her akşam burdalar bıktım:(

Bu evde bir şey var evlenen gidemiyor..
Bu ne ayol kendi evimde su ısıtır duş alırım.
Yine de çay içmeye diye gelip duşa girmem hele kocamı hiç sokmam.
Ne rahat insanlar bunlar ben anlamadım.

Senin kocan seni ailesine hizmetçi almış o eve kendine de yatak eşi
kusura bakma.
Seven adam işi değil.
Seven insan hiç gelip çay ver bile demez.
Seni soranlara hasta erken yattı der.
Laf mı eden oldu oracıkta o çeneyi kapatıverir.
Bunlar da erkeğim diye geziyor ya öleceğim!

bende eşimi bayoya sokmam hele o evde gelin varsa ...su ısıtırımda sokmam...yazık...eşime de lanet olsun

elektrikle suyu o ödüyo canım en kazığından hemde.....gıkını çıkarmıyor..ayrı evde olsak çokdaha azı gelir diyorum olsun diyo

Olsun tabi olsun ona hava hoş Hizmetçi olan sensin
ayrı eve çıksanız fatura azalır.
Üstüne katıp kira verirsiniz.
Evliliğinizi yaşarsınız.
Ama o seni hizmetçi yapacak derdi o.
Bu bencil adamla çok zor senin işin.
Allah yardımcın olsun.
Ben olsam giderim babamın evine ortalığı ayağa kaldırırım.
Evi ayırmadan da gitmem.
Para biriktirene kadar ayrı kalalım madem derim.
Farzet ki asker yolu bekliyorsun.
İnan daha az koyar!

bazen böle rest cekesimiz olsada yapılmıyor be canım.haklıyken haksız duruma üşüyorsun.
sakin olmakta fayda var.siyasi oynamak gerekiyr ama onuda biz beceremiyoruz ne yazıkki.

babam kabul etmez kızar bana bi sabredemiyon diye bağrıyo zaten..korkuyorum babamdan

babam kabul etmez kızar bana bi sabredemiyon diye bağrıyo zaten..korkuyorum babamdan

ama sen baska bir mesajinda anne ve babanin cok iyi insalarolduklarini, evlenmeden once nasil guzel aile ortaminizin oldugunum babanin sana nasil deger verdigini falan anlatmistin...simdi buraya yazdiklarini babanda da biliyorsa eger nasil sabret diyebilir ki?

Senin bu eşinin akıllanması lazım.
Sen böyle her şeye koşup hizmetçi olursan bunlar senden
ayrılmak istemez.
Düşün eve bedava hizmetçi alsan sen gitsin ister misin?
Akıllı ol eşinin ütüsünü yap kaldır gerisine dokunma.
Kv yapsın eşinin ütüsünü.
Ya da çay içmeye gelen kızı yapsın duşa ayırdığı vakti ona ayırsın!
Eşine de gülme, güler yüzüne hasret kalsın.
Soğudu mu benden diye düşünüp korksun.
Aynı yatakta yabancı ol ne bileyim.
Bu böyle gitmez yoksa daha çok ağlarsın.

Geçmiş yorumları okuyamadım canım. Allah sabrını versin zor bir evlilik geçiriyorsun. Ne kadardır evlisin? İşe girmeyi düşündünmü hiç?

bazen böle rest cekesimiz olsada yapılmıyor be canım.haklıyken haksız duruma üşüyorsun.
sakin olmakta fayda var.siyasi oynamak gerekiyr ama onuda biz beceremiyoruz ne yazıkki.

Valla siyasi oynamaklık bir durum değil bu arkadaşınki
dört duvar üstüne geliyor mübarek.
Açık açık çatır çatır istediğini elde edecek.
Eşi güzellikten anlayan bir tip değil.
Her gün yan çiziyor farklı bahanelerle..

Bazi babalar oyledir. Kizi evlendiginde 2 kefen giyersin birincisini giydin, ikincisini de olunce giyeceksin diyeni bile biliyorum.
Kiz yuz bulup da bosanmasin diye kizinin hakli oldugu mevzularda bile arka cikmazlar kizlarina.
Ailesi sanirim oyle bir aile. Bir de yanlis hatirlamiyorsam sen kabul ettin ayni eve cikmayi, katlan simdi diyorlarmis
Kocasinin ailesi de bu durumu biliyorsa, zaten arka cikani yok binelim ustune vuralim kirbaci diyordur kv si

Son düzenleme:

sundan dolayı söylüyorum canım bunu.kendi ailemde beni haksız görüyor diyor.
bu durumda herkes bunuda kullanır.bu yüzden eşine ii davranıp kozları eline almalı diye düşünüyorum.
bu taktigi işe yaramamıs baksana.kendini göze batırmadan yapmalı yapacagını.
kv görümce onlara düşüncelerini söylesin acıkca ama eşine yaklasımını tatlı dille yapsın.
senle basbasa olmak istiyorum.hatta sana yapacaklarım var desin
adamlar genelde böle anlıyor.

ben böyle insanlara hayret ediyorum her akşam birde yeni evliyken annesine niye gelir bir insan tamam gelirsinde bunlar olayı

abartmış

hele kocası birde daha erken oturalım diyormuş enteresan her akşam yemeği bedavaya getirmek hoşuna gidiyor adamın heralde

görümce desen rahat belli hazıra geliyor

çekilmez bunlar böyle ayrı eve çıkma imkanın yokmu canım

Ailene gitmene rıza göstermelerine gerek yok. çünkü izin almak zorunda değilsin.

ayrı eve cıkacak olsanız " durun müsaade etmıyorum " diyip te sizi o evde bir yere

bağlayacak halleri yoktur diye düşünüyorum. evli barklı akıl sahibi insanlarsınız neden

kaynana kayınpeder korkusu yaşarsınız hiç anlayamıyorum. kocanda sorun var bence ki

o evde mutlu olmadığını bile bile hala birlikte yaşıyorsunuz. Hangi çağdayız Allah aşkına

bence bu anlattıklarınız o evde kalmak ıcın gecerlı sebepler degıl.

şu enişte banyoda lafına şok oldum yuh yani terbiyesizliğin bu kadarıda olmaz bak arkadaşım sende arsız olacaksın onların yüzündeki ar su dökülmüş belli yoksa banyoya girme gibi heleki sen gelinsin ya senin yanında olması çok garip
görümcen olacak dengesize deki tabi gülerek hatta kahkaha atarak kız sizin hiçmi özeliniz yok bu kadar gezmeden nasıl özel hayat yaşıyosunuz daha yeni evlisin yataktan çıkmaman lazım valla ben kocam gelsinde bi yalnız kalalım diye dört dönüyorum de sende arsız ol baksana ya ondan anlarlar ancak çok sinir oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…