her akşam burdalar bıktım:(

Bir de sana tavsiyem bir an once o evden biraz aralanmaya bak. Nerde oturuyorsun bilmiyorum. Istanbulsa eger belediyenin kurslari filan oluyor oralara git.
Yok mu arkadasin filan, onlarla vakit gecir.
Annen yakinsa ona git sik sik.
KAyinvalide de sorsun dursun, ona neymis nereye istersen gidersin. O cikarken sana rapor veriyor mu?
Bi de utanmasinlar evin kapisina turnike koysunlar, sen de kart bas isciler gibi. Hem de ne agir isci.
Boyle durumlarda sinirleri saglam ve sabirli olan kazanir. Ha yok her seye aglarsan olmaz

kafanı bir sakin bırak.suan dertlisin sıkıntılısın ne dediğini bilmiyorsun.
herseyden önce Allah var. bu kişiler içinmi yakacaksın kendini.
yat uyu dinlen.takmada kimseyi.kendileri yapsın y,iyip içsinler.

evde biri varken odama çekilince olmuyor işte herkez alınıyor en başta kaynana bu gecenin sabahında yanıma sinsice gelip hesap sormaya kalkışıo ben bunları yaşamaktan bıktım sinir sistemim kabul etmiyor artık....yarında dicek bana şimdi çünkü daha önce yine böle oldu odaya kapandım onlar gelince sinirden sonra beni anneme şikayet etti birsürü olay oldu ben neler neler ne krziler geçirdim ...aynı şeyleri yaşamaya gücüm kalmadı..oda da dursam olmuyo durmasam olmuyo iyi değilim ....

her aksam bünyem kaldırmıyor bende insanım de gec.
aglamak sızlanmak çözüm degil kardeşim.cokmu umurlarında suan.
hem söyle benimde eşimle vakit gecirmeye ihtiyacım var.
bana verdiginiz vaatlere ne oldu de

her aksam bünyem kaldırmıyor bende insanım de gec.
aglamak sızlanmak çözüm degil kardeşim.cokmu umurlarında suan.
hem söyle benimde eşimle vakit gecirmeye ihtiyacım var.
bana verdiginiz vaatlere ne oldu de

yarın bunları dicem hele bi konusu gelsin ..niye odaya kapanıyorsun dediğinde bünyem kaldırmıyor her akşam dicem bende insanım dicem..ama ben bu kadının aklından şüpe ediyorum resmen laf bir kulağından giriyor ötekinden çıkıyor....daha öncede onlarla gezmemeiz için eşime baskı yapıyodu 2 akşamda bir kızkardeşini çağrıodu eve gelmedikleri akşamda onlar gidiodu bizi de peşlerinde götürüyolardı eşim yüzünden zorla bende gitmek zorunda kalıyodum buna rağmen birgün eşime "teyzenler seni hiç göremiyo kızıyolar sana " dedi bende daha dün akşam burdalardı dedim bu akşam görmesinler ne çıkar ne olucak dedim...sert bi tonla eskiden her akşam görüşürdü onlar dedi....bende o eskidendi şimdi evlendi bende ailemi hergün görüodum dedim....bunları diyebilen bir insana laf anlatma gerçekten çok zor

o zaman sanırım kıskanclık var canım.

kafanı bir sakin bırak.suan dertlisin sıkıntılısın ne dediğini bilmiyorsun.
herseyden önce Allah var. bu kişiler içinmi yakacaksın kendini.
yat uyu dinlen.takmada kimseyi.kendileri yapsın y,iyip içsinler.

sinirden uyuyamıyorum ki birde wc ihtiyacım oluyor onları görmeden de geçilmiyor wc ye ben şuanki psikolojiyle hiçbirini görmek istemiyorum...uyuyamıyorumda sinirden ....sonra ben kötü oluyorum odaya kapanınca keşke takmadan yatıp uyuyabilsem ...peşimden neler diyolar kimbilir....fısır fısır konuşuo zaten duyuyorum resmen...

Sen de diyemiyor musun biz sizinle boyle mi konustuk boyle mi anlastik. Her aksam ben senin kizina hizmet etmeye mecbur muyum diye.
Vakti gelmis iste pat pat soyle bunlari yuzune. Annene de anlat annen de boyle bir durumda senin yaninda yer alsin.
Yarin sabah gelecekmis kv seni sorguya cekmeye yanina madem, soyle bunlari.
Bir sey olmaz, kv sendeki kararliligi gorsun. Sonra aboovv der bu gelin dislenmis ona gore davranir
Bozma moralini, maalesef sabrettikce bazilari geliyo tepene cikiyor. Izin verme
Canini siktigina degmez

Sen onlarla kavga ettikçe, eşine surat yaptıkça dışlanacaksın.
Büyük kavga edip zorla ayrı eve çıksanız da başına kakılması veya "sen aileme böyle yaptın ben senden soğudum" denmesi muhtemel.
Daha akıllıca davranmanı öneririm, eşine karşı güler yüzlü olarak belki istediklerini yaptırabilirsin. Pohpohlanmayı, aslansın, kaplansın denmesini çok severler. Al karşına arada bir dışarı çıkmak istediğini söyle, baş başa kalmak istediğini. Çıkın bi dondurma yiyin yürüyün ne bileyim, basit şeyler sonuçta. Sonra isteklerini artırırsın yavaş yavaş:)
Ama burada sabır çok önemli, 2 gün güler yüz gösterip 3. gün istediklerin olmayınca su koyuverirsen olmaz.

kursa gidiyorumda fayda etmiyoki ben eve geliyom hoop bir saat sora onlar burda..yeme içme bir artık resmen

birde yan komşu kadın var ....görümcemi sevdiği için o her gelmesinde o da burda gece yarılarına kadar..kaynanamlada aralarında su sızmaz evin hanımı gibi o da burda rahat rahat hareketler...şuan kahkalarla muhabbetler....sonrada bana bu evi benimseyemiyon diyolar ....neyini benimseyeyim yaa

Laf kulagindan ciktigindan degil, isine oyle geliyor.
Bak bunlari soyleyebilmissin ne guzel. Diger seyleri de soyle, hani boyle olacakti soyle olacakti diye.
Kizin geliyorsa bi zahmet o saatten sonra caylari da dolduruversin diyeceksin. Anlamiyorsa onlr bir daha geldiginde sen yine odana git, boyle yaptikca anlayacak.
Aslinda en guzeli, gorumce sana geliyorsa ertesi aksam da sen ona catkapi gideceksin. Bi aksam o bi aksam sen :)
Bi sure sonra kesin ayagi kesilir

Ohoo ne güzel iş gerçekten onlar otursun sen hizmet et bir de komşuda gelsin yesin içsin gitsin bir aan önce eşinle konuş kaç kurtul ordan hatta ben olsam boşanmaya kadar getirirdim işi böyle olmaz!

Son düzenleme:

Mumkunse alinsinlar. Alinsinlar da biraz dusunsunler biz ne yapiyoruz diye?
Annenle de konus, sen benim arkamda olmazsan bunlar beni daha da ezecekler filan diye.

yok canım bu çözüm değil asla ayağı kesilmez tek çare beni ayrı eve çıkmam ama şuanda olmuyor elimden bişey gelmiyor çaresizim
Merak etme bu gidisle, cocuk olduktan sonra evden hic cikmayacaklar.
Konus bir an once
evet bebek olunca artık burda kalacakları bile kesin bence...
Ohoo ne güzel iş gerçekten onlar otursun sen hizmet et bir de komşuda gelsin yesin içsin gitsin bir aan önce eşinle konuş kaç kurtul ordan hatta ben olsam boşanmaya kadar getirirdim işi böyle olmaz!

kaç kurtulmak kolay değil çaresiz olmasam bukadar dert yakınmazdım...çaresizim elimden bişey gelmiyor

Mumkunse alinsinlar. Alinsinlar da biraz dusunsunler biz ne yapiyoruz diye?
Annenle de konus, sen benim arkamda olmazsan bunlar beni daha da ezecekler filan diye.

bundan sonra hiç umrumda değil alınan alınsın....beni kimse düşünmüyor bende düşünmüyorum artık....ama sadece kötü gel,in olarak lanse edilmekten korkuyorum sonuçta bu evde el kızıyım her hareketim dedikodu sebebii...eminmki bigün dicekler misafir gelince odaya kapanıyodu diye...ama kimse demezki verdiğimiz sözleri tutmadık gençtir demedik bunları yaşattık oda odasına kapandı diye....işte hep suçlu ben oluyorum

Offf sistim vallahi. Alacaksin bu ucunu hatta enisteyi de, akillari baslarina gelene kadar kafalari birbirine vuracaksin.
O kaynana ve gorumceye acayip cemkiresim geldi, hirsimdan patliycam :)
Neyse kaderiminoyunu kendini paralama.
Ben cok sinir oldugum bir anda soyle dusunuyorum. Bu durum 2 gun sonra duzelecek, bu sira kendini ne kadar az uzersen o kadar kardasin.
Yoksa uzulursun uzulursun sonra hoop gecer bu gunler sen de kendini yerden yere attiginla kalirsin.
O yuzden akilli ol, stratejik dusun.
Senin ayarinda insanlar degiller, uzme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…