- 19 Nisan 2017
- 236
- 157
- 23
- 45
- Konu Sahibi benimminikponcigim
Nirvana ya ulaştıkDoktor olan çocuğa ev almak da Nirvana olmuş hakkaten! Aman bırak ne halleri varsa görsünler.
Gelin hanım geniş ev istiyormuş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nirvana ya ulaştıkDoktor olan çocuğa ev almak da Nirvana olmuş hakkaten! Aman bırak ne halleri varsa görsünler.
Çalışıyoruz canım ama standartımız belli ya kısmet diyorumKıyamam ya. Ne anne bu böyle.
Yazıklar olsun.
Çok çalışın çok kazanın kendi yağınızda kavrulun![]()
Bende ağlak olmalarına şukürsüz olmalarına kızıyorumKim yok diye ağlarsa ona acınıyo. Bu şekilde kendini acındıran insanlara acıyorum. Şükretmeyi bilmeyen ağlak tipler. Allah yardım eder kardeşim sen olduğun gibi kal.
Benim gorumcemede k.validem çok acıyorSeni cok iyi anlıyorum bunun çözumü yok sanırım
benim kayınvalidemde gorumceme cok acir ama okadar iyi durumdalarki goz görüyor ya nasil oluyor ben anlamıyorum
Ağabeyim anneme 3 kuruş bile vermezBen olsam uğraşmam yardım etmem anneme
Boyaya badanaya yardim istediğinde git doktor oğlun yardim etsin sana hem iki kuruş verirsin ihtiyacı vardir derim
İyi akşamlar k.k
Bugünlerde dikkatimi çeken sürekli kafamı meşgul eden bir durum var
Sizlerlede paylaşıp acaba abartıyor muyum fikir almak istiyorum
Biz üç kardeşiz
Ağabeyim dr. ablam da saygın bir meslek sahibi bir tek ben part time işçiyim
Eşim de işçi
Hal böyle olunca maddi olarak onlardan daha kötü durumdayız
Eşimin kız kardeşinin eşi de maddi olarak çok çok iyi durumdalar
Allah hepsine daha çok versin
Gözüm olmadı olamazda
Diyeceksinizki burda ne sıkıntı var
Sıkıntı şurada benim annem sürekli ağabeyimi düşünüyor
Diyor ki evlerine gittim dolap boş
Ben gidiyorum gayet dolu herşeyleri var
Ablamın evini bilemiyorum
Diğer konumu okuyanlar bilir
Beni hiç evine davet etmez
Hep bize gelirdi
Di diyorum çünkü artık konuşmuyoruz
Ama iyi bir mesleği var
Çalışıyor
Eşinin de öyle
Maddi olarak çok çok iyiler
Ama cimriler
Neyse eşimin anneside durmadan görümceme acır
Ki gorumcemler de çok çok iyi durumdalar
Hem benim annem hem eşimin annesi kendilerine birer favori evlat seçmişler
Sanki biz zengin onlar fakir
Durmadan biri ağabeyimi diğeri görumcemi dusünüyor
Annem dr.olan müsrif agabeyime ev alacakmış Bugün söyledi
Öyle kötü oldum ki biz bir ara çok kötü bir duruma düştük
Evimize peynir alamadık
Ama kimseye söylemedik
Bir kez hiç unutmuyorum
Annemlerden borç almak zorunda kaldım
Ne utanmıştım
Sonra babam anladı çok kötü durumda olduğumuzu geri odemeyin dedi
K.validemde sırf kızını düşünüyor
Oysaki asıl ucu ucuna geçinen biziz
Düşünülen yardım edinilen onlar
Bu durum içime dert oldu
Biz ağlamadığımız gururlu durduğumuz kol kırılır yen içinde kalır dediğimiz için mi kimse bizi düşünmüyor
Dik duruşunuz çok güzelBen daha beterine düştüm yalnız ben tek yönden şanslıydım kendi ailem destek verdi evlerini açtı bize ama hep bizim boynumuz büküldü eşim işsiz kaldı çarşıya gidecek para yok babam cebine sıkıştırıdı.Kendi öz babası 15 dk uzakta oturdugu halde umursamadalar çok zor günler geçirdik anlatsam roman olur şimdi annem hala bir şeyler yapmaya çalışıyor çok şükür iş buldu hayır anne dedim biz kendimiz ayağımızın üzerinde durmak istiyoruz.ben ilahi adalete inanıyorum ve gerçekten sen hakkını aramasan dahi rabbim arıyor bir şekilde görüyorsun öyle çok şeylere şahit oldum ki bize yapılan haksızlıklara gerçekten gösteriyor.
Aynen değişmezlervar yemezler... annelerde tuhaf yanii neyse soleyecek cok sozum yok karınca kararınca eşinizle birlik olup onunuze bakacaksınız üzücü ama yapacak bişe yok anneleriniz değişmez
İyi akşamlar k.k
Bugünlerde dikkatimi çeken sürekli kafamı meşgul eden bir durum var
Sizlerlede paylaşıp acaba abartıyor muyum fikir almak istiyorum
Biz üç kardeşiz
Ağabeyim dr. ablam da saygın bir meslek sahibi bir tek ben part time işçiyim
Eşim de işçi
Hal böyle olunca maddi olarak onlardan daha kötü durumdayız
Eşimin kız kardeşinin eşi de maddi olarak çok çok iyi durumdalar
Allah hepsine daha çok versin
Gözüm olmadı olamazda
Diyeceksinizki burda ne sıkıntı var
Sıkıntı şurada benim annem sürekli ağabeyimi düşünüyor
Diyor ki evlerine gittim dolap boş
Ben gidiyorum gayet dolu herşeyleri var
Ablamın evini bilemiyorum
Diğer konumu okuyanlar bilir
Beni hiç evine davet etmez
Hep bize gelirdi
Di diyorum çünkü artık konuşmuyoruz
Ama iyi bir mesleği var
Çalışıyor
Eşinin de öyle
Maddi olarak çok çok iyiler
Ama cimriler
Neyse eşimin anneside durmadan görümceme acır
Ki gorumcemler de çok çok iyi durumdalar
Hem benim annem hem eşimin annesi kendilerine birer favori evlat seçmişler
Sanki biz zengin onlar fakir
Durmadan biri ağabeyimi diğeri görumcemi dusünüyor
Annem dr.olan müsrif agabeyime ev alacakmış Bugün söyledi
Öyle kötü oldum ki biz bir ara çok kötü bir duruma düştük
Evimize peynir alamadık
Ama kimseye söylemedik
Bir kez hiç unutmuyorum
Annemlerden borç almak zorunda kaldım
Ne utanmıştım
Sonra babam anladı çok kötü durumda olduğumuzu geri odemeyin dedi
K.validemde sırf kızını düşünüyor
Oysaki asıl ucu ucuna geçinen biziz
Düşünülen yardım edinilen onlar
Bu durum içime dert oldu
Biz ağlamadığımız gururlu durduğumuz kol kırılır yen içinde kalır dediğimiz için mi kimse bizi düşünmüyor
Canım daha önceki bir üye ye yazmıştımbenim buradaki sorum, abin ablan meslek sahibi iken sen ne yaptın ? üniyi bitirdin iş mi bulamadın ? kolaylıklar diliyorum
Annemler ve k.validemlerde öyle sanıyorlarcanım senın yaşadıkların gibi şeyleri bende çok yaşadım , annem benı hep bekarlıgımdaki gibi düşür parası hep var ama hep var asla parasız değil gözüyle bakar , bende senın gibi hiç ağlamadım ve çok şükür bugunumuze diyorum , sen kalbini ferah tut allah herşeyi göürüyor.
Amin canımBende ayni durumdayım allah her iki aileyede muhtac etmesin bosverr
Ben anlatıp acındırmayı kendime yakıştıramıyorumDemekki siz hiç bahsetmiyorsunuz sıkıntınızdan ondan çok iyi durumları zannediyorlardır aynı benim ablamla kardeşimde durumları iyi oldukları halde bir ağlanırlar ben bile acırım hallerine ama gel görki en kral hayatı yaşarlar niye annem babam sonsuz açmışlar kapılarını herbdaim yardım ederlerben hiç anlatmam hep iyiyim şükür derim bir hediye bile görmedim
aynı sende ben gibiysen ağlamayana emzik yok misali işteee kendileri görmüyor görmezlikden geliyor ailelerimiz
![]()
Yeminle bende aynı böyleyim utanırım hele ablam hep yokları oynar hep acımtırak ben onun yerine utanırım bide birşey alsam ayyy benim kıza gösterme kameradan falan alamam ben oda içine atar ağlar diyor beni alsın diye bekliyor herhalde bende bu hallerine çok gıcık oluyorum hatta iki defa anneme dile getirdim üstü kapalı şekilde evlat ayırmayı ama nafile sende düşersen seninde elinden tutarım diyor ben asla dememki aç olsamda demem onlarda anlamaz görmez işte böyle aynıymışız canım Allah düşürmesin ne diyelimBen anlatıp acındırmayı kendime yakıştıramıyorum
Kendimiz bir şekilde çözeriz diye düşünüyorum
Ama diğerlerinin böyle rahat böyle uyanık davranmaları canımı sıkıyor
boşverin napıyolarsa yapsınlarAynen değişmezler
Biri kızını öbürü oğlunu şımartmakla meşguller
Aileler anlattıklarımızı işlerine geldiği gibi anlıyorlarYeminle bende aynı böyleyim utanırım hele ablam hep yokları oynar hep acımtırak ben onun yerine utanırım bide birşey alsam ayyy benim kıza gösterme kameradan falan alamam ben oda içine atar ağlar diyor beni alsın diye bekliyor herhalde bende bu hallerine çok gıcık oluyorum hatta iki defa anneme dile getirdim üstü kapalı şekilde evlat ayırmayı ama nafile sende düşersen seninde elinden tutarım diyor ben asla dememki aç olsamda demem onlarda anlamaz görmez işte böyle aynıymışız canım Allah düşürmesin ne diyelim