Esiniz sorunlar konuşmadan kendiliğinden çözülsün isteyen ne şiş yansin ne kebapci tiplerden
Onunla konuşun ama ayni şeyleri basa sardiginda da normalmis gibi davranmayin
Bir de çalışmanızı istememesi ama geldiginde de iki.kelam laf etmemesi baya ekonomik şiddete giriyor
Bir gun konusurken ben calismak istiyorum diyin bakalim ne olacak?
Ya da ben de yoruluyorum ama sana da vakit ayırıyorum diyin
Bir de siz aşırı ilgi gösterip aynisini bekliyorsunuz ki sizin ilginiz gercekten abarti
Çorabına kadar giydirmeyin siz onun annesi değilsiniz o da zaten 3 yasinda cocuk değil
Aksam yemek yediniz o oturdu mu siz de geçin diger koltuga alin telefonu elinize cay/kahve vs yapmayin kendi kendinize takılın
Cay yok mu derse canim.istemiyor sen istiyorsan demleyebilirsin diyin
Kavga mi istiyorsun dediğinde hayir ilgi bekliyorum sorunlar susunca çözülmüş olmuyor ve konuşunca da senin harekete geçmeni bekliyorum he he diyince olmuyor diyeceksiniz
Yani hem cekip hem şikayet etmeyin çözüm arayin ve uygulayın konuştuk anladi diye düşünmeyin gozune sokarak çözümü kendiniz uygulayarak onun da uygulamasini bekleyin
Annesi cok konuşuyor olabilir ama hic konusmadan da olmaz, evlilik biraz da iletisimle yürümez mi? (Evli degilim ama iletisim kurmayacaksam neden ayni evi paylasayim ki)
Arada çocuğu ona birakin sen kizla ilgilen ben dusa giriyorum diyin 1 saat banyo keyfi yapın