• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep yanlış anlaşılmaktan bıktım artık!!!

Eşim çalışmama asla izin vermiyor evlendigimiz günden beri karşıdır hep çalışmama zaten şuan bende çalışamam 1yaşında kızım var evet çok yoruluyor çok iyi anlıyorum onu ama bende çok bişey istemiyorum ki halimi hatrımı sorsun konuşalım sohbet edelim istiyorum veteriner yanında çalışıyor eşim
Eşiniz neden izin vermiyor peki para kazanıp gözünüz açılmasın diye vermiyor olabilir mi erkek egosu çocuğuna bakacak biri varsa git çalış hayatta herşey insanlar için gelecek ne getirecek hiç belli olmaz.

Bu ülkede erkekler sizin gibi anlayış yoksunu kadınlar yüzünden evlilikten kaçıyorlar...

Ben eşimi anlayabiliyorum, şükürler olsun...

Size yazık...

Haksız olduğun duruma haklısın mesajları almak için mi konu açtınız..

Amacınız haklı olmaya çalışmak mı, mutlu olmaya çalışmak mı

Ayrıca üslubunu düzelt "yaa bi git" yazamazsın...

İstemedigin şeyleri duymaya tahammülün yoksa konu açmayacaksın
Bence sen biraz insanları anlamaya çalış neler hissettiklerini görmeye çalış sonra tavsiyelerde bulun benim de size tavsiyem

Eşiniz neden izin vermiyor peki para kazanıp gözünüz açılmasın diye vermiyor olabilir mi erkek egosu çocuğuna bakacak biri varsa git çalış hayatta herşey insanlar için gelecek ne getirecek hiç belli olmaz.
Öyle mi düşünüyor hiç bilmiyorum ama ben işten eve geldigim zaman kapıyı karım açaçak diyor ben kadınların çalışmasına herzaman karşıyım diyor. Malesef kızım çok düşkün bana ben mutfaga giderken bile aglıyor bazen arkamdan şuan onu bırakıp çalışmam imkansız sanırım😔

Öyle mi düşünüyor hiç bilmiyorum ama ben işten eve geldigim zaman kapıyı karım açaçak diyor ben kadınların çalışmasına herzaman karşıyım diyor. Malesef kızım çok düşkün bana ben mutfaga giderken bile aglıyor bazen arkamdan şuan onu bırakıp çalışmam imkansız sanırım😔
Kızınız biraz büyüsün sizde el altından iş arayın yarın birgün eşine birşey olduğunda yada terk ettiğinde mecburen çalışmak zorunda kalacaksınız ozaman sudan çıkmış balığa dönersiniz

Hergün aynı şeyler konuşmuyoruz mesela tartışıyoruz o konuşmayalım susarak hallolsun istiyor ama bende konuşarak halledelim istiyorum sonra iyice kötü oluyoruz ama konuşmayıncada benim kızgınlıgım geçmiyor
Çok soru sorup gelmisi geçmişi karıştırdığınızi yemin edebilirim ama ispat edemem.

Kendimi onun yerine koyuyorum her zaman yorgunmusun diyorum oyy kıyamam deyip yüzünü seviyorum çay içer misin diyorum hatta çorabını bile ben degiştiriyorum bazen yorgunsun sen diye
Annemde 4 4 lük ev hanımı ama iyi bir es değil sürekli sorgular sürekli konuşur küser kadin kaostan besleniyor sizde öyle galiba.

Merhaba arkadaşlar bi konuda yardımınıza ihtiyacım var eşim sürekli söylediklerimi yanlış anlıyor ne desem başka bi yere çekiyor ters anlıyor ben artık onunla nasıl konuşacagımı bilemez duruma geldim genellikle tartışmalarımızda eşim bana bişey yapmış olur ama hep suçlu duruma ben düşerim hiç bizaman hatasını kabul etmez bütün suçu benim üstüme yükler ben gerçekten ne yapacagımı şaşırmış durumdayım artık akşam işten geliyor alıyor telefonu eline oturuyor ne bi güler yüz gösteriyor ne bi muhabbet ediyor niye böyle yapıyosun dedigimde de yorgunum diyor alıyorum karşıma konuşalım diyorum sürekli konuşmak istiyosun diyor gerçekten yıldım artık
Sizin eşinizde sıkıntı bence sizde değil sizi çok iyi anlıyorum ex eşimle hiç muhabbet edemezdim bilgisayar telefon konuşunca hep sonu kavgaya varırdı hep kendi haklı çıkardı yani haklı olduğunu sanıyordu bakın yüz vermeyin biraz yada onun size yaptığını siz ona yapın bakalım napacak sinirden insan herşeyi söylüyor sende evde bebek bakıyorsun sende yoruluyor sun herkes ilgi ister.

Adama böyle format atılmış, kişiliğinin dışına nasıl çıksın?

Hani halk arasında bazı erkeklere “odun” deriz ya? İşte ondan..
Aynen öyle tamamen yaşayız tarzıyla alakalı evlenmeden önce ailesinden sevgi saygı ilgi hiç bişey görmemiş benden de hepsini görünce ne oldugunu bilemedi sanırım

Sizin eşinizde sıkıntı bence sizde değil sizi çok iyi anlıyorum ex eşimle hiç muhabbet edemezdim bilgisayar telefon konuşunca hep sonu kavgaya varırdı hep kendi haklı çıkardı yani haklı olduğunu sanıyordu bakın yüz vermeyin biraz yada onun size yaptığını siz ona yapın bakalım napacak sinirden insan herşeyi söylüyor sende evde bebek bakıyorsun sende yoruluyor sun herkes ilgi ister.
Yani her konuda nasıl suç bende oluyor bana yüklüyor gerçekten anlamıyorum bazen halbuki onun yaptıgı veya yapmadıgı bişeyden dolayı tartışmışızdır ama yine de haklı konumunda ki hep odur ve asla da özür dilemez yorgunluktan ziyade uykusuzluk mahvediyor insanı ama nedense ben uykusuzum diye ondan ilgiyi kesmiyorum

Bana şey gibi geldi hani siz haklısınız o bunu biliyor yine de arada sözcüklerinizi seçip onlardan yürüyor. Yani bu dolandırıcılık biraz da haklı çıkmak için her yolu yapanların taktiği genelde. Siz de bir cümlesini seçin ve sürekli sen bana bunu dedin nasıl bunu dersin diye o cümleden yürüyün ne dediğimi anlıcaksınız. Saf olmayın.

Bana şey gibi geldi hani siz haklısınız o bunu biliyor yine de arada sözcüklerinizi seçip onlardan yürüyor. Yani bu dolandırıcılık biraz da haklı çıkmak için her yolu yapanların taktiği genelde. Siz de bir cümlesini seçin ve sürekli sen bana bunu dedin nasıl bunu dersin diye o cümleden yürüyün ne dediğimi anlıcaksınız. Saf olmayın.
Ben bunu yapsam eger diyecegi şu "kavga mı etmek istiyosun amacın ne" !!!

Sizin isiniz zor. Laftan anlamayan tipler bunlar. Ne dersen de bi kulagindan girip digerinden cikar.

eşiniz işinde gün içerisinde çok konuşmak zorunda mı ? mesela satış - satın alma gibi bir işi varsa tüm gün konuşmaktan yılıyor olabilir.
ayrıca bilimsel bir gerçek var, kadınların günlük kelime ihtiyacı erkeklerinkinin iki katı kadar. o nedenle siz hala konuşmak isterken o sessizliğe ihtiyaç duyuyor olabilir.
açtığınız konular ilgisini çekmiyor olabilir.
tartışırken yanlış kelimeler seçiyorsanız bu nedenle sizin üstünüze kalıyor olabilir. mesela ben de kolay sinirlenen biriyim ve sinirliyken de pek dilimin ayarı olmaz. sevgilimde der hep, aslında o konularda %1000 haklısın ama yanlış iletişim kurduğun için haklıyken haksız oluyorsun diye.
biraz kendinizi ve konuşma biçiminizi irdeleyin derim.

Tamam konuşmayım hiç bişey söylemeyim kendimi geri çekiyim ama bu sefer herşey daha kötü olmazmı o konuşmasın ben konuşmayım aramıza mesafe girmez mi haklıyken haksız konuma düşmem de haklı olabilirsiniz çünkü sinirlendigim zaman istemeyecegi şeyler söyleyebiliyorum bazen ama beni hiç anlamaya çalışmıyor ki onun bu tutumu karşısında bende sinirlenmeden yapamıyorum
Daha kötü olmaz bence. Aksine sizin anlayisli davrandiginizi görmesi hosuna gider yorgun da olsa sizinle konusmaya ilgilenmeye cabalar.
Siz elinizden geleni yapiyosunuz çırpınıyosunuz ilgilenmiyo daha napcaksiniz ki.. kenara cekilmek en güzeli.

Back
X