- 3 Eylül 2018
- 8.837
- 47.094
- 548
Tamam kendilerini bi halt sanmasınlar ama ev geçimi için önemli bir iş yapıyorlar.Çalışıp para kazanıyoruz diye kendilerini bi halt sanıyorlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam kendilerini bi halt sanmasınlar ama ev geçimi için önemli bir iş yapıyorlar.Çalışıp para kazanıyoruz diye kendilerini bi halt sanıyorlar
Konuşma galeye alma onu işine gelmiyor da ondan yanlış anlar gibi yapıyor seniMerhaba arkadaşlar bi konuda yardımınıza ihtiyacım var eşim sürekli söylediklerimi yanlış anlıyor ne desem başka bi yere çekiyor ters anlıyor ben artık onunla nasıl konuşacagımı bilemez duruma geldim genellikle tartışmalarımızda eşim bana bişey yapmış olur ama hep suçlu duruma ben düşerim hiç bizaman hatasını kabul etmez bütün suçu benim üstüme yükler ben gerçekten ne yapacagımı şaşırmış durumdayım artık akşam işten geliyor alıyor telefonu eline oturuyor ne bi güler yüz gösteriyor ne bi muhabbet ediyor niye böyle yapıyosun dedigimde de yorgunum diyor alıyorum karşıma konuşalım diyorum sürekli konuşmak istiyosun diyor gerçekten yıldım artık
Siz dışarda çalışıp para kazanmayı kolay sanıyorsunuz herhaldeÇalışıp para kazanıyoruz diye kendilerini bi halt sanıyorlar
Kendine bir uğraş bul, adamı darlamayı bırak...yorgunum diyor alıyorum karşıma konuşalım diyorum sürekli konuşmak istiyosun diyor gerçekten yıldım artık
Tabikide öyle ama bende onu bildigim için elimden gelenin fazlasını yapıyorum onaTamam kendilerini bi halt sanmasınlar ama ev geçimi için önemli bir iş yapıyorlar.
Elinden gelenin fazlasını yapmana gerek yokTabikide öyle ama bende onu bildigim için elimden gelenin fazlasını yapıyorum ona
Siz çok biliyosunuz belliSiz dışarda çalışıp para kazanmayı kolay sanıyorsunuz herhalde
Tam gün çalıştığım gün duşumu alıp direk yatağa dinlenmeye geçiyorum ve eşime "ben evde yokum" diye düşün diyorum...
Eğer eşinize yukarıdaki cümleniz gibi bir cümle kullanıyorsanız, siz geçinmeyi bilmeyen birisiniz...
Ben kimseyi darlamıyorum siz anlamak istememişsiniz sanırımElinden gelenin fazlasını yapmana gerek yok
İşten yorgun argın gelen adamı darlama yeter![]()
Sizin gibi kendi hayatını kendi eli ile mahvetmeye çalışanlara destek oluyoruz burda..Siz çok biliyosunuz belli
Kendimi onun yerine koyuyorum her zaman yorgunmusun diyorum oyy kıyamam deyip yüzünü seviyorum çay içer misin diyorum hatta çorabını bile ben degiştiriyorum bazen yorgunsun sen diyeValla işten gelince annem ve kızım başıma gelince acayip geriliyorum. Dinlenmek istiyor insan..Başka birini mutlu etme gibi bir görevi daha kaldıramıyorum ben.. Bazısı bunu yapabilir ama benim kapasitem müsait değil mesela. Muhtemelen eşinde böyle.. İş hayatı insanın enerjisini sömürüyor.Ve evde senden mutlu etmeni bekleyen birileri olunca bu cidden ağır bir yük oluyor. Hatta başıma gelip söyledikleri iyi şeyler bile batıyor,sadece ve sadece dinlenmek istiyorum. Eğer o anda saygı gösterilirse bu isteğime hemen huzur doluveriyorum. Mesela annem kızıma,açma odanın kapısını annen dinlensin derse rahatlama hissediyorum.. Sende eşini dinlenmesi için alan oluştur ve bişeyler beklemek yerine dinlenmesini sağladığını göster. Başına gidip noluyo diye sorgular durursan emin ol adam eve gelesi kalmayacak.Bu sorun gibi görünen şey şahsınla alakalı değil.Eşinide buradan pay biçerek değerlendirmeni öneririm.
Aksine çok iyi anladım...Ben kimseyi darlamıyorum siz anlamak istememişsiniz sanırım
Benimde size tavsiyem olayları anlamadan yüklenmeyin insanlaraSizin gibi kendi hayatını kendi eli ile mahvetmeye çalışanlara destek oluyoruz burda..
Size tek tavsiyem; kendinizi geliştirin ve yetiştirin..
Yaa bi git Allah aşkına ben anlamıyorum git sen anlaAksine çok iyi anladım...
Geçim kurabilmek için empati yapabilmek gerekiyor...
Siz işten yorgun gelen bir adamı anlamaktan acizsiniz.....
Yemin ederim kötü bişey söylemiyorum güzel bişey söylüyorum onu bile başka yöne çekiyo bazen artık bişey söyleyecegim zaman sürekli düşünüyorum nasıl desem diye çok sinirli bi insandır eşim eger kızar bagırır herşeyeee sorun sizde degil esinizde. lafi ters anlayan, zeytinyagi gibi uste cikan, her olayi aleyhinize ceviren o.. yanlis anlasilmak degil sizin ki. kocaniz art niyetli.
Valla bazen öyle yapıyorum o susuyor telefonla oynuyor bende alıyorum telefonu elime hiç bişey söylemiyorum bu seferde vicdanım el vermiyor akşama kadar bizim için çalışıp yoruluyor diye kıyamıyorum bu seferKonu
Konuşma galeye alma onu işine gelmiyor da ondan yanlış anlar gibi yapıyor seni
Sende onu etkisiz eleman yerine koy o oturdu telefonu mu aldı sende karşı kanepesine uzan aynısını yap çay kahve verme bak bakalım nasıl bülbül kesilir
Yapısı öyle,senin yapmaya çalıştığın iyi şeyler bile batabilir bazen.. Böyle kabullenmen lazım yoksa adama da eziyet olur hayat. Durum buKendimi onun yerine koyuyorum her zaman yorgunmusun diyorum oyy kıyamam deyip yüzünü seviyorum çay içer misin diyorum hatta çorabını bile ben degiştiriyorum bazen yorgunsun sen diye
Bu ülkede erkekler sizin gibi anlayış yoksunu kadınlar yüzünden evlilikten kaçıyorlar...Yaa bi git Allah aşkına ben anlamıyorum git sen anla