bu sistemi kolay kolay yıkacaklarını düşünmüyorum.
öyle veya böyle devam ettirmeye çalışacaklar.
insan çıkarcı bir canlıdır. Binlerce yıldır uygulanan kadınlara saldırının sonuçları var ellerinde.
sistem onların çıkarlarına göre işliyor. En modern görüneni bile işine gelince birden kadınları aşağılıyor.
kadın haklarını biraz olsun savunan bir kadına dönüşün ve bunu aktif bir şekilde sosyal medyada şurda burda yapın. Erkekler tarafından korkunç saldırılara uğrarsınız.
amerikada 3 kadın vardı. Video çekiyorlardı . kadın erkek eşitliği ile ilgili . Videoları gayet güzeldi. Birsürü kişi videoyu şikayet etti. Herkesbu işareti yaptı.
kafede otururken kadınlara saldırdılar. Düşünün. Videoları nefret içermiyordu. Kız çocuklarına da Lego alın falan diyen , sade , mantıkı , gayet güzel videolardı. Hem de Amerika’da oluyor tüm bunlar.
kadınların çoğu bu saldırılardan çekindiği için susuyor artık. Durum o kadar kötü ki susan kadınlara bile hak veriyorum bazen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?