Hepsini aynı anda seviyorum

Kanınız deli akıyor, azgınlıktandır o; bir sevişseniz geçer. Ben de ilk Avrupa’ya gidişimde Buz Devri’ndeki meşe palamudu cennetine düşen sincap gibi olmuştum. Ukraynalı, Fransız, Alman flörtlerim varken Murat Boz’un Aşkı Bulamam Ben klibindeki gibi hissediyordum.

Deccal falan kendini kandirma asko

Ya mesela Michele Morrone beni evliyken değil 48 torunum varken çağırsa torunu torbayı alır giderim erkeğine göre değişir bence konu sahibesi foto atsın haklı mı değil mi yorum yapalım
Ben de Nick Bateman diyorum.adam beni çağırsa ölü olsam dirilip giderim(o nasıl olacaksa)

Aa bu ben kimle görüşsem takıntı oluyor en iyisi kimseyle görüşmemek gurur murur kalmadı hahaha utanıyorum da o kişilere karşı şimdi engelledi mesela en Son vaka hehehe bir süre inzivaya çekil

+1
Psikolog veya aile dizimi öneriyorum.

+1
Psikolog veya aile dizimi öneriyorum.
Aile dizimi okey olabilir ama psikoloğa gitmeyeceğim. Bu kadar apartmandan ibaret okullardan mezun varken iyisini bulmakla uğraşamam. İstanbul üniversitesi mezunu güya birikimli adama bile gittim hiçbir şey katmadı.Alışverişe harcarım daha iyi. Profesör doktora giderim belki ama şu an gittiğim doktordan gayet memnunum

Son düzenleme:
Bence insan bi kere aşık oluyor diğerleri onun bi yansimasi oluyor. Benim de aşık oldugum adamlari bir odaya toplasan hepsi cok iyi arkadas olur tepkileri falan cok benzio. Olaylar karşısındaki ettigi laflar.. Sevisirken bana söyledikleri bana ilginc gelen sözler bile ayni. Ortalama 60 kisiyle olduysam sadece bu 3u ayni. Şimdi sana kötü bi haber vereyim bu takıntılı olma hali ömür boyu sürüyor :) özellikle boyle insan iliskilerine cok takik biriysen yaş alsan da degismio bu beynin o tarafi olgunlasmio mu nedir. Ben de mesela aradan neredeyse 30 sene gecmesine ragmen hala bazen lisedeki sevgilim aklima gelir. Sonra universitedeki gelir. Ve 20lerin sonunda oldugum sonuncusu gelir. Ha hiçbiri cagirsa gitmem birinin aklına gelmesi ona karşı zaafin oldugu anlamina gelmemeli. Bu konuda ince ayrımı yapman yıllarını alıyor insanin. Yani kimi çok düşünürsen sende bi ayri yeri var sanarsin sabahtan aksama kadar kapıcıyi hayal etsen kapıcıya aşık oldum sanarsin. Ama sanmamalisin işte. Anlatması zor bisey bu da uygulamasi o kadar zor degil. Tamam evet düşünüyorum ama so what demen lazim kendine bi yerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…