- 2 Haziran 2019
- 542
- 6.960
- 53
- Konu Sahibi A n n e y i m
Evet bende öncelikle eşimle konuşmayı düşünüyorum sonrası eşimin tepkisine bağlı ne olacağını bilmiyorum .. Annem bilmiyor ama bilipde susuyorsa susmuşsada Rabbime bırakıyorum onuda söyleebileceğim bişey yok .. Anne olunca daha bi düşündürmeye başladı birde hergün gündemde değil mi çocuklara kadınlara nrler yapılıyor susmak yerine başlamalıyım bir yerdenKonu sahibi arkadaşım..birçok kişi anne babana söyle,karısına söyle susma ne pislik olduğunu duyurdu falan demişler..bende aksine eşin dışında kimseye söyleme diyorum.heleki anne babana o pisligin karısına falan söylemek seni mahveder..bence bu konuyu ailen ile başbaşa birak.kendi eşine ve çocuklarına ilerde söyleyip bu konuda dertlesmeni ve yardım almani makul görüyorum ama anne baban ve o adama söylemen bana senin ruh dunyan açısından korkunç geliyor.psikoloğa gitmeni öneririm.esinle iyi olmanı ve boşanmamak için elinden geleni yapmanı ve biran evvel toparlanmani öneririm.birde eminim sende aynısını dusunuyorsundurki abinin sana yaptığı bu çirkin işten annenin haberi vardır degilmi? Bunu eminim anne olunca daha iyi anladin..annende korkudan susmustur ve üzerini kapatmıştır benim fikrim bu.