Hepsini aynı anda seviyorum

E dönsenize madem o 16 yaşındaki deccale
Neden engelliyorsunuz, evli olsa bile gidecekken
Döneniyorum problem o. Çünkü benimle sevgili olmak istemiyor. Daha rahat bir şeyler istiyor ben de ona karşı duygularıma engel olamıyorum ve bu beni çıkmaza soktuğu için engelliyorum ama aklımdan çıkmıyor.

O ne ay öyle

4 ü de takıntı çünkü hiçbir ilişkiyi siz bitirmemişsiniz.
ne kadar yaş alsanızda demek ki hala 16 yaşındasınız. 16 yaşındaki kafayla sevdiğiniz adamı hala sevdiğinizi düşündüğünüze göre hayatınızda hiç yol alıp olgunlaşmamışsınız.
bunun için tedavi görebilirsiniz.

Sizin hissettikleriniz sevgi degil, dediginiz gibi takinti. Hani insanin etrafinda 10 tane de arkadaşi ola bilir, kalbinde herkese yer aça bilir ya erkeklere karşi ilişkilerinizde de oylesiniz. Gercekten sevdiginizde ondan baska kimse sizin ilginizi çekmez. Bu duyguyu yaşamak her insana nasip olmaz. Birini uyurken dusunmek bile sevgi diye yorumlaniyor artik. O kadar basite indi ki duygular. Bir de bazi insanlar vardir onlar için kriterin pek onemi yoktur kafasinda belirli bir insan modeli kuramamişdir, ne istedigini bilmiyordur hani. Işte boyle insanlar hayatin her doneminde fikir degistirirler. Kendi hayatiniza bakin. Yalnizca erkeklerle ilgili mi bu dusunceleriniz, yoksa her konuda mi boylesiniz? Size tavsiyem kendi karakterinizi guzelce bir oturtun. Saçi guzel olani ayri bir begenip, gulusu guzeli ayri begenip de 2 kişiye aşigim diyerek kendinizi kandirmayin. Kalbinizi de yol geçen hanina çevirmeyin.

O 16 yaşındaki erkek arkadaşım evliyken bile çağırsa giderim yani

Yuhluyorum

Ben zaten tedavi görüyorum , ilaç alıyorum ama bu duruma çözüm bulamadım
bence ilaç almak yerine terapiye gitseniz daha iyi olur ilaçlık bi durumdan ziyade bence bi terapistle konuşarak hallolacak bi konu ben hiç birini gerçekten sevdiğinizi düşünmüyorum bence tamamen bi bağlanma bozukluğu belki geçmiş hatta belki çocukluk travmalarınızdan kaynaklı olabilir

Özel bir kliniğe gittğim için psikiyatrist seanslarım uzun. Konuşma terapiside yapıyoruz zaten. Psikoloğa gitmeyi düşünmüyorum.

Okulu neden dondurdunuz?
Bir dönem eve kapandım ve okula gitmeyi bıraktım. Sınavlara falan girmeyince tabi okulum uzadı. Yaz okuluna kalabilirdim ama yurtdışına gitmeyi tercih ettim. Dönünce tekrardan hazırlanmaya başladığım için okulu dondurdum. İstediğim bölüm ve okula yetecek kadar puan alamazsam kendi okulumdan devam edeceğim.

A Aysenimi belki bu konuda size yardimci olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…