ben kayınvalideme karşı hiç bişey hissedemiyorum.evlenmeden önce çok sıkıntı yaşattılar bana su an beni arada sırada arıyor ama benim aramak içimden gelmiyor sırf eşim üzülmesin diye arada bende arıyorum.ilişkiler kötü başlayınca öylede devam ediyor kurtarmak zor oluyor.kayınvalide olarak çok iyi çok tatlı ınsanlar da var gelinini damadını el kızı el oğlu olarak görmeyip çocuklarından ayırt etmeyen.bütün kayınvalidelere aynı gözle bakmak doğru değil gunun bırınde gelinler sızde olacaksınız kayınvalide, tabi Allah çocuk nasip ederse bende:)
Bütün ilişkilerin başı bana göre; sağlıklı iletişim kurabilmekten geçer. Sanırım kayınvalidemle, nişanlımı ya da bir başkasını aracı yapmadan bunu yapabiliyoruz. Anlayışlı, kültürlü, hoşgörülü bir insan. Ben de elimden gelen saygıyı gösteriyorum. Birbirimizi tanımaya, anlamaya çalışıyoruz. Birbirimizi dinliyoruz. Dinlemeden insanlar nasıl anlaşılabilinir ki? Bakalım zaman ne gösterecek. İyi bakan iyi görür derler, ben de buna bütün kalbimle inanıyorum. Hiç bir davranışının, sözünün altında gördüğümün dışında bir anlam aramıyorum ve görmüyorum. Allah herkese mutluluk, huzur versin.
Allah bozmasın cnm bende seninle aynı fikirdeyim inş hep böle devam ederopuyorumnanaktan
2 saattir düşündüm iyi yönleri için..Ve buldum.
bir tek Allah'ın yarattığı bir kul olması geldi aklıma..
onun dışında torununun rızkını kesen öksüz bırakmak isteyen birinin
başka iyi yönü olamaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?