- Konu Sahibi calimeroyum
-
Merhabalar önceki konumu bi çok arkadaş okudu biliyor
eşimle bir takım problemler vardı ve ben konuşmaya karar vermiştim buradaki arkadaşlar sayesinde
Sonrasında durum şöyle gelişti
eşimle çok gereksiz saçma bi konu yüzünden epey gerildik tartıştık dışardaydık o sırada işte ikimzde kendimizce haklıydık ama gerçekten çok saçma bi konudan gerildik
sonrasında eşim eve döndü bende o gerginlikle eve gelmek istemedim çünkü zaten ona karşı doluydum bide o gerginlikle çok kırıcı olabilirdim
ben anneme gittim sonra eşim aradı yemeğe gelicekmisin dedi
hayır dedim ben yedim burda sende ye bişeyler dedim
kapattı yüzüme teli
sonra saat 10 gibi girdim eve
kendisi maç izliyodu bende mutfağa geçtim bi kahve yaptım kendime öyle oturuyodum
geldi yanıma ve aynen şu cümleyi söyledi
'' senin tüm kartlarını iptal ettim haberin olsun dedi''
sonra gittim yanına dedimki sen yaptığın hareketin ağırlığının farkındamısın bunu neden yaptın dedim ben ne anlamalıyım bu durumdan dedim
hiç bişey anlama sadece bi süre böyle olucak ben sana çok fazla kıymet verdim biraz düşün taşın dedi
peki dedim döndüm mutfağa
sonra işte önceki konumu okuyanlar bilir ne varsa bu güne kadar içimde tuttuğum
ne varsa yuttuğum
yazdım sayfalarca
ve tüm kartları koydum mektubun arasına ve ayrılmak istediğimi de yazdım
sonra geçip yattım
veeeeeeeeeeeee sabah
yazdıklarımı okumuş beni ağlayarak uyandırdı yalvarark ağlıyo neden şimdiye kadar hiç anlatmadın kendini ben nasıl körmüşüm nasıl göremedim gözümün önünde yaşadıklarını fark etmedim affet diye saatlerce ağladı yalvardı
sonrasında uzun uzun anlattı özürler diledi
hiç bişeyin farkında olmadığını
ama bundan sonra bambaşka bir ilişki yaşayacağımızı
hatta evi hemen satışa çıkardı bende eski günlerimizi özleddim dedi
ve o gün iş seyahatine çıktı bir hafta yok
giderken sarıldık öpüştük tamam dedim
deneyelim dedim
ama işte ben çok kırıldım sanırım bilemiyorum ki olay çok sıcak diye mi böyle düşünüyorum zamanla geçermi içimdeki bu kırgınlıklar unutrumuyum duyduğum sözleri bilemiyorum
ama sanırım yapamıycam yani gelince oturup konuşucam çünkü benim inancım kalmadı galiba bize
sanırım tükettik birbirimizi
bilemiyorum çok yorgunum
bunları niye yazdım onu bilmiyorum inanın , bu yaralar sarılır mı sizce
zaman bu defa benim işime yararmı zamanla yürek acısıda geçiyomu
Yazdiklariniza once uzuldm sonra sevindm bende bir sans daha verebilirsiniz eger seviyorsaniz o acinizi zamanla esinizle birlikte sarabilirsiniz simdilik sabretmeniz lazim ins hersey duzelir
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Uzatmayın bence, hatasını anlamış özür dilemiş. Bir şansı daha hak etmiş. O şansı vermezseniz eğer hep aklınızın bir köşesinde kalacak acaba her şey farklı olurmuydu diye. Bırakın affettirsin kendini, unutturmayı denesin. Kesip atmak kolay, önemli ve zor olan mücadele etmek.
Merhaba, arkadasim. Konunu hatirliyorum. Acikcasi ben cok sevindim. Esin hala seni seviyor, ne guzel. Ve pisman olmus, fark edememis bazi seyleri. Lutfen sen de kirginliklarini bir kenara birak. Ilk zamanlarda nasil istekli, cilveli, mutluysan oyle davranmaya zorla kendini. Sonra zaten bir bakacaksin gercekten oyle olmussun. Hem artik esinden de karsilik alacaksin, bunun tadini bir dusunsene. Lutfen unut kirginliklarini. Evi satin. Mutlu bir hayat sizi bekliyor, ben inaniyorum. :)
eşimle bir takım problemler vardı ve ben konuşmaya karar vermiştim buradaki arkadaşlar sayesinde
eşimle çok gereksiz saçma bi konu yüzünden epey gerildik tartıştık dışardaydık o sırada işte ikimzde kendimizce haklıydık ama gerçekten çok saçma bi konudan gerildik
sonrasında eşim eve döndü bende o gerginlikle eve gelmek istemedim çünkü zaten ona karşı doluydum bide o gerginlikle çok kırıcı olabilirdim
kapattı yüzüme teli
kendisi maç izliyodu bende mutfağa geçtim bi kahve yaptım kendime öyle oturuyodum
sonra gittim yanına dedimki sen yaptığın hareketin ağırlığının farkındamısın bunu neden yaptın dedim ben ne anlamalıyım bu durumdan dedim
hiç bişey anlama sadece bi süre böyle olucak ben sana çok fazla kıymet verdim biraz düşün taşın dedi
ne varsa yuttuğum
yazdım sayfalarca
sonra geçip yattım
veeeeeeeeeeeee sabah
yazdıklarımı okumuş beni ağlayarak uyandırdı yalvarark ağlıyo neden şimdiye kadar hiç anlatmadın kendini ben nasıl körmüşüm nasıl göremedim gözümün önünde yaşadıklarını fark etmedim affet diye saatlerce ağladı yalvardı
deneyelim dedim
ama işte ben çok kırıldım sanırım bilemiyorum ki olay çok sıcak diye mi böyle düşünüyorum zamanla geçermi içimdeki bu kırgınlıklar unutrumuyum duyduğum sözleri bilemiyorum
ama sanırım yapamıycam yani gelince oturup konuşucam çünkü benim inancım kalmadı galiba bize
bilemiyorum çok yorgunum
Canım benim nasıl mutlu ettin beni bu ilginle anlatamam
bu kadar ilgilendiğin için her iki konuyuda okuduğun için çok ama çok teşekkürler
Ya aslında ben inandım hatasını anladığına insan kocasını bilir gördüm gözündeki çaresizliği
biliyorum artık elinden geleni yapıcak ama işte nasıl desemki
sanki bir ömür içimden çıkmıycak gibi geliyo o bakışların o sözlerinin acısı sanki kalıcak hep bende
belkide daha yeni yaşandığı içindir
ama işte ona kızgın değilim kendime kızıyorum ben nasıl kendimi bu duruma soktum nasıl bana bunları söyleyebileceği bir izlenim bıraktım üzerinde diye
Canım benim çok sağol derdime ortak olduğun için
aslında çok haklısın hatasını anladı ama işte benim ona içim öyle bi kırıldı ki
çünkü çok zoruma gitti bana gelip sanki ben onsuz hiç bişey mişim gibi
ben senin kartlarını iptal ettim demesi çok dokundu ya
kendimi sanki şey gibi hissettim nasıl desem köpeğe eğitim veririlen güzel davranışını ödüllendirmek için sevdiği yiyeceği verirsin cezalandırmak içinde yemeğini kesersin
işte kendimi aynen o durumda hisettim
çok gururum kırıldı
kocama da söyledim ben işe başlıycam artık sana güvenemem demekki yarın tekrar bi sorun yaşasak bana aynı şeyi yapıcaksın
ve bana bunu söylediğinde inan cebimde sadece 25 kuruş vardı düşündüm hoş ben o 25 kuruşlada çıkar giderdimde şükretsinki ben hiç ani karalar veren biri olmadım
ama işte demekki dedim böyle oluyomuş uğruna ömrünü adadığın adam gün gelip hadi bakalım aklın başına gelsin aldım elinden her imkanı diyebiliyomuş
ben bunu nasıl kaldırıcam bilemiyorum
ama işte çok yalvardı sinirle yaptım dedi bir sürü şey söyledi işte ama ben hala düşündükçe oturup ağlıyorum sindiremedim bu durummu
kapattı yüzüme teli
ne varsa yuttuğum
yazdım sayfalarca
sonra geçip yattım
veeeeeeeeeeeee sabah
deneyelim dedim
bilemiyorum çok yorgunum
Canım benim çok sağol derdime ortak olduğun için
aslında çok haklısın hatasını anladı ama işte benim ona içim öyle bi kırıldı ki
çünkü çok zoruma gitti bana gelip sanki ben onsuz hiç bişey mişim gibi
ben senin kartlarını iptal ettim demesi çok dokundu ya
kendimi sanki şey gibi hissettim nasıl desem köpeğe eğitim veririlen güzel davranışını ödüllendirmek için sevdiği yiyeceği verirsin cezalandırmak içinde yemeğini kesersin
işte kendimi aynen o durumda hisettim
çok gururum kırıldı
kocama da söyledim ben işe başlıycam artık sana güvenemem demekki yarın tekrar bi sorun yaşasak bana aynı şeyi yapıcaksın
ve bana bunu söylediğinde inan cebimde sadece 25 kuruş vardı düşündüm hoş ben o 25 kuruşlada çıkar giderdimde şükretsinki ben hiç ani karalar veren biri olmadım
ama işte demekki dedim böyle oluyomuş uğruna ömrünü adadığın adam gün gelip hadi bakalım aklın başına gelsin aldım elinden her imkanı diyebiliyomuş
ben bunu nasıl kaldırıcam bilemiyorum
ama işte çok yalvardı sinirle yaptım dedi bir sürü şey söyledi işte ama ben hala düşündükçe oturup ağlıyorum sindiremedim bu durummu
konunuzu hatirliyorum yorumda yapmistim hatta.calismanizi orda soylemistim.ben cok uzuldum burayi okuyunca.kirginliginizi hissettim.cok guzel cark ettirmissiniz.neyseki anlamis ve telafi edicek gibi.sizde unutmak icin cabalayin artik.zamanla gecer.insallah eski mutlulugunuzu yakalarsiniz.
Çok sevindim adına arkadaşım umarım bende senin gibi cesaretimi toplar yazmış olupta veremediğim uzun mektubumu eşime verebilirim ben tüm içimdekileri dökmüş olduğum bir mektup yazmıştım ama bir türlü veremiyorum...bir ara benimde açtığım konuyu okursan çok sevinirim bende ne yapsam acaba sagolsunlar arkadaşlar önerilerde bulundu hepsini uygulamaya çalışıyorum..
Çok sevindim adına arkadaşım umarım bende senin gibi cesaretimi toplar yazmış olupta veremediğim uzun mektubumu eşime verebilirim ben tüm içimdekileri dökmüş olduğum bir mektup yazmıştım ama bir türlü veremiyorum...bir ara benimde açtığım konuyu okursan çok sevinirim bende ne yapsam acaba sagolsunlar arkadaşlar önerilerde bulundu hepsini uygulamaya çalışıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?