- 17 Eylül 2010
- 3.766
- 1.733
- 373
- Konu Sahibi kaderiminoyunu
-
biliyosunuz eşimin ailesiyle yaşıyorum...görümcem yeni evlendi ..ama evlendimi evlenmedimi belli değil...4ay oldu evleneli her akşam burdalar...ve ben artık iyice ezildim...artık akşam yemekleri burda yeniyo yemek çay çerez faslından sora gece 12 de kalkıp gidiyolar ....bende esir gibi dönüyorum evde...bıktım canımdan usandım ...görümcem ben beraber oturmaktan caymayım diye çok vaatlerde bulunuyodu bana bekarken..her akşam annemle babamı evden alıp götürcem siz başbaşa kalın yeterki diye vaadler verdi..ama hepsi düğün bitene kadarmış..şimdi bırakın bizi yalnız bırakmayı kenisi kocayı alıp herakşam burda...ona hakkımı helal etmiyorum...kaynanam ne yemek yapsak hemen kızını arıyo gel sensiz boğazımdan geçmio diye onlarda hemen gelio...ya kızıdır tamam gelsin ama ben gitmek istediğimde aileme kaynanam illa huzursuzluk yaratıyo evde..resmen benim aileme gitmemi istemiyo...çok kavga ettim çok savundum kendimi ama artık yoruldum .her aileme gitmeye kalkıştığımda evde bi olay çıkcak diye ödüm kopuyo ...eşimle anlaşıyorum öyle böyle ikna ediyorum onu ailemin yanında bikaçgün kalmaya kaynanam illa bişeler deyip canımı sıkıyo..yalnız gitmemi istemio e bende burda içiçe yaşamaktan usandım arada gidip kafa dinlemek istiyorum özlüyorum..hadi eşimle gitsek genelde peşimizden "oğlum amaa dayınlar yatıya gelcekti şunlar gelcekti onları görmicenmi ayıp olur" diye huzursuz ediyorhalbuki yalan kaç kere şahit oldum kimsenin gelmedine..nezaman eşimle annemlere gitsek yatılı misafir gelcek diye yalan söylüo....geçende resmen geldi anneme şikayet etti 1 haftalına gelmesin diye...annemlerde bazen ona hak verio eşim bensiz kalıyo diye...ama napabilirim bende bi canım ...kendisi kızını birgün görmese tansiyonları çıkıo ben ayda bikaçgün üstüste grmüşüm çokmu...sen kimsin yaaaa kimsinde ölümmlü dünyada bana ailemi görmeyi çok görüyosun....her akşam kızı ve damadı burda sofra kur ,kaldır ,çay ver kahfe yap.onlar gidince ortalığı topla....birde aile özlemi ,beraber yaşamanın verdiği mutsuzluk....çaresizim yaa hemde çok...ayrı eve şuanda çıkmıyo eşim...seneye diyor...ben seni zorla getirmeedim diyor...aklıma çok kötü şeyler geliyo ama sonra vazgeçiyorum...ben napıcam yaa cehennem mi bu yaşadığım...çok bunaldım kızlar eşim bile artık beni anlamıyor ailemde bıktı galiba benim dertlerimden okadar yalnızımki birtek siz varsınız
biliyosunuz eşimin ailesiyle yaşıyorum...görümcem yeni evlendi ..ama evlendimi evlenmedimi belli değil...4ay oldu evleneli her akşam burdalar...ve ben artık iyice ezildim...artık akşam yemekleri burda yeniyo yemek çay çerez faslından sora gece 12 de kalkıp gidiyolar ....bende esir gibi dönüyorum evde...bıktım canımdan usandım ...görümcem ben beraber oturmaktan caymayım diye çok vaatlerde bulunuyodu bana bekarken..her akşam annemle babamı evden alıp götürcem siz başbaşa kalın yeterki diye vaadler verdi..ama hepsi düğün bitene kadarmış..şimdi bırakın bizi yalnız bırakmayı kenisi kocayı alıp herakşam burda...ona hakkımı helal etmiyorum...kaynanam ne yemek yapsak hemen kızını arıyo gel sensiz boğazımdan geçmio diye onlarda hemen gelio...ya kızıdır tamam gelsin ama ben gitmek istediğimde aileme kaynanam illa huzursuzluk yaratıyo evde..resmen benim aileme gitmemi istemiyo...çok kavga ettim çok savundum kendimi ama artık yoruldum .her aileme gitmeye kalkıştığımda evde bi olay çıkcak diye ödüm kopuyo ...eşimle anlaşıyorum öyle böyle ikna ediyorum onu ailemin yanında bikaçgün kalmaya kaynanam illa bişeler deyip canımı sıkıyo..yalnız gitmemi istemio e bende burda içiçe yaşamaktan usandım arada gidip kafa dinlemek istiyorum özlüyorum..hadi eşimle gitsek genelde peşimizden "oğlum amaa dayınlar yatıya gelcekti şunlar gelcekti onları görmicenmi ayıp olur" diye huzursuz ediyorhalbuki yalan kaç kere şahit oldum kimsenin gelmedine..nezaman eşimle annemlere gitsek yatılı misafir gelcek diye yalan söylüo....geçende resmen geldi anneme şikayet etti 1 haftalına gelmesin diye...annemlerde bazen ona hak verio eşim bensiz kalıyo diye...ama napabilirim bende bi canım ...kendisi kızını birgün görmese tansiyonları çıkıo ben ayda bikaçgün üstüste grmüşüm çokmu...sen kimsin yaaaa kimsinde ölümmlü dünyada bana ailemi görmeyi çok görüyosun....her akşam kızı ve damadı burda sofra kur ,kaldır ,çay ver kahfe yap.onlar gidince ortalığı topla....birde aile özlemi ,beraber yaşamanın verdiği mutsuzluk....çaresizim yaa hemde çok...ayrı eve şuanda çıkmıyo eşim...seneye diyor...ben seni zorla getirmeedim diyor...aklıma çok kötü şeyler geliyo ama sonra vazgeçiyorum...ben napıcam yaa cehennem mi bu yaşadığım...çok bunaldım kızlar eşim bile artık beni anlamıyor ailemde bıktı galiba benim dertlerimden okadar yalnızımki birtek siz varsınız
Eğer onlarla oturuyorsanız sizin onlara uyacagınız gibi onlarda size uymak zorunda. Kızı gelebilir tabii ki kızıdır lakin her akşam her akşam olmaz herkesi evi ocagı ayrı olmalı. Ayrıca sizin ailenizle görüşmenize kayınvalide niye nasıl ne hakla karışabilir? Kendisi niye görüşüyormuş o zaman kızıyla? Kendisi anne de sizin annenin anne degil mi? Bence bu durumu eşinize açın ya kendilerine çeki düzen versinler ya da siz eşinizle ayrı eve çıkın başka türlü çok üzülürsünüz.
Eşin istese bunları hiç yaşamazsın ya neyse.
Ama sende hiç takmamaya çalış kaynananı.Boş ver söylenir söylenir susar ne yapmak istiyorsan yap.Sen kafayı takıp kale aldıkça kaynanan benim hükmüm geçiyor sanııyor heralde.Kendi canının rahatını düşün.Üzdüğünle yıprattığınla kalırsın.Madem kızı gelsin istiyor bir işin elinden tutacak.Kaynananla görümceni bir kaşık suda boğabilirm o kadar sinirlendirdiler beni
Ben yanlış hatırlamıyorumdur umarım ev alacaktınız değil mi tokiden ne oldu? Alsanız da sen de kafanı dinlesen.Konularına yorum yapmasam da biliyorum seni
Eşiniz 'seneye' demiş. Bakın demek ki bunun da bir sonu gelecek inşAllah. Ve bunun için ben sizin adınıza çok mutlu oldum gerçekten.
Seneye ne kadar kaldıkı şurda.
Eşinizin söylediği 'seneye' sözü inşAllah hayırlısıyla ciddi anlamda söylenmiş bir sözdür diye umuyorum.
Rabbimize halinizi arz etmeyi, ona dua etmeyi ve onu hatırlamayı ihmal etmeyin.
Hayırlı aksamlar. İnşAllah herşey düzelir
Bu arada Siz güzel karekterinizden asla taviz vermeyin. Kendi kendinize Huzursuz da olmayın. Sizin yanlışınız yok bu durumda. Ama bu durumdan kurtulmanın hayırlı bir yolunu bulursunuz inşAllah
Selam ve Dua ile
hiç takmamak elde değil ki canım...şimdi yarın gitmeyi düşünüyorum 1 haftalına eşim olumlu baktı ama bu kadına sölediğimde izin almak değil tabi ben sadece sölüyorum haberin olsun diye sölediğimde kalma niye kalıyosun oğlumu yalnız bırakıyosun falan diyor..biz aramızda anlaşıyoruz kalıcam ben diyorum ogün evden çıkana kadar laf sokuyo bide bunun dönüşü var dndüğümde birsürü laflar artık sinirlerim çok gerildi...canım tokiden alıcaktık ama eşimle oturduk ödeme koşularını bütçemizi falan hespaladık .tokinin ödeme koşulları çok kazık geldi bize..kredi çeksek daha iyi diye karar verdik...6 ayda bir taksitler artıyor borç yerinde sayıyor falan..hiç bize göre değil...bizim bütçemize gre değil yada...bikaç yıl sora taksitler eşimin maaşını da geçio..kredi çeksek 10 senelik 650 den en azından bikaç sene sora hatta 10 sene sonrasında da taksitler aynı...ki her sene eşimin maaşı zamnlanıyor kredi takisid yerinde durduğu için o yüskelen maaşla birlikte o taksit bize az bile gelecek...bilmiyorum canım dün eşime dedim ktüde olsa krediye uygun bir ev alalım dedim ..diyorum...bazen ses etmio bazen almışken iyisini alacam diyo..bazen alıp kiraya verelim diyo...borçlar bitsin sora kredi çekcem diyo...oda ne dediğini bilmio
anesa; evet canım her aşam akşam artık bıktırdılar ..ya hani neyse onuda sineye çekerim ama benim neden yollarımı tıkıyo anneme gideceğim zaman
Annesinin evine gelirken sizden izinmi alacakti? Beraber oturmayi kabul etmeden düşünseydin bunlari.
Ayrica sende annene giderken kimseden izin istemek zorunda değilsin. Kv, kp ister ayilsin ister bayilsin, sana kocan bişey demedikten sonra onlarda kimmiş
canım senin kaynanan gibi olsa benimki oh negüzel bende böle dert sahibi olmam..negüzel telefonla haber veriomuşun...ben bigün önceden slemiyom diye geçende eşime şikayet etti beni...Canım bende beraber oturuyorum ama herkes özgürdür kimse kimseye karismaz.ben annemlere gezmeye gittiğimde kalmak istersem telefon açarım ben kalıyorum haberiniz olsun diye.izin alma gibi bi sorunumuz yok.sende izin almayacaksin ben gidiyorum veya kalıyorum diyeceksin.gelincede laf soyleyecek olursa hiç duyma bir konusur iki konusur susar.górümcende annesinin evi gelecek ama evde gelin olduğunda unutmayacak.ne anlayissiz insanlar var.bazen görumcem eltim olmadığına seviniyorum.allah kolaylik versin canım
Canim aynen benim durumumdasin.benim evleneneli uc yil oldu hala ayni sorunlari yasiyorum.ben hata yaptim basda korktum ses etmedim neticede yeddi ay ailemi goremedim.sen hic sinirini bizma laf ediyor etsin saygida kusur etme bahqbe bulamasin amma git kavga cikmasin diye gitmesen kendini hakli bulacak kv e gitmese de olur dusunecek.peki gorumcenin kv si yok mu?o niye bi sey demiyor?
kızzlar görümcemin kaynanası yok gibi bişey...eşi ne babasıyla ne anasıyla kesinlikle konuşmuyor..düşmanlar resmen...oyönden sorunuyokgörümcenin kaaynanası yokmu?
böyle insanlaar kocadanda kaynanadanda şanslı olurlar..
seninkiler annene yollamazken görümcenin kocası kaynanasından eksik olmuyo..
nasıl beceriyolarsa kocalarını hanımköylü yappmayı......
boşan git deemesi kolay canım..ailemde sabretmemi istiyo ...evet onların mantığı bu ama ben dinlemiyorum yine yapcamı yapıyorumda peşinde gelen kavgalar laf sokmalar huzursuz ediyo benisenin olayın artık cinnetlik boyutta bi ağlama krizi bikaç tabak çanak kırma çığlık kıyamet işte bu kadar, arkadaş bu kadar mı aşıksın delisin divanesin eşine, olmuyosa boşan git annenin evine,yok ben eşime çok aşığım diyosan bu ailenin huyunu kabul ediceksin o kızıdır gelir sen gelinsin gidemezsin onların mantığı bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?