Hepinize çook ama çok teşekkür ederim...

Canımsın ya çok teşekkür ederim benimle ilgilendiğin için vakit ayırdığın için
Aslında çok haklısın şu konuda evet sorunlarımı sıkıntılarımı ilk kez bu kadar açık yüreklilikle anlattım ve gerçekten beni anlamaya çalıştı
yani en azından söz verdi düzeltmek için elinden geleni yapacağına
ama işte benim içimde öyle bişey koptuki sanki bunca yılldır bizi birbirimize bağlayan o sımsıkı halatlar biranda koptu
şimdi ben onuda üzmek istemiyorum ama ne gülümsemek geliyo içimden
nede unutmuş gibi davranmak
belkide dediğiniz gibi zamana bırakmam lazım
umarım senin o güzel dileklerinin hepsi gerçekleşir umarım eski halimize döneriz
çünkü ben çok seviyorum onu kıyamıyorum ne olursa olsun bana ne yaparsa yapsın benim için ağlaması bile bana dokunuyo

bu adam bir şansı daha hakeder
emin ol pek kurmam butarz bir cümle
şimdi o kırgınlıklarını bir rafa kaldır ve eşin iş seyehatinden döndüğünde
avucunu sıkı sıkı kapat
bak mutluluk şuan elinde duruyor
kaçırır iter teper isen
pişmanlığını istesende kovamazsın
sarılın birbirinize ve devam edin
sabah yatak ucunda pişmanlık ile akıtılan gözyaşlarının samimi olmasını temenni et
ve bir şans daha ver

Canım benim teşekkür ederim tavsiyelerin için ilgilendiğin için
şiddet kesinlikle yok yani fiziksel anlamda yok ama ruhumu epey örseledi doğrusu çok yordu beni malasef
ya işte ben hep içime attığım için bunca yıldır hep susutuğum için
öyle bi birikmişim ki
sanki artık hiç geçmiycek gibi geliyo bu kırgınlarım
ama sende çok haklısın bu eşime haksızlık oluyo belkide bizim için mücadele edicek ama ben buna izin vermezsem hiç bilemiycem

bilmiyorum sanki unutsam kendime ayıp edicem kendime haksılık edicem gibi
yani sanki gurursuz olucakmışım gibi geliyo

canım benim çok sağol vakit ayırdığın için
güzel dileklerin için
biraz önce yine aradı yine konuştuk ben ona hiç bişey yansıtmamaya konu kapanmış gibi davranmaya çalışıyorum ama sanırım sesimden anladı
ben artık seni hiç üzmiycem
biz artık allah sağlık versin hiç üzülmiycez diyo
ya o kadar garip bi durumdayım ki
hani çocuklar annesinden dayak yer ama yine anne anne diye ağlarya
aynı öyleyim
hem ona kızgınım kırgımın hemde ona sarılıp saatlerce ağlayasım var
bizi niye bu hale getirdin diye
ben bu kadar çok sevdiğim ömrüm dediğim adamdan nasıl olurda ayrılmayı düşünücek hale gelirim aklım almıyo

Canım benim ya benmi abartıyorum acaba alınganlık mı yapıyorum diye düşündüm ama gerçekten çok ağır bi hareketti bu
Dediğin gibi o kadar kör bakıyomuş ki bana o kadar viçe dönük bi hayatı varmış ki hiç bişeyi anlamamış bile bu zamana kadar

çalışma konusunu söyledim ben artık bu anlamda sana güvenemem çalışmam lazım bu tavrından sonra kendimi çok kötü hissettim dedim
hatta hemen gidip bi işe başvurdum
söyledim de bunu kendisine ama hayır dedi nolur beni ezme daha fazla
zaten evi satışa çıkardık bugün yarın satılır gayet rahat edicez gerek yok diyo
dedimki tirilyonlar olsa da önemli değil sorun para değil
sorun senin beni sana ve senin imkanlaranı sanki mahkummuşum gibi görmen
ama yalvarıyo beni ezme diye zaten kendimi çok kötü hissediyorum sende beni ezme diyo
zaten bebek istiyoduk maddi durumlar nedeniyle yapamıyoduk
evi satar satmaz bebek yaparız hemen diyo

bilmiyorum ki ne yapayım şimdi
sanırım en iyisi bu konuda tavrımı net koyup çalışmaya başlamam olucak
en azından ben kendimi daha iyi hissedicem galiba

Ne hata yapmış bilmiyorum ama, eşinizmiş sonuçta, bir şans verin... En azından tühh bir şans verseydim keşke dememiş olursunuz.

Çok ama çok teşekkür ederim canım ilgine
yani evet eşim çok duygusal ve naif bi adamdır
etrafındaki herkese karşı böyledir
Bilemiyorum bu sorun halledilebilir mi ben ona karşı çok kırgınım ve bu kırgınlıklar zamanla geçermi yoksa tam tersine zamanla büyürmü
belkide ben sadece olayın sıcaklığıylamı böyle düşünüyorum inan kafamı toparlıyamıyorum bir türlü
Ama canım umarım umarım senin dediğin gibi olur herşey çok güzel olur ikimiz için

Evet o kadar hakılsın ki dediğin gibi sinirlendikleri zaman yakıyolar bütün gemileri sonrada pişman oluyolar
zaten en çokta bu sorun yoruyo kadın erkek ilişkilerinde bizleri
bizler kılı kırk yararken bin defa düşünüp bin defa kafamızda kurarken her şeyi
onlar gayet net o an ne hissediyolarsa hiç çekinmeden düşünmeden pat diye yapıyolar

ama son yazdığında içime oturdu kalakaldım öyel yüksek sesle okudum durdum defalarca
boşanmak kolay ama ya verdiğin emekler
inan defalarca okudum
yapabilecekmiyim bunu bunca yılı bunca yaşanmışlığı kaldırıp çöpe atabilecekmiyim

Dedim ya hatasını anlaması çok güzel
Ama vazgeçme çalışmaktan
Bu para konusunda ben pipirikliyim biraz
Kendine ait güvencen olması güzel
Çocuğun olsa da çalış
Herkesin imkanları bir değildir ama ben kadının çalışmasından yana oldum hep

Kesinlikle çok haklısın ben ömrüm boyunca hep bunu savundum ama işte
eyyy aşk olmazı oldurdu bana
ne varsa yapmam dediğim hepsini yaptırdı bana

Kocam dedim arkamdaki dağım dedim varsın evde oturayım huzurumuz olsun dedim ama
çok ağır oldu bunu anlamam çok kırıcı oldu
o dağ çekildi kenara belki bir anlık sinirdi belki o anın öfkesiyle söyledi bunları ama sonuçta
o an öfkeliydim diye birini öldürse olucakmı dönüşü bunun
ee bence buda öyle bişey ha sen benim sana bize olan inancımı öldürdün
ha çektin beni vurdun inan fiziksel acı geçerde insanın içinde bişeyler acıyınca çok zor ya
en sevdiğinin en güvendiğinin sana bunu yapması çok ağır çok

O aşk ne yaptırıyorsa kadınlara yaptırıyor, hiç böyle hayıflanan erkek görmedim =))
Her işte bir hayır var derler, çalışmana vesile oldu işte
Mutlaka sinirle yapmıştır bu hareketi ama bu konularda beni üzen ; erkeğin bunu bir koz gibi görmesi
İş yerimde var böyle bir densiz, karımla kavga edince parasını keserim, hizaya gelir diye anlatıyor
Akıllarında böyle bir şey olması, bunu koz kullanmaları zoruna gider insanın. Yoksa yediğinde gözü yoktur ama kişiliği ile veremediği bir savaşı kazanmak için, parayı kullanmaları bana çok ağır gelir. Şimdi artık ses de çıkaramaz çalışmana, biraz ezik olmak iyi geliyor onlara inan =))

Kendimi senin yetine koyarak yazıyorum, ben olsam bir şans daha verirdim. Hatasını anlamış düzeltmek için bir fırsata ihtiyacı var sadece. Elimden gelen her şeyi yapardım ki eğer olmazsa arkama tekrar bakmak zorunda kalmayayım. Aklımda acabalar kalmasın. Öyle yapsaydım, bunu deseydim demeyeyim keşkelerim olmasın diye bir kez daha denerdim evliliğimi yürütmeyi.

Bu zamana kadar eşinizin sizi anlamamasının sebebi belkide iletişim eksikliği olabilir.. Tüm sorunların tek tek birikmesindense zamanında olan problemi günü gününe ona tatlı bir dille söyleyin.. Eşiniz hatasının farkında kendini düzelteceğini söylemiş.. Sizde merak etmiyormusunuz bundan sonra size ne şekilde davranacağından ? Bundan sonra çok mutlu olabilirsiniz bir şans verin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…