Kadınlar neyi savunursa savunsun ben erkeklerin bu sistemi kolay kolay yıkacaklarını düşünmüyorum.
öyle veya böyle devam ettirmeye çalışacaklar.
insan çıkarcı bir canlıdır. Binlerce yıldır uygulanan kadınlara saldırının sonuçları var ellerinde.
sistem onların çıkarlarına göre işliyor. En modern görüneni bile işine gelince birden kadınları aşağılıyor.
kadın haklarını biraz olsun savunan bir kadına dönüşün ve bunu aktif bir şekilde sosyal medyada şurda burda yapın. Erkekler tarafından korkunç saldırılara uğrarsınız.
amerikada 3 kadın vardı. Video çekiyorlardı . kadın erkek eşitliği ile ilgili . Videoları gayet güzeldi. Birsürü kişi videoyu şikayet etti. Herkes

bu işareti yaptı.
kafede otururken kadınlara saldırdılar. Düşünün. Videoları nefret içermiyordu. Kız çocuklarına da Lego alın falan diyen , sade , mantıkı , gayet güzel videolardı. Hem de Amerika’da oluyor tüm bunlar.
kadınların çoğu bu saldırılardan çekindiği için susuyor artık. Durum o kadar kötü ki susan kadınlara bile hak veriyorum bazen.