• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEP SUSTUM .. AMA SİZ SUSMAYIN ..

Konu sahibi arkadaşım..birçok kişi anne babana söyle,karısına söyle susma ne pislik olduğunu duyurdu falan demişler..bende aksine eşin dışında kimseye söyleme diyorum.heleki anne babana o pisligin karısına falan söylemek seni mahveder..bence bu konuyu ailen ile başbaşa birak.kendi eşine ve çocuklarına ilerde söyleyip bu konuda dertlesmeni ve yardım almani makul görüyorum ama anne baban ve o adama söylemen bana senin ruh dunyan açısından korkunç geliyor.psikoloğa gitmeni öneririm.esinle iyi olmanı ve boşanmamak için elinden geleni yapmanı ve biran evvel toparlanmani öneririm.birde eminim sende aynısını dusunuyorsundurki abinin sana yaptığı bu çirkin işten annenin haberi vardır degilmi? Bunu eminim anne olunca daha iyi anladin..annende korkudan susmustur ve üzerini kapatmıştır benim fikrim bu.
Evet bende öncelikle eşimle konuşmayı düşünüyorum sonrası eşimin tepkisine bağlı ne olacağını bilmiyorum .. Annem bilmiyor ama bilipde susuyorsa susmuşsada Rabbime bırakıyorum onuda söyleebileceğim bişey yok .. Anne olunca daha bi düşündürmeye başladı birde hergün gündemde değil mi çocuklara kadınlara nrler yapılıyor susmak yerine başlamalıyım bir yerden

Boşanma sebebiniz eşinize güvenmemek mi?insan boyle birsey yasasa eşi dahil kimseye guvenemez diye dusundum

Yok hayır güvenmemek değil anlaşamıyoruz .. Onu çok iyi tanıyorum yanımda olur kendimi kandırmıyorumdur inşAllah ama öncelik olarak ondan başkasınada anlatamam,beni anlar diye umuyorum

Evet bende öncelikle eşimle konuşmayı düşünüyorum sonrası eşimin tepkisine bağlı ne olacağını bilmiyorum .. Annem bilmiyor ama bilipde susuyorsa susmuşsada Rabbime bırakıyorum onuda söyleebileceğim bişey yok .. Anne olunca daha bi düşündürmeye başladı birde hergün gündemde değil mi çocuklara kadınlara nrler yapılıyor susmak yerine başlamalıyım bir yerden
Bu talihsiz olay siz buyukken oluyor olsaydı annenizin bilmiyor olmasını anlardim.ama sistematik şekilde süreklilik arzeden bir olay var ve olayın faili muhakkak ipucu verecek küçüklükte bir çocuk.olayin zamani uzun bir süreç.birinden birine muhakkak bir anne en azından şüpheye düşmüştür.ogretmeniniz bile şüphelenip annenize iletmiş.nasil anlamaz.bence anladı belki geç anladı ama anladı.sizin kacmanizla da eminim bağlantı kurmustur ve size çok kizmamistir. İki tane evlattan bahsediyoruz.ayni annenin yavrusu ve eğer babanizda despot bir koca ise anneniz korkmustur

çok hassas bi konu sizi kırmak istemem ama 15-16 yaşındayken olup biten herşeyi anladığınızı bal gibi biliyordu o kepaze.yani kafamda kurunca biryerlere oturmuyor olayın iğrençliği.hani desemki yaşınız küçüktü kendince büyüyünce hatırlamaz diye düşünüyordu falan desem yok ona da uymuyor dedikleriniz...neden ve nasıl bıraktı peki?
Hahh cok şükür benim gibi düşünen biri daha var
Konu fake diycem ama yok degil fakat bazı taşlar bende oturmuyo yerine
Hatta yazdım bişeyler ama konu sahibi bişey yazmadı

öncelikle bir terapiste gidin ve tedavi olun cünkü butun hayatiniz boyunca bu yasadiklarinizi düsüneceksiniz babalari kizinizi öperken bile süpeye düseceksiniz hatta tartisacaksiniz öncelikle kendinizi kurtararak baslayin ve alo 183 numarasini arayip anlatin kendinizi planli ve emin adimlarla baslayin o itten öyle bir intikam alinki kimsenin yüzüne bakamasin serefsiz bir avukatlada görüsün boyle yazmasi bana kolay size yapmak zor korkuyorsunuz ama birdaha gelmiceyiz bu dünyaya abi kelimesinin anlamini yok etti o kisi hergece kabuslarla korkularla birakti sizi yanina kalmasin baba amca dede abi kim olursa olsun affetmeyin biz kadiniz insaniz seks objesi deiliz benim aklima abim gelince özlüyorum ariyorum senin aklina gelince korkuyorsun nefret ediyorsun yanina birakma allah yardimcin olsun

Arkadaşlar,bu mahluk gece uyumak üzere olurken veya uyurken geliyor..bu kizcagizda utancından olayı gün yüzüne çıkartıp yuzlesmektense bı şekilde abisinden kendisini korumak için careyi,abisinin bulduğu sebeplerden kaçmakta buluyor.biraz büyüyünce de tamamen kendini koruyup kollayacak biri olduğu inandığı eşine kaçıyor. Hangi taşlar yerinee oturmadı anlayamadım.kızın uyumadigi bilinci açık zamanda gelse taşlar yerine oturmaya bilir ama herşey farklı bir kulvarda gelişiyor.

Arkadaşlar,bu mahluk gece uyumak üzere olurken veya uyurken geliyor..bu kizcagizda utancından olayı gün yüzüne çıkartıp yuzlesmektense bı şekilde abisinden kendisini korumak için careyi,abisinin bulduğu sebeplerden kaçmakta buluyor.biraz büyüyünce de tamamen kendini koruyup kollayacak biri olduğu inandığı eşine kaçıyor. Hangi taşlar yerinee oturmadı anlayamadım.kızın uyumadigi bilinci açık zamanda gelse taşlar yerine oturmaya bilir ama herşey farklı bir kulvarda gelişiyor.
Canım anlamadıgım 10yasındaki bi çocuktan bahsediyoruz.yani kızıma bakıyorum 8 yasında ve iki yıl sonra 10olacak.iki yılda cinsellikle alakalı ne kadar şey ögrenebilirki
Hani benim kızım mı eksik bu konularda,
Anne babanın bile birbirini dudaktan öptügünü bilmez mesela,bi kaç kez dizilerde tesadüf gördü ve sadece dizilerde var zannediyo
Amacım konu sahibini üzmek yada ona yalancı demek degil ama 10yasındaki bi çocuk olunca aklım mantıgım almıyo,yani daha agzı süt kokar o yaslarda deyim yerindeyse

Toplu yazdım, farkedemedim sizi yada .. Şimdi kalkıp o kişinin ne düşünüp ne yaşayıp bana yaptığının farkındamıydı değilmiydi burasını düşünemicem ben kendimi bildim bileli bu hep sürdü 10 yaş 11 yaş ne fark eder bu sürmüşmü 20li yaşına kadar evet,ben açık konuşayım o zaman anlamanız için napayım .. Akşam olur uyumaya geçer herkes bütün heryer karanlık uyurum derin uykuya girdiğimi fark ederken geliyodu ve ben dokunduğunu hissederken kalkıyodum kıpırdıyodum çekip gidiyodu bu sabha kadar böyle sürüyordu birde şuda var bilgisayarımız vardı kaç defa gece kalktığımda bilgisayarda izlememesi gereken şeyler izlerken görüyodum ve hemen kapatıyordu görmediğimi sanıyordu büyük abim geçmişe baktığında kim açıyo böyle şeyleri dediğinde hiçbirşey söyleyemiyodum malesef hep pis bi insn olarak kaldı onun o yaşları yani sizin masum yavrunuz gibi değil .. evlenene kadar yemediği halt kalmadı bunların sorumlusuda annem oğlum diye diye yaptığı yanlışları hiç göremedi

Ben mi anlatamıyorum fake falan değilim öz olan biri için neden böyle bişey anlatayım kalkıp burda zamanımı harcayayım ... Sağolun anladığınız için .. Aynen söylediğiniz gibi oluyordu

Canım anlamadıgım 10yasındaki bi çocuktan bahsediyoruz.yani kızıma bakıyorum 8 yasında ve iki yıl sonra 10olacak.iki yılda cinsellikle alakalı ne kadar şey ögrenebilirki
Hani benim kızım mı eksik bu konularda,
Anne babanın bile birbirini dudaktan öptügünü bilmez mesela,bi kaç kez dizilerde tesadüf gördü ve sadece dizilerde var zannediyo
Amacım konu sahibini üzmek yada ona yalancı demek degil ama 10yasındaki bi çocuk olunca aklım mantıgım almıyo,yani daha agzı süt kokar o yaslarda deyim yerindeyse
Benim anlamadığım demek ki sizler fazlasıyla steril ortamlardasiniz sanırım.daha çok yenilerde komşumun 6 yaşındaki oglu,diğer komşumun 5 yaşındaki kızının dudağından öpmüş ev bunu tekrarlamis.birgun benim eve geldiler oyun oynamak için.koltukta diğer kızın yanında yatıp sirnasirken gördüm şok oldum,çocuğu evden kovdum.kaldiki konu sahibinin abisi 10 yaşındaymış.gayette 6 yaşından büyük.malesef bazı çocuklar ailedenmi neden bilmiyorum daha sapik ruhlu oluyorlar.cinsellik eğilimli oluyorlar.

Benim anlamadığım demek ki sizler fazlasıyla steril ortamlardasiniz sanırım.daha çok yenilerde komşumun 6 yaşındaki oglu,diğer komşumun 5 yaşındaki kızının dudağından öpmüş ev bunu tekrarlamis.birgun benim eve geldiler oyun oynamak için.koltukta diğer kızın yanında yatıp sirnasirken gördüm şok oldum,çocuğu evden kovdum.kaldiki konu sahibinin abisi 10 yaşındaymış.gayette 6 yaşından büyük.malesef bazı çocuklar ailedenmi neden bilmiyorum daha sapik ruhlu oluyorlar.cinsellik eğilimli oluyorlar.

anne babalar çocuklarının yanında öpüşüp koklaşıp birbirlerine sevgilerini gösteriyorlar çocukta anlamaz diye.
ama öyle olmuyor malesef ne gördülerse uygulamak istiyorlar. eşlerle aşklar büyük olabilir ama evde bütün gün siizi gören ve örnek alacak bir çocuk var bunu düşünemedikleri için böyle şeyler oluyor.

anne babalar çocuklarının yanında öpüşüp koklaşıp birbirlerine sevgilerini gösteriyorlar çocukta anlamaz diye.
ama öyle olmuyor malesef ne gördülerse uygulamak istiyorlar. eşlerle aşklar büyük olabilir ama evde bütün gün siizi gören ve örnek alacak bir çocuk var bunu düşünemedikleri için böyle şeyler oluyor.
Hem oyle hemde 6 yaşında çocuğu nasıl suçlayabılırız yada kötü diye bakmak görüyorsanız yanlıs olduğunu anlatmak lazım zaten o yaşlarda merak oluyor ama bir sapık gibi muamele etmemek lazım

A n n e y i m A n n e y i m günaydın
sanırım anlatmışsınız eşinize bize de detaylı bilgi verir misiniz?
ne yaptı ne dedi... off çok zor
dünden beri ara ara hep geldiniz aklıma
Evet dün akşam anlattım şuan bile inanamıyorum anlattığıma .. Hayrolsun inşAllah bizim için .. İlk anlatmaya başladığımda beni dinlemesini birde büyük yeminetmesini söyledim duyduktan sonra bişey yapmayacağına .. Kendiside bilmediğim bişey ne olduğunu söyle ona göre bakarız dedi .. Ve anlattım önce bi anlamadı ağlayarak anlattım çünkü utandım sakin olup tekrar konuşucaz dedi saat 2.5 gibi kalktı anlat dedi o sordu ben söyledim sonunda benden ne yapmamı istiyosan onu yapıcam dedi .. Bende şuan sadece bilmeni istiyorum dedim burda yazdıklarım hariç detayına kadar anlattım oda bende uyumadık bu tepkisinin bu kadar ılımlı olcağını düşünmüyodum şunuda anladım bu olay benim evliliğimide etkiliyomuş ne kadar sorun eşimde desem malesef bi o kadarda bu durumdan dolayı bendede varmış bunu bu kadar çabuk nerden anladın diye soracak olursanız tamamen rahatladığımı hissettim bilmiyorum tepkisi benim yanımda olduğunu gösterdi planlar kurdu annenlere anlatalım sonra gidelim burdan dedi bilmiyorum bi kaç bişey Rabbim hayırlı olanı kılsın inşAllah olabilecek yapabilecek şeyleri söyledi bana yani tamamen yanımda çok üzüldüğünü söyledi sarıldı bundan sonra birlikte hareket ediceğimizi bi sinirle öfkeyle kalkıp bişey yapma dedi ki yapsan bu zamana kadar yapardın diye ekledi düşünücem ne yapabiliriz bu konuyu sorma bana önce ne yapabiliriz onu düşüncez dedi ve ben anlattıktan konu biraz kapandığında senin psikolojini bozmuş dedi bu yüzden herşey sana bu kadar zor geliyomuş dedi böyle inanın burda yazdığımda rahatlamıştım eşime anlattıktan sonra daha bi rahatladım ve biliyorum ki bu konuda beni yanlız bırakmıcak onun için hep kötü düşünüyodum çok yanılmışım 😔😔😔

Kesinlikle çok haklısınız

Evet dün akşam anlattım şuan bile inanamıyorum anlattığıma .. Hayrolsun inşAllah bizim için .. İlk anlatmaya başladığımda beni dinlemesini birde büyük yeminetmesini söyledim duyduktan sonra bişey yapmayacağına .. Kendiside bilmediğim bişey ne olduğunu söyle ona göre bakarız dedi .. Ve anlattım önce bi anlamadı ağlayarak anlattım çünkü utandım sakin olup tekrar konuşucaz dedi saat 2.5 gibi kalktı anlat dedi o sordu ben söyledim sonunda benden ne yapmamı istiyosan onu yapıcam dedi .. Bende şuan sadece bilmeni istiyorum dedim burda yazdıklarım hariç detayına kadar anlattım oda bende uyumadık bu tepkisinin bu kadar ılımlı olcağını düşünmüyodum şunuda anladım bu olay benim evliliğimide etkiliyomuş ne kadar sorun eşimde desem malesef bi o kadarda bu durumdan dolayı bendede varmış bunu bu kadar çabuk nerden anladın diye soracak olursanız tamamen rahatladığımı hissettim bilmiyorum tepkisi benim yanımda olduğunu gösterdi planlar kurdu annenlere anlatalım sonra gidelim burdan dedi bilmiyorum bi kaç bişey Rabbim hayırlı olanı kılsın inşAllah olabilecek yapabilecek şeyleri söyledi bana yani tamamen yanımda çok üzüldüğünü söyledi sarıldı bundan sonra birlikte hareket ediceğimizi bi sinirle öfkeyle kalkıp bişey yapma dedi ki yapsan bu zamana kadar yapardın diye ekledi düşünücem ne yapabiliriz bu konuyu sorma bana önce ne yapabiliriz onu düşüncez dedi ve ben anlattıktan konu biraz kapandığında senin psikolojini bozmuş dedi bu yüzden herşey sana bu kadar zor geliyomuş dedi böyle inanın burda yazdığımda rahatlamıştım eşime anlattıktan sonra daha bi rahatladım ve biliyorum ki bu konuda beni yanlız bırakmıcak onun için hep kötü düşünüyodum çok yanılmışım 😔😔😔
Allah razı olsun eşinizden cahil cahil davranmamış
anlatınca tabiki rahatlayacaksınız

deseydiniz işte bu yüzden evde kimseyi istemiyorum öz abimden bunları gördüm nasıl çocuklarımı başkasıyla yalnız bırakayım?

araları nasılsı abinizle? eğer bide sevip saydığı biriyse hepten çöker adam

şimdilik ayrılmayı vs erteleyin bakalım zaman ne gösterecek

Allah razı olsun eşinizden cahil cahil davranmamış
anlatınca tabiki rahatlayacaksınız

deseydiniz işte bu yüzden evde kimseyi istemiyorum öz abimden bunları gördüm nasıl çocuklarımı başkasıyla yalnız bırakayım?

araları nasılsı abinizle? eğer bide sevip saydığı biriyse hepten çöker adam

şimdilik ayrılmayı vs erteleyin bakalım zaman ne gösterecek
Allah razı olsun .. Kendiside sevmezdi hal hareketlerini ve hatta düğününe gitmemiştim hiçbir şekilde kına,düğün vs. Bulunmamıştım eşim de hep merak ederdi hep bişey bulurdum düğüne gitmeyip eşimin memleketine gittik kayınvalidem rahatsız diye bahane uydurdum .. Çok şükür herşeyin hayırlısı olsun bi yerden başlayacağımın kararını vermiştim burdaki yorumlarda çok etkili oldu ertesi akşamı anlattım dün yani hala inanamıyorum bu benm için çok büyük bi adım

Back
X