• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep yanlış anlaşılmaktan bıktım artık!!!

Bakın insan yorgun olduğunda gerçekten pek tahammülü olmuyor. Oturup konuları enine boyuna tartışacak enerjiyi bulamıyor olabilir.

İlla her gün mükemmel kaliteli zaman geçirmek zorunda değilsiniz. Hiç mi boş zamanı yok tatil günü falan.Bıurakın akşam telefonunda takılmak istiyorsa takılsın.

Siz de boşuna bütün gün kendinizi doldurmayın. Gün içinde biriktirip akşam eve yorgun gelen adama patlamayın. Bence kendinize bir meşgale bulursanız sizin de ilginiz başka yönlere kayar.

Bakın insan yorgun olduğunda gerçekten pek tahammülü olmuyor. Oturup konuları enine boyuna tartışacak enerjiyi bulamıyor olabilir.

İlla her gün mükemmel kaliteli zaman geçirmek zorunda değilsiniz. Hiç mi boş zamanı yok tatil günü falan.Bıurakın akşam telefonunda takılmak istiyorsa takılsın.

Siz de boşuna bütün gün kendinizi doldurmayın. Gün içinde biriktirip akşam eve yorgun gelen adama patlamayın. Bence kendinize bir meşgale bulursanız sizin de ilginiz başka yönlere kayar.
Malesef bu söylediklerinize katılmıyorum karı koca olmak yemek yap çocuğa bak AA tamam koca çalışsın para getirsin akşamda telefon elinden düşmesin bu mudur evlilik daha şimdiden birbirinden uzaklaşmaya diyalog kurmaktan uzaksa ilerde hiç işin içinden öıkamaz konuşmak sohbet etmek için yorgunluk bahane olamaz şu tavrı kadın yapsa acaba erkek aynı tavrı sergiler mi

Malesef bu söylediklerinize katılmıyorum karı koca olmak yemek yap çocuğa bak AA tamam koca çalışsın para getirsin akşamda telefon elinden düşmesin bu mudur evlilik daha şimdiden birbirinden uzaklaşmaya diyalog kurmaktan uzaksa ilerde hiç işin içinden öıkamaz konuşmak sohbet etmek için yorgunluk bahane olamaz şu tavrı kadın yapsa acaba erkek aynı tavrı sergiler mi
Haklısınız ama içinde yoksa birdenbire bülbül olup şakımaz adam. Ya olduğu gibi kabullenilir ya da ayrılınır.Çünkü insanları değiştirmek zor. Benim demek istediğimi bari tatil günü varsa onda kaliteli zaman geçirsinler. Yoksa her akşam tartışma falan zor. :olamaz:

Ama demek istediğinizi anladım.

Haklısınız ama içinde yoksa birdenbire bülbül olup şakımaz adam. Ya olduğu gibi kabullenilir ya da ayrılınır.Çünkü insanları değiştirmek zor. Benim demek istediğimi bari tatil günü varsa onda kaliteli zaman geçirsinler. Yoksa her akşam tartışma falan zor. :olamaz:

tabi tartışma yaşanmasını kimse istemez bazen konuşmaların sonu tartışmayla kavgayla sonuçlanırsa kişi konuşmaktan kaçabilir sakin olmakta fayda var 😊

Esiniz sorunlar konuşmadan kendiliğinden çözülsün isteyen ne şiş yansin ne kebapci tiplerden
Onunla konuşun ama ayni şeyleri basa sardiginda da normalmis gibi davranmayin
Bir de çalışmanızı istememesi ama geldiginde de iki.kelam laf etmemesi baya ekonomik şiddete giriyor
Bir gun konusurken ben calismak istiyorum diyin bakalim ne olacak?
Ya da ben de yoruluyorum ama sana da vakit ayırıyorum diyin
Bir de siz aşırı ilgi gösterip aynisini bekliyorsunuz ki sizin ilginiz gercekten abarti
Çorabına kadar giydirmeyin siz onun annesi değilsiniz o da zaten 3 yasinda cocuk değil
Aksam yemek yediniz o oturdu mu siz de geçin diger koltuga alin telefonu elinize cay/kahve vs yapmayin kendi kendinize takılın
Cay yok mu derse canim.istemiyor sen istiyorsan demleyebilirsin diyin
Kavga mi istiyorsun dediğinde hayir ilgi bekliyorum sorunlar susunca çözülmüş olmuyor ve konuşunca da senin harekete geçmeni bekliyorum he he diyince olmuyor diyeceksiniz
Yani hem cekip hem şikayet etmeyin çözüm arayin ve uygulayın konuştuk anladi diye düşünmeyin gozune sokarak çözümü kendiniz uygulayarak onun da uygulamasini bekleyin
Annesi cok konuşuyor olabilir ama hic konusmadan da olmaz, evlilik biraz da iletisimle yürümez mi? (Evli degilim ama iletisim kurmayacaksam neden ayni evi paylasayim ki)
Arada çocuğu ona birakin sen kizla ilgilen ben dusa giriyorum diyin 1 saat banyo keyfi yapın 😃

eşiniz işinde gün içerisinde çok konuşmak zorunda mı ? mesela satış - satın alma gibi bir işi varsa tüm gün konuşmaktan yılıyor olabilir.
ayrıca bilimsel bir gerçek var, kadınların günlük kelime ihtiyacı erkeklerinkinin iki katı kadar. o nedenle siz hala konuşmak isterken o sessizliğe ihtiyaç duyuyor olabilir.
açtığınız konular ilgisini çekmiyor olabilir.
tartışırken yanlış kelimeler seçiyorsanız bu nedenle sizin üstünüze kalıyor olabilir. mesela ben de kolay sinirlenen biriyim ve sinirliyken de pek dilimin ayarı olmaz. sevgilimde der hep, aslında o konularda %1000 haklısın ama yanlış iletişim kurduğun için haklıyken haksız oluyorsun diye.
biraz kendinizi ve konuşma biçiminizi irdeleyin derim.
Yok öyle sürekli konuşmasını gerektiren bir meslegi yok sadece yanındaki arkadaşlarıyla konuştugu kadar işte. Şu ara ailesinin biraz sıkıntıları var sanırım onunda biraz etkisi var

Daha kötü olmaz bence. Aksine sizin anlayisli davrandiginizi görmesi hosuna gider yorgun da olsa sizinle konusmaya ilgilenmeye cabalar.
Siz elinizden geleni yapiyosunuz çırpınıyosunuz ilgilenmiyo daha napcaksiniz ki.. kenara cekilmek en güzeli.
Evet çok haklısınız aslında sanırım biraz kendiyle baş başa bırakmam gerekiyor ki bazı şeyleri anlasın görsün

Esiniz sorunlar konuşmadan kendiliğinden çözülsün isteyen ne şiş yansin ne kebapci tiplerden
Onunla konuşun ama ayni şeyleri basa sardiginda da normalmis gibi davranmayin
Bir de çalışmanızı istememesi ama geldiginde de iki.kelam laf etmemesi baya ekonomik şiddete giriyor
Bir gun konusurken ben calismak istiyorum diyin bakalim ne olacak?
Ya da ben de yoruluyorum ama sana da vakit ayırıyorum diyin
Bir de siz aşırı ilgi gösterip aynisini bekliyorsunuz ki sizin ilginiz gercekten abarti
Çorabına kadar giydirmeyin siz onun annesi değilsiniz o da zaten 3 yasinda cocuk değil
Aksam yemek yediniz o oturdu mu siz de geçin diger koltuga alin telefonu elinize cay/kahve vs yapmayin kendi kendinize takılın
Cay yok mu derse canim.istemiyor sen istiyorsan demleyebilirsin diyin
Kavga mi istiyorsun dediğinde hayir ilgi bekliyorum sorunlar susunca çözülmüş olmuyor ve konuşunca da senin harekete geçmeni bekliyorum he he diyince olmuyor diyeceksiniz
Yani hem cekip hem şikayet etmeyin çözüm arayin ve uygulayın konuştuk anladi diye düşünmeyin gozune sokarak çözümü kendiniz uygulayarak onun da uygulamasini bekleyin
Annesi cok konuşuyor olabilir ama hic konusmadan da olmaz, evlilik biraz da iletisimle yürümez mi? (Evli degilim ama iletisim kurmayacaksam neden ayni evi paylasayim ki)
Arada çocuğu ona birakin sen kizla ilgilen ben dusa giriyorum diyin 1 saat banyo keyfi yapın 😃
Çok haklısınız gerçekten daha önce böyle ilgi görmedigi için yadırgıyor aslında abartı geliyor benim ona yaptıklarım ama susarak sorunlar asla çözülmüyor aksine üstüne kat kat ekliyor bende istiyorum ki oan güzelce konuşalım halledelim istiyorum ama çok kopuk bi ailede büyümüş anne baba ayrı yaşamış hiç böyle şeyler görmemiş onada hak veriyorum aslında. Valla dediginizi yapıyorum ama banyodayken kapıya tıklıyor durmuyor acele et diye😁

Evet bencede evlilik bu degildir ama şuan ben tam o kavramın içindeyim onun çocuguna bakıyım yemegini aşını yapıyım işlerini halledeyim bu kadar benim düşüncelerimin hissettiklerimin bi anlamı yok onun için

Pazar günleri tatil ama onuda kendine ayırıp dışarıya çıkıyor bizimle vakit geçirmiyor bigün tatilim var onuda kendime ayırmak istiyorum diyor inanın şaşırmış durumdayım artık nasıl davranacagımı ne yapacagımı bilemez hale geldim😔

Gün içinde ben de çok yoruluyorum. Annem de evde yalnız olduğundan sıkılıyor ve konuşmak için beni bekliyor haliyle. Amma velakin kapıdan girer girmez Müge anlıda olanları anlatmaya başladığı için birkaç kez patlamışlığım oldu maalesef.En son karar kıldık ben duşumu alıp yemeğimi yedikten snra sohbete başlıyoruz.Yorgunluğumun pek geçtiği yok ama duştan ve yemekten snra kendimi daha iyi hissediyorum. Anneme değer verdiğimden onun saçmasapan tv programlarını anlatmasını dikkatle dinliyor ve rahatlayacağı şekilde ortak sohbet yaratmaya çalışıyorum. Saatler sürmese de bizi idare ediyor.

Eşiniz de size değer veriyorsa o da çaba göstermeli açıkçası. Yorgunum deyip kendini tüm akşam kapatarak olmaz .Siz de biraz anlayışlı olun.Eşim gelsin de konuşalım tartışalım diye bekliosunuz gibi hissettim.Bütün gün evde kafanızda kurup sonra eşiniz gelince tartışmaya yer aramayın. Adam önce gelsin bi dinlensin,snra keyifli sohbetler açmaya bakın.Hatta önceliği ona verin,iş nasıldı diyin,anlatacakları varsa ilgiyle dinleyin.Snra da siz gününüzü anlatırsınız. Tartışılması gereken şeyler varsa da direkt ordan konuya girmenin faydası yok bence.

Tüm çabalarınıza rağmen değişmemekte direniyorsa rest çekebilirsiniz.Sonuç itibariyle evde sizde bebekle yoruluyorsunuz.Herkes biraz fedakarlıkta bulunacak ki ilişki sağlıklı yürüsün.Bol şans.

Su hayatta esinin calismasina "Izin" vermeyip, evde oturtan hicbir adamin, esine iyi davrandigina sahit olmadim..

Gün içinde ben de çok yoruluyorum. Annem de evde yalnız olduğundan sıkılıyor ve konuşmak için beni bekliyor haliyle. Amma velakin kapıdan girer girmez Müge anlıda olanları anlatmaya başladığı için birkaç kez patlamışlığım oldu maalesef.En son karar kıldık ben duşumu alıp yemeğimi yedikten snra sohbete başlıyoruz.Yorgunluğumun pek geçtiği yok ama duştan ve yemekten snra kendimi daha iyi hissediyorum. Anneme değer verdiğimden onun saçmasapan tv programlarını anlatmasını dikkatle dinliyor ve rahatlayacağı şekilde ortak sohbet yaratmaya çalışıyorum. Saatler sürmese de bizi idare ediyor.

Eşiniz de size değer veriyorsa o da çaba göstermeli açıkçası. Yorgunum deyip kendini tüm akşam kapatarak olmaz .Siz de biraz anlayışlı olun.Eşim gelsin de konuşalım tartışalım diye bekliosunuz gibi hissettim.Bütün gün evde kafanızda kurup sonra eşiniz gelince tartışmaya yer aramayın. Adam önce gelsin bi dinlensin,snra keyifli sohbetler açmaya bakın.Hatta önceliği ona verin,iş nasıldı diyin,anlatacakları varsa ilgiyle dinleyin.Snra da siz gününüzü anlatırsınız. Tartışılması gereken şeyler varsa da direkt ordan konuya girmenin faydası yok bence.

Tüm çabalarınıza rağmen değişmemekte direniyorsa rest çekebilirsiniz.Sonuç itibariyle evde sizde bebekle yoruluyorsunuz.Herkes biraz fedakarlıkta bulunacak ki ilişki sağlıklı yürüsün.Bol şans.
Okadar güzel anlatmışsınız ki mügede ki olanları bende asla dinlemem çünkü insanın psikolojisini bozuyor ki eşimede asla böyle konulardan bahsetmem benim bekledigim bi sarılması gülümsemesi ne yaptın bugün nasılsın demesi bu yani istedigim çok basit birşey ben akşama kadar evde kurup gelsede kavga etsek diye tabikide beklemiyorum zaten çocuktan dolayı kurmaya vaktim de kalmıyor ama benim için de kolay degil kızım 1 yaşında ve ben virüsten dolayı kızım dogdugundan beri evden dışarıya çıkamıyorum kimseyle görüşemiyorum haliyle kocam gelince onunla sohbet etmeye ihtiyaç duyuyorum

Tamam konuşmayım hiç bişey söylemeyim kendimi geri çekiyim ama bu sefer herşey daha kötü olmazmı o konuşmasın ben konuşmayım aramıza mesafe girmez mi haklıyken haksız konuma düşmem de haklı olabilirsiniz çünkü sinirlendigim zaman istemeyecegi şeyler söyleyebiliyorum bazen ama beni hiç anlamaya çalışmıyor ki onun bu tutumu karşısında bende sinirlenmeden yapamıyorum
bunları yaparken trip kapris vs yapmayacaksınız
normal olacaksınız o konuştuğunda da güzel normal cevaplar vereceksiniz
akşam oturup çocuk ile oynayın sonra da ona güzelce verin
biraz senle otursun babası bende bi balkonda hava alayım diyin onayını beklemeden çocuğu ona bırakıp çıkın balkona bahçeye vs
birde böyle deneyin

bunları yaparken trip kapris vs yapmayacaksınız
normal olacaksınız o konuştuğunda da güzel normal cevaplar vereceksiniz
akşam oturup çocuk ile oynayın sonra da ona güzelce verin
biraz senle otursun babası bende bi balkonda hava alayım diyin onayını beklemeden çocuğu ona bırakıp çıkın balkona bahçeye vs
birde böyle deneyin
Hepinize çok teşekkür ederim tavsiyelerinizi mutlaka dikkate alıp yapmayı deneyecem

Back
X